IHC Prague Rats – HC Boskovice inline 8:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Olomouc 4:6 (kon.) | IHC Prague Rats – HC Boskovice inline 16:3 (kon.)
IHC Přerov – Roller Storm 9:4 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Olomouc 7:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Olomouc 1:0 (po pr.)
Černošice – IHC Nový Jičín 9:7 (kon.) | IHC Přerov – Roller Storm 6:5 (kon.) | Černošice – IHC Nový Jičín 13:5 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
4:6 (1:2, 3:1, 0:1, 0:2) Stav série: 0:1
IHC Eagles Olomouc
Sobota 15.06.2019, 11:00 • ZS Třebechovice pod Orebem • Play-off Stilmat extraligy inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    44:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tři minuty před čtvrtou sirénou jde Olomouc do dvoubrankového vedení, tohle je pro Orly důležitý okamžik! TOMÁŠ SRŠEŇ napřáhl ke střele a ze střední vzdálenosti zvýšil na 6:4. Asistence: Lubomír Korhoň, Filip Hrbatý.
     
    37:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí střílejí důležitou pátou branku a odskakují svému soupeři! Už to vypadalo, že Mahdal udrží kotouč na čáře, BAPTISTEOVI BOITARDOVI se ale přeci jen podařilo dotlačit jej do sítě. Asistence: Lukáš Cik, Filip Hrbatý.
     
    26:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po chvíli vyčkávání tu máme srovnáno, aktuální stav je 4:4! Baptiste Boitard střílel z levého kruhu a JAKUB CIK jeho pokus úspěšně tečoval. Asistence: Baptiste Boitard.
     
    21:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a Hradečtí jdou dokonce do vedení! LUKÁŠ KASTNER vystihl soupeřovu rozehrávku a tváří v tvář gólmanovi chladnokrevně proměnil. Bez asistence.
     
    21:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno, začínáme od nuly! Tomáš Půlpán posunul touš na JAKUBA NOVÁKA, jenž překonal olomouckého brankáře. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    16:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši rychle snižují! Střelu Daniela Voženílka sebral na brankovišti LUKÁŠ KASTNER a přes ležícího brankáře překulil puk do sítě. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    16:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Orli nejprve ubránili oslabení, aby si pár vteřin nato vzali dvoubrankové vedení zpět! LUBOMÍR KORHOŇ se dostal za soupeřovu obranu a tváří v tvář brankáři se prosadil mezi nohy. Bez asistence.
     
    08:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši ale z ničeho nic udeřili a už je rozdíl ve skóre jen jednogólový! FILIP KUŤÁK zavezl puk po pravém mantinelu do útočného pásma, nad ničím se dlouho nerozmýšlel a poslal černou pryž kolem bližší tyčky do brány. Asistence: Lukáš Kastner, Tomáš Půlpán.
     
    06:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky, Orli svému soupeři znovu odskakují! Filip Hrbatý posunul puk na pravý kruh, odkud vypálil Lukáš Cik. Jeho střelu vyrazil Mahdal jen před sebe a do úplně odkryté klece dopravil kotouč BAPTISTE BOITARD. Asistence: Lukáš Cik, Filip Hrbatý.
     
    04:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hradečtí neuhlídali rychlou kombinaci a Olomouc se ujímá vedení! MICHAL ŠIMO prokličkoval na osu hřiště, odkud si rozhýbal brankáře a uklidil puk nad jeho lapačku. Asistence: Jiří Paška.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 9. Kuťák (Kastner, T. Půlpán), 17. Kastner (D. Voženílek), 22. J. Novák (T. Půlpán), 22. Kastner – 5. Šimo (Paška), 7. Boitard (L. Cik, Hrbatý), 17. Korhoň, 27. J. Cik (Boitard), 38. Boitard (L. Cik, Hrbatý), 45. Sršeň (Korhoň, Hrbatý)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Vavřina) – A. Půlpán (C), T. Půlpán (A), D. Voženílek, Malík, Kastner, J. Novák, M. Voženílek, Kuťák (A), Bezděk, Bureš, L. Novák.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (Vágner) – J. Cik, Paška (C), L. Cik, Roupec, Čuřík (A), Sršeň, Hrbatý, Handl (A), Šimo, Korhoň, Boitard.

    Rozhodčí: Veselý, Pechánek
    ILHK Hr. Králové 2 1 IHC Olomouc
    #1 Sobota 15.06.2019 • 11:00
    ILHK Hr. Králové - IHC Olomouc 4:6
    #2 Sobota 15.06.2019 • 14:00
    ILHK Hr. Králové - IHC Olomouc 7:5
    #3 Sobota 15.06.2019 • 15:45
    ILHK Hr. Králové - IHC Olomouc 1:0 po prodl.
    bahis siteleri