Denní přehled (kon.)
konec
Denní přehled

Neděle 23.06.2019, 09:00Evropské hry
     
    21:33
    Dnešní den soutěží Evropských her 2019 je minulostí! Můžeme být spokojení, jelikož David Kostelecký vybojoval pro Českou republiku první zlato. Čeští atleti navíc ovládli svou skupinu a vybojovali si postup přímo do semifinále. Slováci pro změnu slaví stříbro v atletice. Ján Volko jej vybojoval v běhu na 100 metrů. (21:33:02)
     
    21:26
    Zrekapitulujeme tedy, že David Kostelecký vystřílel České republice první zlatou medaili! Český střelec získal zlato v trapu.
     
    21:18
    Ukrajina před závěrem dnešního atletického programu drží postupovou pozici pro semifinále. Bojovat o ni bude se Španělskem a Dánskem.
     
    20:59
    Poslední soutěží třetího dne, která ještě probíhá je poslední skupina v atletice. Šestice zemí ještě bojuje o přímý postup do semifinále.
     
    20:31
    Bezdzenišvili nakonec porazil domácího sportovce 8:0 a získává zlato. Domácí Rybak je při pohledu na fanoušky, kteří opouštějí halu hodně zklamaný.
     
    20:12
    Finále samba do 100 kilogramů nabídne zajímavou podívanou. Domácí Rybak se utká s Berdznišvilim z Gruzie.
     
    19:56
    Dnes se v Minsku rozdají ještě dvě sady medailí.
     
    19:17
    Lucija Babičová vyhrála sambo do 68 kilogramů a vybojovala první zlato pro Chorvatsko. Ve finále porazila Moskalovovou z Ukrajiny.
     
    19:08
    Ruské gymnastky získaly zlatou medaili v disciplíně s pěti balóny. Stříbro bere Bulharsko a bronz získalo domácí Bělorusko.
     
    18:58
    Levan Nachutrišvili vybojoval zlatou medaili v sambu do 74 kilogramů. Ve finále uspěl s Rusem Stanislavem Skrjabinem.
     
    18:55
    Skvěle! Česká republika zvládla svou skupinu v první fázi atletických závodů a postoupila rovnou do semifinále!
     
    18:40
    Další gymnastická medaile pro Rusko. Smíšená dvojice Achsenová, Starcev vybojovala pro svou zemi zlato v akrobatické gymnastice.
    Medaile jsou na letošních Evropských hrách povedené! Tuto bronzovou si na krk pověsí Vladimir Gajić ze Srbska.

     
    Jasno už je také v ženském trapu. Silvana Stancová odstřílela o něco lépe než Rossiová a bere zlato. Bronz pak putuje na krk Galvézové.
     
    18:00
    Talia De Troyerová, Britt Vanderdoncktová a Charlotte Van Royenová získaly pro Belgii zlatou medaili v akrobatické gymnastice. Stříbro jde do Portugalska a bronz zůstává doma v Bělorusku.
     
    17:43
    Také v sambu už se rozdávají první cenné kovy. Armén Kirokosjan zvítězil ve finálovém duelu kategorie do 52 kilogramů nad Samadovem.
     
    17:38
    Margaux Pinotová opanovala souboje v judu do 70 kilogramů, když porazila Nizozemku van Dijkovou. Bronzovou medaili vybojovala Matićová z Chorvatska.
     
    17:26
    Medaile už jsou rozdány i v pánském judu. V kategorii do 73 kilogramů zvítězil Macias, který porazil stříbrného medailistu z Ria Orujova. Bronz si odváží Azoidis z Řecka.
     
    17:15
    První dnešní medaile byly rozdány také v judu. Ve váhové kategorii do 63 kilogramů žen zvítězila Clarise Agbegbenou z Francie. Stříbro bere Alice Schlesingerová. Bronz putuje k Marii Centracchiové.

    Tomáš Kubečka

    bahis siteleri