Chorvatsko – Anglie 3:3 (kon.) | Francie – Rumunsko 0:0 (kon.)
konec
Chorvatsko
3:3 (1:1)
Anglie
Pondělí 24.06.2019, 21:00 • San Marino Stadium (Serravalle) • Mistrovství Evropy U21 • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:13. (22:53:50)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo hned šest branek, přičemž se oba celky postaraly o rovnou polovinu. Ani druhý poločas nebyl z hlediska atraktivity zrovna záživný, nicméně Anglie se v úvodu dostala zpět do vedení, což moc dlouho nevydrželo. Anglická reprezentace se následně i potřetí radovala z vedoucí branky, nicméně soupeř opět srovnal krok, což vydrželo až do poslední vteřiny. Oba celky se tak s tímto turnajem loučí se ziskem jediného bodu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Vypadá to, že žádnou další branku už neuvidíme. Do konce zápasu totiž nezbývá moc času, míč se navíc nachází ve středu hrací plochy.
     
    90+3
    O jednu z posledních akcí se pokusilo také Chorvatsko, nicméně přenesení hry dokázal zachytit pozorný Tomori. Na druhé straně zasahoval Katić.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Domagoj Bradarić (Chorvatsko).
     
    90+2
    Abraham sklepával pod sebe na Fodena, který si příliš neporozuměl s hracím předmětem. I tak ho Anglie ještě dokázala zastihnout před autovou čárou.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Stav je i nadále nerozhodný, určitě se ale bude něco málo nastavovat.
     
    87
    Prudká přihrávka měla najít Abrahama, který tento záměr moc nepochopil. To zas tak vadit nemusí, neboť pozorný Kalaica odvracel pouze do zámezí.
     
    86
    Až nyní došlo k uklidnění hry, přičemž brankář Henderson po zemi vyhodil na Mounta. Angličané pozvolným způsobem pronikají na druhou polovinu.
     
    85
    Roztažení hry směřovalo na Bradariće, který ihned posílal do pokutového území prudký centr, jenž odvracel Tomori. Chorvatsko je najednou aktivnější.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Koncovka tohoto utkání by mohla být ještě zajímavá, oba celky by jistě chtěly zvítězit.
    82. Josip BREKALO - 3:3
     
    82
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Navíc i potřetí máme srovnáno! Anglie nyní naprosto propadla při bránění útočné akce soupeře. Ivanušec dokázal načasovat přihrávku na JOSIPA BREKALA, který z menšího úhlu dokázal prostřelil brankáře Hendersona, jenž inkasoval jesličky.
     
    79
    Tentýž hráč několik vteřin ležel v bolestech na trávníku, avšak na zelený pažit spadl zcela sám. Hlavní sudí i přesto raději zkontroloval jeho zdravotní stav.
     
    78
    Dalekonosné přenesení hry nakonec skončilo přesně na noze Kennyho, jehož přihrávka přinesla ztrátu míče. Brekalo si ale standardku nevymodlil.
     
    77
    Nelson zkoušel mezi obránci najít kolegu Fodena, což se nakonec nepovedlo. Naopak Katić odkopával míč, který skončil až u reklamních bannerů.
     
    76
    Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Marijan Čabraja, přichází Domagoj Bradarić.

    David Suchý

    Branky: 39. Brekalo (Moro), 62. Vlašić (Kulenović), 82. Brekalo (Ivanušec) – 11. Nelson (pen.), 48. Maddison, 70. Kenny

    Karty:   90+2. D. Bradarić (CRO) – 38. Dowell (ENG), 52. Kenny (ENG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:13.
    Chorvatsko: Grbić – Uremović, Kalaica, Katić, Čabraja (76. D. Bradarić) – Vlašić (66. Ivanušec), Šunjić (C), Moro – Majer, Kulenović, Brekalo.
    Náhradníci: Posavec, Šemper – Benković, Borevković, Bašić, Bistrović, D. Bradarić, Halilović, Ivanušec, Murić, Sosa.

    Anglie: Henderson – Kenny, Clarke-Salter (C) (49. Konsa), Tomori, Kelly – Foden, Dowell (56. Mount), Maddison (73. Gibbs-White) – D. Gray, T. Abraham, Nelson.
    Náhradníci: Gunn, Woodman – H. Barnes, Calvert-Lewin, Gibbs-White, Jay Dasilva, Konsa, Mount, Solanke, Wan-Bissaka.

    Rozhodčí: Grinfeld – Yarkoni, Hassan (všichni Izrael)
    thejrc.org