Bischofswerdaer FV 08 – Varnsdorf 1:3 (kon.) | Sereď – Livingston 1:1 (kon.) | Jablonec – Botoşani 0:2 (kon.)
Lok. Moskva – Žilina 0:0 (kon.) | Ferencváros – Příbram 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Slavia 3:2 (kon.)
konec
Ferencváros Budapešť
3:0 (1:0)
FK Příbram
Neděle 30.06.2019, 17:30Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    80
    Ferencváros právě vstřelil branku!
    3:0! Pruhovaní se znovu prosazují a pojišťují si dnešní výhru! Gól zařídil obránce, jenž hezkou přihrávkou našel nabíhajícího spoluhráče KRISZTOFERA SZERETA ve vápně, který už neměl těžkou práci a jemnou střelou překonal protějšího gólmana.
     
    65
    Velmi hezká střela vyprodukovaná jedním z útočníků Ferencvárosi. S míčem se hráč ocitl ve výhodné pozici, z které vyslal prudkou střelu, proti níž musel brankář Příbrami vytáhnout těžký zákrok!
     
    60
    Ihned poté se dostali také do nebezpečné akce, z které mohl klidně padnout třetí gól. K míči se dostal jeden z hráčů Ferencvárosi, jenž v mžiku posílal pas na nabíhajícího spoluhráče, který byl o kousek pomalejší než zasahující brankář. Být přihrávka o trochu kratší, mohlo být skóre již 3:0. Nutno zmínit i dobrý zákrok gólmana Příbrami.
     
    53
    Ferencváros právě vstřelil branku!
    Hráči Ferencvárosi jdou do dvoubrankového vedení! Jeden z útočníků zelených se na hranici vápna Příbrami dostal k balónu a nikým nehlídán vyrazil za druhým gólem maďarského celku. TAMAS PRISKIN situaci vyřešil perfektně, střelu umístil k levé tyči.
     
    50
    Po neúspěšném rohovém kopu se k míči dostali Maďaři, jenž se dostali až do šestnáctky soupeře. Následně došlo k menšímu kontaktu, po kterém jeden ze zelených spadl. Sudí však ukazuje, že mu tohle na penaltu stačit nebude.
     
    45+1
    Velká šance pro Příbram! Jeden z jejich hráčů vyzkoušel z ničeho nic poslat z velké vzdálenosti míč na bránu! Balón k neuvěření mířil do brány, ale trefil jen levou tyč!
     
    37
    Moc pěknou akci teď předvedli zelení, když hráč s číslem 92 prosprintoval celé hřiště, přihrál spoluhráči na levou stranu a ten neváhal a poslal míč před branku na nabíhajícího útočníka, který se jen tak tak nedostal k zakončení!
     
    32
    Ferencváros právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól! Zařídil jej hráč Ferencvárosi MARCEL HEISTER, jenž se před šestnáctkou dostal k míči a prudkou ranou jej poslal za záda gólmana Příbrami!
     
    15
    Ostrý zákrok hráče Příbrami odhodnotil sudí žlutou kartou.

    Jan Štokman


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 32. HEISTER, 53. PRISKIN, 80. SZERETO


    Ferencváros Budapešť:
    FK Příbram:
    bahis siteleri