NHL - Zahájení volných přestupů (kon.)
konec
NHL - Zahájení volných přestupů

Pondělí 01.07.2019, 17:00Hokej
     
    01:42
    Textový přenos z prvního dne podepisování volných hráčů je u konce. (01:42:43)
    Všichni čtyři zúčastnění se v rámci NHL stěhují vůbec poprvé

     
    01:03
    Výměna: Velký trejd mezi Torontem a Coloradem! Do slavného kanadského klubu míří obránce Tyson Barrie, útočník Alexander Kerfoot a šesté kolo draftu 2020. Opačným směrem putují útočník Nazem Kadri, obránce Calle Rosén a volba ve třetím kole draftu 2020. Lavinám navíc zůstává polovina Barrieho ročníku platu 5,5M.
     
    00:49
    Odchod z NHL: Šestadvacetiletý forvard Zack Mitchell se ze záložních týmů Minnesoty a LA Kings nastálo neprokousal do NHL a raději se rozhodl přestěhovat do Ruska, kde kývl na nabídku Nižněkamsku.
     
    00:42
    Podpis: Dva menší defenzivní úlovky pro Floridu a jeden kus pro St. Louis! Panthers na dva roky angažovali Tommyho Crosse a Ethana Prowa, zatímco Bluesmani na poloviční časový úsek získali z Anaheimu Jakea Dotchina.
     
    00:14
    Podpis: Pozadu nezůstává ani New Jersey, které rozšířilo tým o útočníka Bena Streeta a obránce Matta Tennysona s Dakotou Mermisem.
     
    00:08
    Podpis: Mezitím se činil také George McPhee a jeho Golden Knights. Tým z Nevady přivedl útočníky Patricka Browna a Tyrella Goulbournea (2 sezóny / 700k ročně) a k nim obránce Bretta Lernouta a Jaycoba Megnu (1 rok / 700k).
    Český brankář zůstává v Raleighu

     
    00:00
    Podpis: Během pár minut jsou gólmanské otázky zodpovězeny. Petr Mrázek pokračuje v Carolině, kde si během dvou let přijde na 6,25 mil. dolarů!
     
    23:59
    Podpis: Jasno má i Robin Lehner, který si vybral Chicago. Během jednoletého kontraktu pobere porci pěti milionů dolarů.
     
    23:58
    Podpis: Brankáři hrají v těchto chvílích hlavní roli. Novým působištěm Semjona Varlamova se stává New York Islanders, se kterými se jednatřicetiletý gólman dohodl hned na čtyřleté smlouvě s celkovou hodnotou 20 milionů dolarů.
     
    23:38
    Spekulace: A ještě jednou téma Hurricanes a gólmani. Aktuálně to vypadá na podpis Petra Mrázka a smlouvu na dva roky! Důvod je prostý – Robin Lehner má nakročeno do Chicaga!
     
    23:36
    Podpis: Nick Shore se po angažmá v Los Angeles krátce mihl v Ottawě a Calgary, aby se na rok přesunul do ruského Magnitogorsku. Nyní tento šestadvacetiletý Američan hlásí návrat do NHL, neboť přijal roční smlouvu na 750 tisíc dolarů od Toronta Maple Leafs.
     
    23:21
    V Carolině stále není jasno o tom, kdo vytvoří brankářský tandem s Jamesem Reimerem. Podle slov generálního manažera Dona Waddella přichází v úvahu pouze Robin Lehner a Petr Mrázek.
     
    23:04
    Podpis: Hned tři muži budou v příští sezóně moci zabojovat o místo v prvním týmu Tampy. Roční dvoucestné smlouvy podepsal brankáři Spencer Martin se Scottem Wedgewoodem a útočník Chris Mueller.
     
    22:49
    Odchod z NHL: Není žádnou výjimkou, že ruští hokejisté vydrží za mořem jen pár měsíců. Týká se to i Bogdana Kiseleviče, který se po jediném roce rozhodl vrátit do CSKA Moskva. V dresu Floridy zvládl 32 zápasů, v nichž nedokázal skórovat.
     
    22:44
    Podpis: Brandon Davidson se nedohodl na nové smlouvě s Chicagem, a tak se přesunul do Calgary. U Plamenů přijal roční dvoucestný kontrakt na 700 tisíc dolarů. Totéž platí v případě útočníka Byrona Froeseho.
     
    22:40
    Podpis: Stěhování se nebude týkat ani centra Colina Wilsona. Autor sedmadvaceti bodů z loňské základní části prodloužil s Coloradem o další rok, přičemž si přijde na 2,6 milionů dolarů.
    Anders Lee zůstává v New Yorku Islanders! Sám o tom netradičním způsobem informoval na Twitteru

     
    22:37
    Podpis: Fanoušci Islanders si můžou oddechnout. Kapitán Anders Lee zůstává Ostrovanem po dalších sedm let, za které si přijde dohromady na 49 milionů dolarů.
     
    22:20
    Podpis: Dvě podškrábnuté smlouvy hlásí Los Angeles, které se dohodlo s obráncem Joakimem Ryanem ze San Jose a s Martinem Frkem z Detroitu! Český útočník dostal dvoucestnou smlouvu na 700 tisíc dolarů, zatímco švédsku zadák jednocestný kontrakt s hodnotou 725k.
     
    22:09
    Podpis Rozšířit současný rezervní kádr se rozhodlo i St. Louis. To kromě obránce Derricka Pouliota sehnalo na dvoucestné smlouvy také útočníky Nicka Lappina, Evana Poleie a Michaela Vecchioneho.
     
    22:05
    Podpis: Tampa Bay je bohatší o dalšího beka, který souhlasil s dvouletou dvoucestnou smlouvou. Na jih Spojených států se vrací Luke Witkowski, který byl poslední dva roky součástí Detroitu.
     
    22:01
    Podpis: Brankář Zane McIntyre se po několika letech strávených na farmě Bostonu Bruins přesouvá do kanadského Vancouveru, se kterým se dohodl na roční dvoucestné smlouvě.
     
    21:47
    Podpis: Pětadvacetiletý forvard Brendan Leipsic ve svých čtyřech sezónách v NHL posbíral jen 48 bodů, ale i tak se dočkal nové smlouvy. S Washingtonem podepsal roční kontrakt na základních 700k.
     
    21:41
    Podpis: Příliš rušný den nepanuje ve Winnipegu, který nepodepsal nikoho nového. Prodloužené smlouvy o jeden rok se dočkal jen obránce Nathan Beaulieu.
     
    21:39
    Podpis: Bruins si také pojistili služby dvou chráněných volných hráčů. Nadějný obránce Connor Clifton podepsal na tři roky s odměnou milion dolarů ročně a farmářský útočník Ryan Fitzgerald na jeden rok s platem 700 tisíc dolarů.
     
    21:34
    Podpis: Menší úpravy provedl také Boston. Za zmínku stojí především dohody s útočníky Pärem Lindholmem (2 roky / 850k ročně) a Brettem Ritchiem (1 rok / 1M). Především za farmu by pak měli nastupovat také Brendan Gaunce, Maxime Lagaceto a Josiah Didier.
     
    21:28
    Podpis: Teprve druhý a třetí dnešní podpis oznámil Pittsburgh, který se dohodl na dvouletých dvoucestných smlouvách s obráncem Davidem Warsofskym a útočníkem Andrew Agozzinem.
     
    21:22
    Podpis: Hned tři nová jména přivedla Arizona, jež ve dvou případech sáhla až do KHL. Prvním z hráčů je útočník Andy Miele, jenž naposledy působil v Nižném Novgorodu, avšak ve své historii má i několik startů za Coyotes. O další zajímavý comeback do nejprestižnější soutěže se pokusí i Beau Bennett, který to neúspěšně zkoušel v Pittsburghu, New Jersey a St. Louis a na pět zápasů oblékl i dres Minsku. Ke Kojotům se přidá také obránce Aaron Ness, který má za sebou povedený rok na farmě Washingtonu. Všechny tři posily dostaly od Johna Chayky dvoucestné smlouvy.
     
    21:13
    Podpis: Už šesté angažmá čeká sedmadvacetiletého pracanta Grega McKegga, kterého si vyhlédli newyorští Rangers. Ti zároveň angažovali útočníka Dannyho O´Regana, jenž stihl odehrát za první týmy San Jose a Buffala pětadvacet zápasů.
     
    21:05
    Situace za mořem se již výrazně uklidnila. Stále však jsou k dispozici velmi zajímavá jména, mezi které můžeme zařadit Petra Mrázka, Robina Lehnera, Jakea Gardinera, Bena Chiarota, Marcuse Johanssona, Micheala Ferlanda, Ryana Dzingela nebo Patricka Maroona. Na čekačce zůstávají také zkušení obránci Dion Phaneuf, Andrew McDonald a útočník Patrick Marleau.
     
    20:59
    Podpis: Strastiplná cesta australského útočníka Nathana Walkera bude pokračovat v organizaci St. Louis, kde podepsal základní dvoucestnou smlouvu na dva roky.
     
    20:44
    Spekulace: Zvěsti o tom, že Sebastian Aho vymění Carolinu za Montreal začínají získávat reálně obrysy. Canadiens nabídli finskému hráči pětiletou smlouvu s roční gáži osmi a půl milionu dolarů. Hurricanes nyní mají týden na to, aby tuto sumu dorovnali.
     
    20:31
    Podpis: Další dva novicové pro Philadelphii, která skládá takřka celý nový farmářský tým. Obránce Chris Bigras i Kyle Criscuolo si ročně přijdou na 700 tisíc dolarů.
     
    20:26
    Podpis: Gólman Calvin Pickard se v předchozích dvou letech moc neuchytil v Torontu, Philadelphii ani v Arizoně. V příštích dvou letech bude patřit pro změnu Detriotu.
     
    20:23
    Podpis: Obhájci Stanley Cupu ze St. Louis mohou i nadále spoléhat na služby Sammyho Blaise, se kterým podepsali roční smlouvu na 850 tisíc dolarů.
     
    20:11
    Podpis: Útočník Daniel Carr, který v předešlém ročníku AHL zazářil 71 body v 52 zápasech, mění organizaci Vegas za Nashville. Řeč je o ročním kontraktu na 700k.
     
    20:08
    Podpis: Po několika úspěšných letech v Tampě Bay se švédský obránce Anton Strålman přesouvá k sousední Floridě Panthers. Jedná se o tříletou smlouvu s průměrnou gáží 5,5 milionů dolarů.
     
    20:06
    Podpis: Tomáš Jurčo se po zdravotních problémech výborně prezentoval na farmě Caroliny a tím si vysloužil roční smlouvu s Edmontonem!
     
    20:04
    Podpis: Po několika podpisech útočníků rozrostlo Toronto i o jednoho beka. Bývalý zadák Edmontonu Kevin Gravel podepsal roční smlouvu na 700 tisíc dolarů.
     
    20:00
    Podpis: Rozšiřování řad Philadelphie ještě nekončí. K Flyers se přidala dvojce obránců Andy Welinski a Tyler Wotherspoon. Pro ba hráče je připravena roční dvoucestná smlouva na 750 a 700 tisíc dolarů.
     
    19:52
    Podpis: Vracíme se do Kanady, kde o sobě dali vědět týmy Edmontonu a Ottawy. Oilers na jednu sezónu angažovali zkušeného gólmana Mikea Smithe, zatímco Senátoři podepsali roční smlouvu na 800 tisíc dolarů s útočníkem Tylerem Ennisem.
     
    19:51
    Podpis: Další velkou bombu si připravili Ďáblové z New Jersey, kteří na rok získali do svých služeb Waynea Simmondse! Zkušený útočník si přijde na pět miliónů dolarů.
    Pardubický rodák zůstává v Nevadě

     
    19:49
    Podpis: Svůj hokejový domov nebude měnit Tomáš Nosek, který společně s Brandonem Pirrim prodloužil působení v klubu Vegas Golden Knights. Český útočník se domluvil na roční smlouvě na milion dolarů, zatímco Pirri na dvouletém dvoucestném kontraktu s hodnotou 775 tisíc ročně.
     
    19:46
    Podpis: Markus Granlund se po čtyřech sezónách oddělil od Vancouveru. Služby finského útočníka si pro příští sezónu zajistil Edmonton.
     
    19:42
    Podpis: Nové přírůstky do útočných řad hlásí Anaheim a Toronto. Ducks si plácli s Andrew Poturalskim, který odehrál skvělé play-off AHL za farmu Caroliny. U Maple Leafs se bude hlásit pro změnu Kenny Agostino, jenž se rozloučil s New Jersey.
     
    19:40
    Podpis: Náhradu za veterána Mikea Smithe znají v Calgary! Hlavním konkurentem českého gólmana Davida Ritticha se stane Cam Talbot, jenž podepsal roční smlouvu na 2,75 milionů dolarů.
     
    19:38
    Podpis: Colorado zbrojí vskutku usilovně. Avs nově oznámili dvouletou dohodu s útočníkem Pierrem-Édouardem Bellemarem, kterému dají dohromady 3,6 milionů dolarů
     
    19:36
    Podpis: Max Lagacé už nebude usilovat o místo v brance Las Vegas a pokusí se prorazit v Bostonu, v jehož farmářském týmu nahradí Zanea McIntyrea.
     
    19:33
    Podpis: Nového zaměstnavatele získal také útočník Jordan Szwarz, který se nedokázal trvale probít do prvního týmu Bostonu. Nově to bude zkoušet v Ottawě, kde podepsal roční dvoucestný kontrakt.
     
    19:30
    Podpis: Florida nelení a dotahuje do konce očekávaný příchod Bretta Connollyho z Washingtonu Capitals!
     
    1928
    Podpis: Už několikáté stěhování během krátké doby absolvuje útočník Jean-Sébastien Dea, kterého si pro příští dvě sezony pojistilo Buffalo.
     
    19:25
    Podpis: Posilu, která bude zřejmě působit v AHL, získal také Montreal, který si plácl s útočníkem Rileym Barberem. Pětadvacetiletý hokejista působil čtyři sezóny u Capitals, jenže v prvním týmu posbíral jen tři starty.
     
    19:23
    Podpis: Šestadvacetiletý kanadský útočník Tyler Graovac po roce stráveném na farmě Calgary opět mění působiště. Nově bude bojovat o místo ve Vancouveru.
     
    19:20
    Podpis: Hned balíček podpisů oznámila Philadelphie! Letci získali obránce Natea Prossera, útočníky Kurtise Gabriela, Andyho Andreoffa a gólmana Jeana-Françoise Bérubého!
    San Jose definitivně přišlo o svého kapitána

     
    19:14
    PODPIS: Očekávaný podpis Joea Pavelskiho je tu! Ten si plácl s mohutně zbrojícími Stars. Smlouva je na tři roky a ročně to dělá sedm milionů.
     
    19:09
    PODPIS: Senators si plácli s velezkušeným obráncem Hainseyem. Ron podepsal kontrakt na jeden rok, vydělá si 3,5 milionů.
     
    19:06
    PODPIS: Dočkali se i fanoušci slovenského hokeje! Richard Pánik se domluvil na smlouvě s Capitals. Podepsal smlouvu na čtyři roky za celkových 11 milionů.
     
    19:03
    PODPIS: Sergej Bobrovskij podepsal sedmiletou smlouvu na Floridě! Ročně to dělá deset milionů!
     
    19:02
    PODPIS: Tampa Bay posiluje brankoviště. Curtis McElhinney se domluvil na dvouleté smlouvě za necelý milion a půl na sezónu.
     
    19:01
    PODPIS: Do Edmontonu se vrací útočník Alex Chiasson. Podepsal smlouvu na dva roky, která mu hodí něco přes čtyři miliony.
     
    18:59
    PODPIS: Columbus bude chtít nahradit Panarina alespoň z půlky Gustavem Nyquistem. Podepsal čtyřletou smlouvu.
     
    18:57
    PODPIS: Vancouver se domluvili s dalším obráncem. Jordie Benn podepsal dvouletý kontrakt na čtyři miliony.
     
    18:55
    PODPIS: Dočkal se také český útočník David Kämpf! S Blackhawks se dohodl na dvouleté spolupráci, ročně si přijde na jeden milion.
    Curtis Lazar jde mezi Šavle

     
    18:53
    PODPIS: Ulovena byla další velká ryba! Matt Duchene podle očekávání zakotví v Nashvillu. Podepsal sedmiletou smlouvu a ročně mu to hodí osm milionů.
     
    18:51
    PODPIS: Další větší kontrakt! Kanadský obránce Tyler Myers se stěhuje do Vancouveru, podepsal pětiletý kontrakt na třicet milionů.
     
    18:49
    PODPIS: Valtteri Filppula se vrátí do Detroitu, kde podepsal dvouletou smlouvu. Ročně to dělá 3 miliony.
     
    PODPIS: Přišly také očekávané podpisy. Detroit podepsal na dvě sezóny Patrika Nemetha, Dallas dal roční kontrakt Sekerovi.
     
    PODPIS: Brankář Andrew Hammond se dohodl s organizací Sabres. Podepsal roční smlouvu na 700 000.
     
    PODPIS: Joonas Donskoi nakonec opravdu zakotví v Denveru. Podepíše smlouvu na pět let, na celkový kontrakt se ovšem ještě čeká.
     
    PODPIS: Dalším podpis pro Minnesotu. Útočník Ryan Hartman podepsal dvouletý kontrakt za celkových 3,8 milionu ročně.
     
    PODPIS: Tim Heed bude nadále oblékat dres San Jose. Právě se domluvil na roční smlouvě, která mu vynese 960 000.
     
    PODPIS: Chicago a Ryan Carpenter se domluvili na tříleté smlouvě. Ročně to dělá jeden milion dolarů.
     
    PODPIS: John Gilmour je novým hráčem Buffala. Naposledy obránce Rangers podepsal jednoletou smlouvu na 700 000.
     
    PODPIS: Sága Panarin se zdá být u konce! Ruská hvězda podepíše sedmiletý kontrakt s Rangers, ročně to dělá 11,642M!
     
    PODPIS: Toronto přidalo do svého systému zkušeného Jasona Spezzu. Ten podepsal roční kontrakt za 700 000.
     
    PODPIS: Obránce Oscar Fantenberg je novým hráčem Vancouveru Canucks. Podepsal jednoletou smlouvu na 850 000.
     
    PODPIS: První větší bomba! Mats Zuccarello je hráčem Minnesoty. Podepsal s ní pětiletou smlouvu na třicet milionů.
     
    PODPIS: Potvrzen je také přesun brankáře Keitha Kinkaida. Ten bude poprvé chytat v Kanadě, podepsal jednoletou smlouvu za necelé dva miliony.
     
    PODPIS: Obránce Ryan Murray bude pokračovat v Ohiu. Columbus jej podepsal na dvě sezóny, ročně to dělá 4,5 milionu.
     
    PODPIS: Bývalý elitní útočník Corey Perry se po vyplacení ze smlouvy bude pokoušet o restart v Dallasu. Podepsal jednoletou smlouvu.
     
    PODPIS: Důležitá smlouva pro Žraloky! Timo Meier se nakonec se San Jose domluvil a po dobu čtyř let bude pobírat solidních šest milionů.
     
    PODPIS: Garnet Hathaway se loučí s Flames a putuje do Washingtonu. Právě podepsal čtyřletý kontrakt, ročně si vydělá 1,5 milionů.
     
    PODPIS: Obránce Luke Schenn je novou akvizicí ambiciózní Tampy Bay! Podepsal roční kontrakt na 700 000.
     
    PODPIS: Noel Acciari jde na Floridu. Během tří let si vydělá pět miliónů, ročně to dělá 1,67.
     
    PODPIS: Brandon Tanev míří do Pittsburghu. Smlouvu dostal na dlouhých 6 let a ročně si vydělá tři a půl milionu.
     
    18:00
    Tak jo, je to tu! Trh s volnými hráči se právě otevřel!
     
    SPEKULACE: Těsně před startem volných přestupů přišla velká bomba. Artěmij Panarin si údajně vybral Rangers!
     
    SPEKULACE: Noel Acciari by měl opustit bostonské medvědy a stát se novou akvizicí Floridy. Smlouva bude tříletá a celkem si hráč na černou práci vydělá pět milionů.
     
    SPEKULACE: Švédský obránce Patrik Nemeth by měl opustit po dvou letech organizaci Colorada a stát se tak novým hráčem Detroitu Red Wings.
     
    SPEKULACE: Montreal Canadiens by měl přivést do svého brankoviště Keitha Kinkaida. Americký brankář letos chytal za New Jersey a Columbus.
     
    Do startu volných přestupů zbývá posledních 30 minut! Některé podpisy už vyplouvají na povrch, ale zatím nic není stoprocentně oficiální. Počkejme si na osmnáctou hodinu.
     
    VÝMĚNA: Máme tu druhou výměnu dne! Jimmy Vesey putuje do Buffala, jako protihodnota je třetí kolo roku 2021. Dělají si Rangers místo na Artěmije Panarina?
     
    Dočkáme se dnes offer sheetu? Carolina byla údajně třemi týmy dotazována na Sebastiana Aha, vedení Canes ale odvětilo, že vyrovná jakoukoliv nabídku. Carolina se ovšem nebrání diskuzi o výměně. Jedním z tří celků byl údajně Montreal Canadiens.
     
    SPEKULACE: Vedení San Jose informoval Joonas Donskoi již dříve o tom, že by rád vyzkoušel trh s volnými hráči. Údajně by se měl domluvit na tříletém kontraktu s Coloradem.
     
    SPEKULACE: Andrej Sekera by si po vyplacení smlouvy od Edmontonu mohl o něco přilepšit. Dnes by jej údajně chtěl podepsat na trhu aktivní Dallas.
     
    SPEKULACE: Markus Granlund by se měl stát novým hráčem Edmontonu Oilers. Podle zámořských zdrojů by si měl vydělat 1,3 milionů ročně.
     
    VÝMĚNA: Očekávaná výměna mezi Torontem a Ottawou je na světě. Do hlavního města Kanady jde obránce Nikita Zajcev a útočníci Connor Brown s Michaelem Carconem. Jako protihodnota jsou práva na beka Codyho Ceciho, obránce Ben Harpur a útočník Aaron Luchuk. Maple Leafs získávají i jednu draftovou volbu na příštím draftu.
     
    Na veřejnost prosakují informace o takřka stoprocentních podpisech velkých hvězd! Matt Duchene má namířeno do Nashvillu, Joe Pavelski do Dallasu, Mats Zuccarello do Minnesoty a již zmiňovaný Sergej Bobrovskij na Floridu.
     
    Výběr dostupných útočníků:

    Artěmij Panarin (CBJ)
    Matt Duchene (CBJ)
    Ryan Dzingel (CBJ)
    Anders Lee (NYI)
    Joe Pavelski (SJS)
    Gustav Nyquist (SJS)
    Joonas Donskoi (SJS)
    Mats Zuccarello (DAL)
    Wayne Simmonds (NSH)
    Micheal Ferland (CAR)
    Corey Perry (ANA)
    Marcus Johansson (BOS)
    Brett Connolly (WSH).
     
    Výběr dostupných obránců:

    Tyler Myers (WPG)
    Jake Gardiner (TOR)
    Anton Strålman (TBL)
    Ben Chiarot (WPG)
    Ron Hainsey (TOR)
    Ben Hutton (VAN)
    Dan Girardi (TBL)
    Michale Del Zotto (STL)
    Niklas Kronwall (DET)
    Adam McQuaid (CBJ)
     
    Výběr dostupných brankářů:

    Sergej Bobrovskij (CBJ)
    Robin Lehner (NYI)
    Petr Mrázek (CAR)
    Mike Smith (CGY)
    Cam Talbot (PHI)
    Semjon Varlamov (COL)
    Curtis McElhinney (CAR).
     
    Trh s volnými hráči se samozřejmě týká i Čechů a Slováků. Velkou nouzi o zájemce by neměl mít brankář Petr Mrázek, zatímco šance na podpis zraněními decimovaného Michala Neuvirtha moc velké nejsou. Z Čechů, kteří ještě nepodepsali v Evropě, zbývají David Kämpf, Dmitrij Jaškin a Martin Frk. Na nabídky budou čekat i Slováci Andrej Sekera, Richard Pánik a Marko Daňo.
    Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Brooks Orpik se rozhodl ukončit kariéru, ve které hrál pouze za týmy Pittsburghu a Washingtonu.

     
    Ostře sledované je Toronto, které se s přispěním Caroliny zbavilo veterána Patricka Marleaua, aby prodloužilo smlouvy mladým puškám Kasperimu Kapanenovi a Andreasi Johnssonovi. Přesný opak platí v případě obránce Jakea Gardinera, kromě kterého by měli být na odchodu také Nikita Zajcev. Ruský obránce by se měl stát společně s Connorem Brownem součástí trejdu za obránce Codyho Ceciho z Ottawy. Neúplně jistý osud má před sebou i Mitchell Marner, který je ode dneška chráněným volným hráčem.
     
    Den před začátkem trhu s volnými hráči byl aktivní Montreal, který zbohatl hned o tři volby draftu který bude kanadský celek na svém stadionu příští rok pořádat. Habs naopak přišli o dvojici útočníků – Andrew Shaw se vrátil do Chicaga a Nicolas Deslauriers posílil Anaheim Ducks.
     
    Seznam hráčů, kteří byli vyplaceni ze smlouvy:

    Dion Phaneuf (LAK)
    Andrew McDonald (PHI)
    Corey Perry (ANA)
    Patrick Marleau (CAR)
    Ryan Spooner (VAN)
    Valerij Ničuškin (DAL)
    Andrej Sekera (EDM)
    David Schlemko (PHI)
    Scott Darling (FLA).
     
    Výraznou posilu do brankoviště získala Carolina, která místo Scotta Darlinga a volbu v šestém kole draftu získala Jamese Reimera z Floridy. Ta krátce předtím přišla také o Roberta Luonga, jenž kvůli zdravotním neduhům ukončil přebohatou kariéru. Pantery by naopak měl posílit Sergej Bobrovskij, který v minulých letech zářil v Columbusu.
    Vytoužené útočné zbraně se dočkala Arizona, která za Alexe Galchenyuka získala Phila Kessela!

     
    Mnozí manažeři nelenili ani ve druhé polovině června, takže jsme se v nedávné době dočkali nejednoho zajímavého přesunu. Jeden z nejvíce diskutovaných trejdů proběhl na trase Nashville – New Jersey a týkal se především třicetiletého obránce P. K. Subbana, jehož devítimilionovou smlouvu právě Devils převzali výměnou za beky Stevena Santiniho, Jérémyho Daviese a dvě volby ve druhém draftovacím kole.

    Právě během nedávného draftu změnili působiště i někteří další. Útočník J. T. Miller uvolnil místo pod platovým stropem Tampy Bay, ze které se přesunul do Vancouveru. Mladý útočník John Quenneville se z New Jersey přemístil za forvarda Johna Haydena do Chicaga a své zaměstnavatele si prohodili také útočníci Tom Pyatt (nově San Jose) s Francisem Perronem (nově Vancouver).

    O pár desítek hodin později byl vyměněn také Tyler Pitlick, kterého v Dallasu nahradil Ryan Hartman z Philadelphie. Zajímavý trejd proběhl i mezi Carolinou a Chicagem, do kterého zamířil uznávaný obránce Calvin de Haan a o útočník Aleksi Saarela. Na druhou stranu putovali dva Švédové – gólman Anton Forsberg a zadák Gustav Forsling. Další zástupce této skandinávské země se ocitl v hledáčku Arizony, která se kvůli angažování zkušeného forvarda Carla Söderberga vzdala obránce Kevina Connautona a volby ve 3. kole příštího draftu.

    Avalanche kromě toho posílil nevybroušený klenot André Burakovsky, za kterého do Washingtonu poslali dva draft picky a farmáře Scotta Kosmachuka. Zapomenout se nesmí ani na Erika Haulu, který byl za jiného útočníka Nicolase Roye vyměněn z Vegas do Caroliny, a na obránce Colina Millera, jehož služby si na úkor dvou voleb v draftu zajistilo Buffalo.
     
    Všem fanynkám a fanouškům kanadsko-americké NHL přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu, ve kterém se budeme podrobně věnovat otevření trhu s volnými hráči. Na nové smlouvy letos čeká velký počet zvučných jmen, a tak se pojďme společně podívat na to, kdo se bude kam stěhovat!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.

    David Panuška

    Michal Břuchanský

    PODPISY
    Brandon Tanev -> PIT - 6 let / 3,5M ročně
    Noel Acciari -> FLA - 3 roky / 1,67M ročně
    Luke Schenn -> TBL - 1 rok / 700k
    Garnet Hathaway -> WSH - 4 roky / 1,5M ročně
    Timo Meier -> SJS - 4 roky / 6M ročně
    Corey Perry -> DAL - 1 rok / 1,5M
    Ryan Murray -> CBJ - 2 roky / 4,5M ročně
    Keith Kinkaid -> MTL - 1 rok / 1,75M
    Mats Zuccarello -> MIN - 5 let / 6M ročně
    Oscar Fantenberg -> VAN - 1 rok / 850k
    Jason Spezza -> TOR - 1 rok / 700k
    Artěmij Panarin - NYR - 7 let/ 11, 642M ročně
    John Gilmour -> BUF - 1 rok / 700k
    Ryan Carpenter -> CHI - 3 roky / 1M ročně
    Tim Heed -> SJS - 1 rok / 960k
    Ryan Hartman -> MIN - 2 roky / 1,9M ročně
    Joonas Donskoi -> COL - 5 let / 3,9M ročně
    Andrew Hammond -> BUF - 1 rok / 700k
    Patrik Nemeth -> DET - 2 roky / 2,5M ročně
    Andrej Sekera -> DAL - 1 rok / 1,5M
    Valtteri Filppula -> DET - 2 roky / 3M ročně
    Tyler Myers -> VAN - 5 let / 6M ročně
    Matt Duchene -> NSH - 7 let / 8M ročně
    Curtis Lazar -> BUF - 1 rok / 700k
    David Kämpf -> CHI - 2 roky / 1M ročně
    Jordie Benn -> VAN - 2 roky / 2M ročně
    Gustav Nyquist -> CBJ - 4 roky / 5,5M ročně
    Alex Chiasson -> EDM - 2 roky / 2,15M ročně
    Curtis McElhinney -> TBL - 2 roky / 1,3M ročně
    Sergej Bobrovskij -> FLA - 7 let / 10M ročně
    Richard Pánik -> WSH - 4 roky / 2,75M ročně
    Ron Hainsey -> OTT - 1 rok / 3,5M
    Joe Pavelski -> DAL - 3 roky / 7M ročně
    Nate Prosser -> PHI - 2 roky / 700k
    Andy Andreoff -> PHI - 1 rok / 750k
    Kurtis Gabriel -> PHI - 1 rok / 700k
    Jean-François Bérubé -> PHI - 1 rok / 700k
    Tyler Graovac -> VAN - 1 rok / 700k
    Riley Barber -> MTL - 1 rok / 700k
    Jean-Sébastien Dea -> BUF - 2 roky / 700k ročně
    Nathan Beaulieu -> WPG - 1 rok / 1M
    Brett Connolly -> WSH - 4 roky / 3,25M ročně
    Jordan Szwarz -> OTT - 1 rok / 800k
    Max Legacé -> BOS - 1 rok / 700k
    Pierre-Édouard Bellemare -> COL - 2 roky / 1,8M ročně
    Cam Talbot -> CGY - 1 rok / 2,75M
    Andrew Poturalski -> ANA - 1 rok
    Kenny Agostino -> TOR - 2 roky / 700k ročně
    Markus Granlund -> EDM - 1 rok / 1,3M
    Tomáš Nosek -> VEG - 1 rok / 1M
    Brandon Pirri -> VEG - 2 roky / 775k ročně
    Wayne Simmonds -> NJD - 1 rok / 5M
    Mike Smith -> EDM - 1 rok / 2M
    Tyler Ennis -> OTT - 1 rok / 800k
    Andy Welinski -> PHI - 1 rok / 750k
    Tyler Wotherspoon -> PHI - 1 rok / 700k
    Kevin Gravel -> TOR - 1 rok / 700k
    Tomáš Jurčo -> EDM - 1 rok / 750k
    Anton Strålman -> FLA - 3 roky / 5,5M ročně
    Daniel Carr -> NSH - 1 rok / 700k
    Sammy Blais -> STL - 1 rok / 850k
    Calvin Pickard -> DET 2 roky / 700k ročně
    Chris Bigras -> PHI - 1 rok / 700k
    Kyle Criscuolo -> PHI - 1 rok / 700k
    Nathan Walker -> STL - 2 roky / 700k ročně
    Greg McKegg -> NYR -
    Danny O´Regan -> NYR -
    Andy Miele -> ARI - 2 roky / 700k ročně
    Aaron Ness -> ARI - 2 roky / 700k ročně
    Beau Bennett -> ARI - 1 rok / 700k
    David Warsofsky -> PIT - 2 roky / 700k ročně
    Andrew Agozzino -> PIT - 2 roky / 700k ročně
    Pär Lindholm -> BOS - 2 roky / 850k ročně
    Brett Ritchie -> BOS - 1 rok / 1M
    Brendan Gaunce -> BOS - 1 rok / 700k
    Maxime Lagaceto -> BOS - 1 rok / 700k
    Connor Clifton -> BOS - 3 roky / 1M ročně
    Ryan Fitzgerald -> BOS - 1 rok / 700k
    Brendan Leipsic -> WSH - 1 rok / 700k
    Zane McIntyre -> VAN - 1 rok / 700k
    Luke Witkowski -> TBL - 2 roky / 700k
    Derrick Pouliot -> STL - 1 rok / 700k
    Nick Lappin -> STL - 1 rok / 700k
    Evan Polei -> STL - 2 roky / 925k ročně
    Michael Vecchione -> STL - 1 rok / 700k
    Martin Frk -> LAK - - 1 rok / 700k
    Joakim Ryan -> LAK - 1 rok / 725k
    Colin Wilson -> COL - 1 rok / 2,6M ročně
    Anders Lee -> NYI - 7 let / 7M ročně
    Brandon Davidson -> CGY - 1 rok / 700k
    Byron Froese -> CGY - 1 rok / 700k
    Scott Wedgewood -> TBL - 1 rok / 700k
    Spencer Martin -> TBL - 1 rok / 700k
    Chris Mueller -> TBL - 1 rok / 700k
    Nick Shore -> TOR - 1 rok / 750k
    Semjon Varlamov -> NYI - 4 roky / 5M ročně
    Robin Lehner -> CHI - 1 rok / 5M
    Petr Mrázek -> CAR - 2 roky / 3,125M ročně
    Patrick Brown -> VEG - 2 roky / 700k ročně
    Tyrell Goulbourne -> VEG - 2 roky / 700k ročně
    Brett Lernout -> VEG - 1 rok / 700k
    Jaycob Megna -> VEG - 1 rok / 700k
    Ben Street -> NJD - 1 rok / 750k
    Matt Tennyson -> NJD - 2 roky / 700k ročně
    Dakota Mermis -> NJD - 1 rok / 700k
    Tommy Cross -> FLA - 2 roky /
    Ethan Prow -> FLA - 2 roky /
    Jake Dotchin -> STL - 1 rok / 700k
    VÝMĚNY
    Nikita Zajcev, Connor Brown, Michael Carcone -> OTT /
    Cody Ceci, Ben Harpur, Aaron Luchuk, 3. kolo draftu 2020 (CBJ) -> TOR
    Jimmy Vesey -> BUF / 3. kolo draftu 2021 -> NYR
    Tyson Barrie, Alexander Kerfoot, 6. kolo draftu 2020 -> TOR / Nazem Kadri, Calle Rosén, 3. kolo draftu 2020 -> COL.
    bahis siteleri