Milan Ďatelinka - Václav Mikulášek Milan Ďatelinka (RNC) (kon.) | Makhmud Muradov - Wendell Oliviera Makhmud Muradov (TKO) (kon.)
Karlos Vémola - Henrique Da Silva Karlos Vémola (na body) (kon.)
konec
Milan Ďatelinka - Václav Mikulášek

Milan Ďatelinka (RNC)

Sobota 27.07.2019, 22:30 • Praha (Štvanice) • Oktagon MMA
     
    Tohle byl opravdu rychlý zápas! Ďatelinka se hned od první sekundy vrhl na Mikuláška a dobře ho trefil. Pak ho takedownem složil na zem, připravil si pozici a uškrtil ho hned v 1. kole v čase 1:20. (22:42:25)
     
    Konec zápasu
     
    1:20
    A je tu konec! Milan Ďatelinka ukončuje na rear naked choke v 1.kole Václava Mikuláška! Mikulášek se snažil ještě zachránit situaci, ale už to bylo tak dobře utáhlé, že neměl šanci se z ní dostat.
     
    0:30
    A začalo se zostra! Ďatelinka ihned vyslal ránu a poté ho složil na zem.
     
    Začalo 1. kolo
     
    Do oktagonu už nastupuje i jeho slovenský protivník Ďatelinka!
     
    Mikulášek nastupuje do oktagonu!
     
    Milan Ďatelinka (6-4) vs Václav Mikulášek (5-5)

    Před vyprodanou arénou v Ostravě oba zazářili. Ďatelinka z pozice outsidera tvrdě knokautoval – do té doby neporaženého – Brože a Mikulášek zase v prvním kole famózně ovládnul Bitvu o Ostravu proti Raškovi. Oba borci si v posledních zápasech připsali důležité výhry a dokázali svého soupeře ukončit před limitem. Oba také mají dvou zápasovou šňůru výher. Vzájemný souboj slibuje hodně zajímavou podívanou.
     
    Největší česko-slovenská MMA organizace OKTAGON MMA letos opět pořádá fanoušky velmi oblíbený turnaj v Praze na Štvanici. Je označován za nejkrásnější turnaj celého roku a není se čemu divit. Zápasníci bojují pod širým nebem a tribuny jsou velmi blízko dění v oktagonu, tudiž nejen pro bojovníky to bude velmi zajímavý zážitek. Oktagon 13 nabídne nabitou kartu plnou hvězdných jmen, na které se v hlavním zápase večera představí veteráni UFC Karlos "Terminátor" Vémola vs Henrique "Frankenstein" Da Silva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

    Jaroslav Hejlek

    bahis siteleri