Dobříš – Klatovy 5:2 (kon.)
konec
MFK Dobříš
5:2 (0:2)
SK Klatovy 1898
Pátek 02.08.2019, 18:00 • V Lipkách, Dobříš • MOL Cup • Předkolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Dobříš právě vstřelila branku!
    Demolice Klatov dorovnána! PATRIK JUNEK dostal výborný pas za obranu a šajtlí našel mezírku mezi nohou a rukou západočeského gólmana. Rozhodčí se navíc rozhodl ihned po jeho brance ukončit dnešní utkání! Dobříš postupuje do 1. kola MOL Cupu!
     
    71
    Dobříš právě vstřelila branku!
    Jaroslav Rojík na tenhle zápas nebudeme vzpomínat v dobrém! Třetí jeho chyba, tentokrát vyběhnutí do tmy, znamenala, že balón propadl až k PATRIKOVI JUNKOVI, které už jenom stačilo míč doklepnout do poloprázdné branky!
     
    65
    Dobříš právě vstřelila branku!
    Tak to je zápas! Dobříš během dvou minut utkání otáčí! ONDŘEJ PUCHMAJER se na úrovni vápna napřáhl k přízemní střele k pravé tyči, která i díky ledabylému zákroku brankáře prošla až do branky! Dobříšský stadion bouří, najednou jsou to černo-bílí fotbalisté, kteří mají mnohem blíže k postupu.
     
    64
    Dobříš právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Výborného pasu na pravé křídlo využil VÍT KOPEČNÝ, který ihned z první dělovkou k tyči prostřelil klatovského gólmana. Lepší debut si dobříšský střelec nemohl přát!
     
    47
    Dobříš právě vstřelila branku!
    Parádní akce vrací Dobříš do hry! Po parádní akci Štěpána Maryšky a jeho sklepnutí pod sebe se parádní trefou do levého víka klatovského branky představil ve svém prvním ostrém utkání VÍT KOPEČNÝ!
     
    43
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Rychlý brejk po levém křídle končí gólem! FRANTIŠEK DIVIŠ si parádně naběhl za pravého obránce a s přehledem přízemní střelou k levé tyči skóroval! Pravá strana Dobříše v dnešním zápase přímo hoří a nebylo by divu, kdyby trenér Filip Dort o poločase sáhl ke střídání.
     
    7
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Parádní vysoký pas za obranu Dobříše dostal FRANTIŠEK DIVIŠ, několik metrů za dobíhajícími obránci si v klidu přeloboval vysoko postaveného dobříšského gólmana a odběhl slavit svou první gólovou trefu v sezóně k rohovému praporku.

    Libor Kokoška

    Branky: 47. Kopečný, 64. Kopečný, 65. Puchmajer, 71. Junek, 89. Junek – 7. Diviš, 43. Diviš

    Karty:   35. Liška (DOS) – 16. Dolanský (KLT)


    MFK Dobříš: Weber – Talůžek (C), Petrlík, Machač, Kozohorský, Procházka, Pokorný, Liška (76. Fic), Puchmajer (46. Junek), Kopečný, Chýla (46. Maryška)
    Náhradníci: Horáček, Fic, Junek, Maryška, Matějka, Vančát

    SK Klatovy 1898: Rojík – Cibulka (87. Vacek), Bošek, Janda (C), Diviš, Dolanský, Kotrba, Kotáb, Sojka, Lukeš, Krejčiřík (62. Krásný)
    Náhradníci: Partyngl, Bušta, Krásný, Vacek, Hrachovec

    Rozhodčí: Michal Urban – Miroslav Průcha, Miroslav Novotný
    bahis siteleri