Česko – Francie 7:0 (kon.)
konec
Česko
7:0 (5:0, 2:0)
Francie
Neděle 04.08.2019, 15:20 • Roana, Itálie • ME v inline hokeji U16 • Finále
Partner:
     
    39:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    České gólové představení ještě nekončí, Ramert posunul puk na levé straně na ROBINA GERYCHA a ten vystřelil přesně do bližšího horního rohu brány. Asistence: Jan Ramert.
     
    38:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ještě prosazují v samotném závěru. Celý zápas zkoušeli nástřely na bránu z dlouhé vzdálenosti a nyní se jim to povedlo přetavit v branku, dobře tečoval ADAM ABAZAJ. Asistence: Lukáš Plos.
     
    37:36
    Labreaux vytvořil velice zajímavou šanci, nakonec chtěl před bránou ještě nahrávat, jeho úmysl vystihl Málek a hokejkou zastavil nebezpečnou nahrávku před bránu.
     
    35:12
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Ramert – 2 min, hrubost).
     
    19:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká kapitán v závěru první poloviny utkání kompletuje hattrick! LUKÁŠ PLOS se hezky uvolnil na levé straně hřiště a když už byl sám před gólmanem, tak zakončil přesně pod jeho pravou ruku na bližší tyč.
     
    15:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Koudelka předložil z pravé strany parádní pas na levé straně si najíždějícímu LUKÁŠI PLOSOVI, ten nikým nebráněný pálil z první za bezmocného brankáře, jenž neměl šanci se přesunout na druhou stranu brány. Asistence: Jakub Koudelka.
     
    14:54
    Šimek předložil kotouč z pravé strany před bránu do stoprocentní šance Hanákovi, ten bohužel promáchl.
     
    13:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí česká gólová akce začala od výborného zákroku brankáře Málka, po něm Češi rozjeli rychlý protiútok, na jehož konci byl ROBIN GERYCH se svým zakončením mezi betony francouzského gólmana. Asistence: Jan Ramert.
     
    10:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už spolupráce Šimek – Hanák vyšla na výbornou. Šimek dostal nahrávku znovu na levou stranu, našel mezi kruhy zcela volného JAN HANÁK a ten zamířil přesně do pravého horního rohu branky. Asistence: Pavel Šimek.
     
    04:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se po pěti minutách finálového klání ujímají vedení! Macas se uvolnil na levé straně, i když měl prostor na střelu, počkal ještě na mezi kruhy si najíždějícího LUKÁŠE PLOSE a ten zakončil přesně do pravého horního rohu brány. Asistence: Matyáš Macas.
     
    03:49
    Plos se uvolnil na levé straně a poslal přihrávku na druhou stranu Koudelkovi, jeho pokus z první v gólové šanci vykopl francouzský brankář levým betonem.
     
    01:57
    Gauze pro sebe vybojoval kotouč na útočné polovině, byl už za českou obranou, jeho nebezpečné zakončení vyrazil Málek vyrážečkou mimo tři tyče.
     
    01:09
    Gerych se dostal s pukem na osu hřiště, jeho střelu zápěstím vykopl Benoumhani betonem před sebe, Gerych se dostal ještě k dorážce, ale ani z té neuspěl.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 5. Plos (Macas), 11. Hanák (Šimek), 14. Gerych (Ramert), 16. Plos (Koudelka), 20. Plos, 39. Abazaj (Plos), 40. Gerych (Ramert)


    Česko: Málek (Chlouda) – Helikar (A), Plos (C), Abazaj, Zapletal, Kuchař, Šimek, Macas, Koudelka, Ramert (A), Gerych, Hanák, Svozil.
    Francie: Benoumhani (Allie) – Mari, Gauze, Schneider, Martin (A), Jeanmart, Colmagro, Barret, Ohresser, Labreux (C), Roy, De Mali.
    bahis siteleri