Minnesota – Portland 1:0 (kon.) | DC United – Philadelphia 1:5 (kon.) | Seattle – Kansas City 2:3 (kon.)
konec
DC United
1:5 (0:2)
Philadelphia Union
Pondělí 05.08.2019, 01:50Americká MLS
Předzápasové kurzy
    90. Fafa PICAULT - 1:5
     
    90
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia završuje populárního "bůra!" Monteiro si skvěle všiml volného FAFY PICAULTA, jemuž také adresoval jemný dloubáček. Picault si balón zpracoval a poté přízemní ranou k bližší tyči rozvlnil síť.
    70. Marco FABIÁN - 1:4
     
    70
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle už Philadelphia nepustí! Medunjanin přihrávkou do vnitra pokutového území našel MARCA FABIÁNA. Mexičan si pohrál s obráncem a poté i za pomoci teče jednoho z blokujících hráčů prostřelil Hamida.
    54. Frederic BRILLANT - 1:3
     
    54
    DC United právě vstřelilo branku!
    Ovšem přichází rychlé snížení! Hlavičku Birnbauma ještě fantasticky vyrazil Blake, na dorážku FREDERICA BIRNBAUMA už byl ale krátký!
    52. Kacper PRZYBYLKO - 0:3
     
    52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají už tříbrankového vedení! Špatnou zpětnou nahrávku vystihl Creavalle, který nahrál KACPERU PRZYBYLKOVI, a ten tváří v tvář gólmanovi zamířil přesně k pravé tyči.
    45+2. Marco FABIÁN - 0:2
     
    45+2
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Důležitý gól do šatny, který Philadelphii výrazně přibližuje k zisku tří bodů! Medunjanin skvěle počkal na náběh Wágnera a poté mu adresoval přesnou přihrávku. Levý bek přízemním pasem našel ve vápně nabíhajícího MARCA FABIÁNA, který dělovkou z první pod břevno rozvlnil síť.
    3. Alejandro BEDOYA - 0:1
     
    3
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Parádní start Philadelphie po utkání! Obrovské hrubky se dopustil Pines, jehož u lajny obral o balón Wooten. Ten následně po pravé straně přihrál Fabiánovi, jenž ještě na střed přiťukl ALEJANDRU BEDOYOVI. Americký středopolař ranou o tyč nedal Hamidovi šanci na jakoukoli reakci!

    Milan Huppert

    Branky: 54. Brillant – 3. Bedoya (Fabián, Wooten), 45+2. Fabián (Wágner, Medunjanin), 52. Przybylko (Creavalle), 70. Fabián (Medunjanin), 90. Picault (Ilson, Monteiro)

    Karty:   25. Medunjanin (PHI), 31. Bedoya (PHI), 42. Fabián (PHI), 53. Collin (PHI)   40. Moreno (DCU)

    Neproměněná penalta: 41. Przybylko (PHI), mimo


    DC United: Hamid – Brillant, Pines (53. Odoi-Atsem), Birnbaum – Jara, Durkin (16. Mora), Moreno, Rodriguez – Arriola (69. Segura), Acosta – Rooney
    Náhradníci: Seitz – Amarikwa, Pedroso, Mora, Odoi-Atsem, Robinson, Segura

    Philadelphia Union: Blake – Gaddis, Elliott, Collin, Wágner – Medunjanin – Bedoya, Creavalle (56. Monteiro) – Fabián – Przybylko, Wooten (69. Ilson)
    Náhradníci: Bendik – Aaronson, Allen, Ilson, Monteiro, Picault, Trusty

    Rozhodčí: Villarreal – Parker, Brown
    bahis siteleri