Nové Zámky – Mulhouse 9:2 (kon.) | Zvolen – EC-KAC 1:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
9:2 (5:1, 2:1, 2:0)
SCORPIONS de Mulhouse
sk Sobota 17.08.2019, 12:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Tomáš Pospíšil sa cez posledného obrancu uvoľnil do dobrej možnosti. Bol však z uhlu, čiže Vazzaz priestor pri bližšej žrdi vykryl a zasiahol.
     
    56:45
    HC Nové Zámky dali gól!
    RADIM HRUŠKA pridáva deviaty gól svojho tímu. Hain ho našiel pred bránou, skúsený útočník si ešte puk potiahol a zasunul ho do prázdnej časti bránky povedľa Vazzaza.
     
    55:17
    Urban sa skvele pretlačil cez obrancu do samostatného nájazdu. Položil si Vazzaza, puk však nezodvihol, a tak trafil jeho betón.
     
    48:24
    HC Nové Zámky dali gól!
    Václav Stupka získal puk pri rozohrávke súpera. Potiahol ho pred bránkovisko, kde ešte prihral na voľného spoluhráča. MAREK DRTINA zblízka dostal puk za Vazzaza.
     
    48:01
    Vylúčenie v tíme SCORPIONS de Mulhouse (Lucien Onno – 5 min.).
     
    47:31
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Patrik Števuliak – 2 min., podrazenie).
     
    42:27
    Do veľkej šance sa dostal Patrik Rogoň. Ten síce bol tiesnený obrancom, ale inak išiel sám na gólmana. Zakončil tesne vedľa.
     
    39:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ak to takto pôjde ďalej, tak v tretej tretine možno uvidíme aj desiatku. O siedmy zásah sa po asistencii Radima Hrušku postaral TOMÁŠ POSPÍŠIL.
     
    36:49
    Kristín sa skvele presunul a zasiahol proti rane z prvej k žrdi. Dorážka spred prázdnej bránky išla mimo.
     
    36:26
    Jeden z hráčov Mulhouse ostal úplne zabudnutý pred bránkoviskom, jeho pokus švihom minul prázdnu bránku.
     
    35:49
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Branislav Fábry – 2 min., vrazenie na mantinel + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    35:02
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Urban – 2 min.).
     
    32:34
    Mulhouse dáva gól!
    Obranca VINCENT MELIN znižuje skóre. Kristín musí druhýkrát loviť puk zo svojej siete.
     
    30:51
    Za Kristínom zvonila žrď. Postaral sa o to Vigners. Brankár Nových Zámkov sa potom exportne presunul a zastavil dorážku do prázdnej časti bránky.
     
    27:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zásah nakoniec platí. DALIBOR MIKULA si teda k asistencii na prvý gól pripisuje aj presný zásah.
     
    24:52
    Teraz z toho bola pekná akcia. Strela sprava bola tečovaná a puk skákal za čiaru. Kristín ho v poslednej chvíli odstrelil hokejkou.
     
    23:43
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Václav Stupka – 2 min.).
     
    17:44
    HC Nové Zámky dali gól!
    Obranca PETER MIKUŠ sa pri útočení posunul z modrej čiary pred bránku, kde ho našla prihrávka Urbana a puk poslal z prvej osamotený do siete. Vazzaz sa môže pri takomto bránení jeho spoluhráčov aj roztrhať.
     
    16:41
    Dobrá akcia aj na opačnej strane. Raux sa dostal k prihrávke pred bránkovisko, kde mal čas zakončiť. Puk nezodvihol dostatočne a Kristín si s ním poradil.
     
    15:24
    Filip Bajtek bol na konci krásnej rýchlej akcie svojho tímu. Spravil blafák na Vazzaza, ten však nechal svoju lapačku pred prázdnou časťou bránky a skvele zasiahol.
     
    12:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Toto už je poriadna gólová smršť! Hokejisti Nových Zámkoch si ako keby kompenzovali predošlé dve stretnutia Memoriálu Pavla Zábojníka, kedy sa im podarilo presadiť sa len raz. Po peknej akcii puk naviezol vedľa bránkoviska PATRIK ROGOŇ a povedľa Vazzaza trafil pod brvno.
     
    12:16
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania znova odskakujú na rozdiel dvoch gólov. Postaral sa o to FILIP BAJTEK.
     
    10:09
    Mulhouse dáva gól!
    Francúzsky tím znižuje okamžite po vyhranom buly v útočnom pásme. TEEMU LOIZEAU prvýkrát prekonáva Kristína.
     
    08:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Veľkú bojovnosť predviedol RICHARD ONDRUŠEK, ktorý puk získal medzi trojicou protihráčov medzi kruhmi. Veľmi rýchlo vystrelil nahor a brankár Vazzaz ostal bez šance.
     
    04:54
    Vylúčenie v tíme SCORPIONS de Mulhouse (Melin – 2 min., podrazenie).
     
    02:12
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nedáš-dostaneš! Novozámčania sa prvýkrát na turnaji dostávajú do vedenia, po asistencii Dalibora Mikulu sa o to postaral PATRIK ŠTEVULIAK.
     
    01:48
    Rýchla akcia Mulhouse priniesla veľkú šancu. Kristín prvotnú strelu vyrazil, Jurík trafil jeho betón. Dorážajúci Ševčenko minul prázdnu bránku.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 3. Števuliak (D. Mikula), 9. Ondrušek, 13. Bajtek, 13. Rogoň (Fábry, Drtina), 18. Mikuš (Urban, J. Jurík), 28. Mikula (Števuliak), 40. Pospíšil (Hruška), 49. Drtina (Stupka, Rogoň), 57. Hruška (Hain, Rogoň) – 11. Loizeau (Fondadouze), 33. Melin


    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Pavlas) – Ordzovenský, Hatala, Pavúk, P. Mikuš (A), Drtina, Hain, Ad. Kudrna – T. Pospíšpil, R. Hruška, Stupka – Bajtek, Urban, J. Jurík (C) – D. Mikula, B. Fábry (A), Rogoň – Pulščák, Ondrušek, Števuliak
    SCORPIONS de Mulhouse: Vazzaz (Papillon) – Onno, Melin, I. Esipov, A. Esipov (A), Estienne, Fondadouze – Vigners, Raux (A), Bessinger – Wilson, Bowes, Ten Braak – Munoz, Downey, Zoizeau – Cruchendeau, M. Jurík (C), Ševčenko
    bahis siteleri