Mountfield HK – Vienna Capitals 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 1:4 (kon.) | K. Vary – Soči 2:1 (po pr.)
Třebíč – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Kadaň 6:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:8 (kon.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 6:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Žďár n/S 0:0 (zruš.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 1:4 (kon.)
Kolín – Nová Paka 5:7 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 3:7 (kon.)
Benátky n/J – Drážďany 2:6 (nedohr.) | Zlín – Olomouc 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 3:6 (kon.)
Martin – Žilina 0:0 (zruš.) | Mor. Budějovice – Tábor 5:8 (kon.)
konec
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
5:8 (3:1, 1:3, 1:4)
HC Tábor
Úterý 20.08.2019, 18:30 • Nevoga aréna (Znojmo). • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    Vše začalo pokaženou přihrávkou v útočném pásmu, puk se dostal ven z obranného pásma Tábora, dojel si pro něj LUKÁŠ PRÁŠEK, nabruslil do útoku a celkem lehce zavěsil do opuštěné brány.
    Bez asistence.
     
    54:30
    Tábor právě vstřelil branku!
    A jsou to hosté, kdo tentokrát odskakuje soupeři na rozdíl dvou branek. Pejchalovu střelu Kocák vůbec neviděl a vyrazil je v poslední chvíli pravým betonem, ale jen před sebe, kam najel nepokrytý RADEK PECHÁNEK, jenž si puk rychle zpracoval a blafákem do forhendu celkem lehce zavěsil.
    Asistence: Tadeáš Pejchal.
     
    51:01
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl hodně kuriózní gól, díky kterému hosté po dlouhé době vedou. MILAN DANČIŠIN trefil z ostrého úhlu jen brankáře, ten vyrazil puk před sebe do stojícího spoluhráče, od kterého se touš odrazil za jeho záda.
    Asistence: Lukáš Prášek.
     
    46:57
    Tábor právě vstřelil branku!
    Místo zvýšení náskoku přichází srovnání, také hosté se prosazují ve vlastním oslabení. MILAN DANČIŠIN vystihl rozehrávku v obranném pásmu, se spoluhráčem vyrazil do přečíslení, nakonec vzal zodpovědnost na sebe a rychlou ranou na vzdálenější tyč propálil Kocáka. Ten zřejmě čekal spíše přihrávku.
     
    40:26
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hned v úvodu třetí periody jdou zpátky do vedení. PETR KRUTIŠ napodobil svého protihráče ze závěru druhé části, sebral puk obránci a nabruslil ke brankáři, kterého se štěstím překonal. Puk se obloučkem snesl za záda strážce hostující svatyně.
    Bez asistence.
     
    38:01
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté ještě před koncem druhé třetiny srovnávají. JIŘÍ BÁRTA dobrým forčekingem vybojoval kotouč v útočném pásmu a ač byl poté tísněn soupeřem, dokázal projít až k brankáři a v pádu zakončit za jeho záda. Hostující hráč zaslouží velkou pochvalu za svoji bojovnost.
    Bez asistence.
     
    34:58
    Tábor právě vstřelil branku!
    A hosté jsou zpátky na dostřel. LUKÁŠ PRÁŠEK si přijel k brankáři pro odražený puk, nezazmatkoval a místo rychlé střely si brankáře hezky "vykoupal", položil na zem a pak z ostrého úhlu trefil odkrytou část jeho svatyně.
    Asistence: Patrik Zayml a Martin Havran.
     
    26:48
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byl docela nečekaný gól. V době, kdy hosté byli v tlaku a blízko srovnání soupeř odskakuje opět na dvougólový rozdíl. TOMÁŠ RAČICKÝ vystřelil v kruhu pro vhazování z otočky švihem a puk skončil k překvapení všech, i samotného střelce, za zády Nováka, jenž toho asi moc neviděl.
    Asistence: Patrik Tondl.
     
    20:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Černý tvrdě pálil z dobré pozice, Kocákovi se povedlo jeho pokus vykopnout s vypětím sil, ovšem pouze ne levého kruhu pro vhazování, kde stál JIŘÍ BÁRTA, jenž rychlou ranou do odkryté brány snížil na rozdíl jednoho gólu.
    Asistence: Kamil Černý.
     
    19:19
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí svoji první početní výhodu využívají, Svobodovu střelu Novák se štěstím vyrazil, ovšem na dorážku RICHARDA SORGERA z bezprostřední blízkosti byl už krátký.
    Asistence: Ondřej Svoboda a David Horký.
     
    16:28
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla krásná akce, kterou ve vlastním oslabení předvedli hráči Budějovic. Horký vybojoval puk, najel s ním do útočného pásma, zkušeně s pukem míchal na hokejce a počkal na spoluhráče, kteří rychle přijeli, poté přenechal kotouč kapitánovi, jenž rychlým pasem vybídl na pravé straně ke skórování MATYÁŠE ŠÁNU, který skóroval téměř stejně, jako předtím Molnár.
    Asistence: Jiří Peroutka a David Horký.
     
    14:08
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno. Procházka využil chyby v obraně soupeře, dostal se se spoluhráčem do přečíslení, hezky počkal na správnou chvíli a pak načasoval přesnou přihrávku JANU MOLNÁROVI, který zblízka trefil poloodkrytou bránu.
    Asistence: Milan Procházka a Richard Sorger.
     
    04:03
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po pěkné akci do vedení. Pechánek na levé straně předložil puk přímo na hůl TADEÁŠI PEJCHALOVI, který puk jen lehce tečoval puk za přesouvajícího se gólmana.
    Asistence: Radek Pechánek a Jan Radoš.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 15. Molnár (Procházka, Sorger), 17. Šána (Peroutka, Horký), 20. Sorger (Svoboda, Horký), 27. Račický (Tondl), 41. Krutiš – 5. Pejchal (Pechánek, Radoš), 21. Bárta (Černý), 35. Prášek (Zayml, Havran), 39. Bárta, 47. Dančišin, 52. Dančišin (Prášek), 55. Pechánek (Pejchal), 59. Prášek


    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Kocák (Vacek) – Peroutka "C", Šána, Trnka, Dudáček, Bazala, Pelikán, Pípa, Chlubna – Horký "A", Krutiš "A", Svoboda, Molnár, Sorger, Procházka, Bulín, Alexa, Kratochvíl, Hačecký, Tondl, Račický.
    HC Tábor: Novák (Prchlík) – Havran "A", Havelka, Černý "C", Košař, Skočovský, Radoš, Dvořák – Bárta, Zayml "A", Keszi, Prášek, Dančišin, Kadilák, Pejchal, Pechánek, Chocholoušek.
    bahis siteleri