Poruba 2011 – Nowy Targ 3:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
PZU Podhale Nowy Targ
Středa 21.08.2019, 18:00 • RT TORAX ARENA • Visegrádský pohár
Partner:
     
    50:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Aktivita Porubských v oslabení pokračovala v plném počtu hráčů a to se brzy projevilo. RICHARD NEJEZCHLEB dává uklidňující branku. Asistence: Tomáš Jáchym a Petr Šendera.
     
    13:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Z rychlého protiútoku se nakonec prosazuje MAREK SIKORA, když před brankou posouvá kotouč z rychlých a přesných nahrávek Husáka a kapitána Zdeňka. Asistence: Jiří Zdeněk a Patrik Husák.
     
    09:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po 36 vteřinách využívá RT TORAX přesilovku. Od modré vypálil Sikora a JAN KÁŇA stojící těsně před brankou protečoval puk nad gólmanovo rameno. Asistence: Marek Sikora.
     
    01:22
    Podhale Nowy Targ právě vstřelil branku! Domácí byli v útočné třetině, kde jim nebylo umožněno střílet, protože soupeř držel hru na zadním mantinelu. Jakmile se hráči Targu dostali k puku, okamžitě zaútočili a byl z toho úvodní gól utkání. Kominek lehce brnkl o betony, kotouč se svezl do osy hřiště, kde neuhlídala domácí obrana PATRYKA WSOLU, který lehce kotouč doklepl za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Komínek, Santeri Arousva.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 10. Káňa (Sikora), 14. Sikora (Zdeněk, Husák), 51. Nejezchleb (Jáchym, Šendera) – 2. Wsol (Komínek, Arousva)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Foltán) – Slavík, Husák, Pastor, Urbanec, Šendera, Rudl – Nejezchleb, Jáchym, Obdržálek – Zdeněk, Hlinka, Sikora – Gřeš, Hudeček, Káňa – Ollender, Ďurač, Brodek
    PZU Podhale Nowy Targ: Odrobny (Kapica B.) – Souminen, Seed, Kameneu, Arousva, Sulka, Wsol, Wojdyla, Wielkiewicz – Worwa, Dziubinski, Švec – Neupauer, Guzik, Franek – Komínek, Hudak, Jencik – Kapica D., Gruszka, Siuty

    Rozhodčí: Fiala, Cabák – Janda L., Kořistka
    bahis siteleri