Česko – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Finsko
Sobota 24.08.2019, 11:00 • Perm, Rusko • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
    59:58
     
    59:58
    Neuvěřitelná chyba rozhodčích připravila Čechy o pátý gól, sudí po vyhození kotouče naprosto nepochopitelně odpískali zakázané uvolnění!
     
    58:32
    Finové si v závěru utkání vyzkouší přesilovku! Česká hráčská lavice dostává trest za zdržování hry poté, co její hráči dvakrát za sebou chybovali na buly.
     
    57:52
    Čechům se už dvakrát podařilo kotouč poslat přes celé kluziště, v obou případech prázdnou finskou svatyni minul jen o milimetry!
     
    57:10
    Finové si vzali time-out, po jehož vypršení se Piiroinen už nevrátil do klece! Seveřané už nemají co ztratit a zkusí štěstí při powerplay!
    56:13 Martin Hugo HAŠ - 4:2
     
    56:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Češi tři a půl minuty před koncem třetí části odskakují do dvoubrankového trháku – Jakub Lauko se protáhl před finskou klec a zakončil, Piironen kotouč jen vyrazil před sebe. Pryž se odrazila přesně na hůl MARTINA HUGA HAŠE, který jej okamžitě usměrnil do sítě – 4:2! Asistence: Jakub Lauko.
     
    52:56
    Národní tým čeká dlouhá přesilovka čtyři na tři! Samuel Salonen (FIN) dnes dohrál, za zásah do hlavy nebo krku dostává krom menšího trestu také desetiminutový "osobák".
     
    52:34
    Po menší potyčce ve finském pásmu se vylučuje po jednom na každé straně, hrát se bude čtyři na čtyři. Jakub Lauko (CZE) je vyloučen za nedovolené bránění, Santeri Hatakka (FIN) zase jde ven za sekání.
    52:29
     
    52:29
    Před Piiroinenem vznikla pořádně nepřehledná situace, ve které se naštěstí pro Finy jako první zorientoval jejich brankář!
     
    47:05
    Na trestnou lavici míří finský borec, konkrétně se jedná o Pekku Suhonena (FIN). Útočník třetí severské formace byl na dvě minuty vykázán za sekání.
     
    44:33
    Hru v početní výhodě si teď vyzkouší zase Finsko. Půl minuty po konci české přesilovky je za sekání vyloučen Vojtěch Střondala (CZE).
     
    42:03
    S obsluhou trestné lavice si jede popovídat útočník Arttu Nevasaari (FIN), který před brankou podrazil jednoho z protihráčů. Přesilovka pro Česko.
    39:29 Santeri HATAKKA - 3:2
     
    39:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané národní tým do kabin vyprovázejí kontaktní brankou, Češi vedou už jen o jediný gól. Optickou převahu v přesnou trefu přetavil SANTERI HATAKKA, jehož zakončení z prostoru pro vhazování Škorpík nezvládl včas zastavit! Asistence: Matias Mäntykivi.
    33:37 Petr ČAJKA - 3:1
     
    33:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým se po vyhraném buly zničehonic prosazuje a odskakuje do dvoubrankového vedení! S kotoučem na holi se před brankoviště posunul kapitán PETR ČAJKA, jenž na druhý pokus uklidil kotouč za bezmocného Piiroinena! Asistence: Matěj Blümel, Michal Teplý.
     
    28:43
    Přesilovka pro Finy. Na trestnou lavici si jede zchladit hlavu Šimon Jelínek (CZE), jenž si do statistik připisuje menší trest za faul kolenem.
     
    24:38
    Finové půjdou na pár sekund do tří! Axel Rindell (FIN) dostal za nedovolené bránění brankáři od sudího dvouminutový menší trest.
     
    22:57
    Češi si znovu zahrají přesilovku. Podruhé míří na trestnou lavici Valtteri Kakkonen (FIN), tentokrát byl z kluziště vykázán za sekání.
     
    19:16
    Čtyřiačtyřicet sekund před koncem se opět vylučuje, tentokrát si přesilovku vyzkouší Varaďovi svěřenci. Valtteri Kakkonen (FIN) je potrestán za hákování.
    17:13 Matěj BLÜMEL - 2:1
     
    17:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pozor, Češi jdou ve vlastním oslabení do vedení! Pytlík našel na mezikruží nikým nehlídaného MATĚJE BLÜMELA, který následnou ranou z voleje rozvlnil síť finské svatyně. Podruhé tak jdeme do vedení! Asistence: Jaromír Pytlík.
     
    15:55
    Sudí rozdali tresty, Čechy čeká další oslabení. Krom Vojtěcha Střondaly (CZE) a Matiase Macceliho (FIN), kteří byli vyloučeni za hrubost, míří na trestnou i Jan Štibingr (CZE). Ten dostal trest za hákování.
    15:55
     
    15:55
    Na ledě to vře, po přerušení se před Škorpíkovou klecí odehrála hromadná potyčka! Tentokrát už se incident bez vyloučení neobejde...
    14:30 Aleks HAATANEN - 1:1
     
    14:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Velká škoda pro Čechy, Finové druhou přesilovku využívají, a pět a půl minuty před koncem tak máme vyrovnáno. Velmi podobným způsobem jako předtím Bambula se nyní prosadil ALEKS HAATANEN, na jehož zakončení z pravé strany Škorpík nestačil včas zareagovat. Asistenty doplníme.
     
    14:00
    Finové si opět zahrají přesilovku. Varaďův tým špatně střídal a chvilku hrál v šesti, za což dostává dvouminutový menší trest.
    11:38
     
    11:38
    Národní tým mohl vést od dvě branky! Čerstvě osvobozený Jakub Lauko se dostal do úniku, Piiroinen si ale s jeho zakončením poradil.
     
    09:31
    A pozor, národní tým půjde do čtyř. Leijonat dostává šanci srovnat skóre, za držení na dvě minuty na trestnou lavici míří Jakub Lauko (CZE).
    06:32 Jan BAMBULA - 1:0
     
    06:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Finové byli sice dosud na ledě aktivnějším celkem, jako první se ale v utkání prosazuje výběr Václava Varadi! JAN BAMBULA se dostal ke kotouči na pravém kruhu pro vhazování, odkud překvapil Piiroinena přesnou střelou, a poslal tak národní tým v sedmé minutě do vedení! Asistence: Petr Čajka.
    03:59
     
    03:59
    Nevasaari našel před brankou nikým nehlídaného spoluhráče, jehož zakončení Škorpík jen tak tak zneškodnil! Finové teď měli k brance blízko.
     
    01:08
    Před Piiroinenovou svatyní vznikl nebezpečný závar, po kterém jsme viděli první menší potyčku! Vylučovat se ovšem nebude.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Bambula (Čajka), 18. Blümel (Pytlík), 34. Čajka (Blümel, Teplý), 57. Haš (Lauko) – 15. Haatanen (Tuomisto), 40. Hatakka (Mäntykivi)


    Česko: Škorpík (Dvořák) – Dajčar, Haš, Mlčák, Štibingr (A), Malík, Kubíček, Dluhoš – Blümel (A), Čajka (C), Teplý – Raška, Přikryl, Lang – Lauko, Střondala, Jelínek – Bambula, Šik, Pytlík – Sklenář.
    Finsko: Piiroinen (Patrikainen) – Kemppainen, Airola, Hatakka (A), Tuomisto, Kakkonen, Rindell, Laitamäki, Matinmikko – Aaltonen, Immonen, Maccelli – Haatanen (C), Nikkanen, Salonen (A) – Suhonen, Nevasaari, Korhonen – Mäntykivi, Petman, Ylitalo.
    bahis siteleri