Kunlun – Ufa 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Středa 04.09.2019, 18:30 • Megasport Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:13:03)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 23 – 25
    Trestné minuty: 17 – 13
    Vhazování: 24 – 38
    Zblokované střely: 20 – 5
    Hity: 16 – 7
     
    Československá stopa

    Michal Čajkovský – 0+0, 4 střely na bránu, čas na ledě – 17:10.

    Dmitrij Jaškin – 0+0, 1 střela na bránu, čas na ledě – 17:28, 2 trestné minuty, 5 hitů.
     
    Je konec! Ve třetí třetině jsme viděli ještě dvě branky. Nejprve se po 32 vteřinách trefil Vjačeslav Kuljomin, jenž se nádhernou ranou prosadil do vzdálenější šibenice. Hosté toho zase tolik nepředvedli, přesto se dočkali v 51. minutě snížení na rozdíl jedné branky. Andrej Kosticyn totiž v přesilové hře napřáhl až ke stropu a jeho parádní rána skončila za zády Bočarova. Minsk se poté celkem sympaticky snažil, ale tlak si v útočné třetině vytvořit nedokázal. Proto dnes padl 2:3 a domů se vrací s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Jhonas Enroth se po oddechovém čase bude muset do své svatyně ale vrátit a Minsku ubíhá drahocenný čas. Zahrál však pod tlakem jen na zakázané uvolnění.
     
    59:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu! Dinamo už navíc několik vteřin hraje bez gólmana, ale nemůže se dostat do útočného pásma.
     
    58:28
    Pokud přijde v blízké době nějaké přerušení dá se očekávat, že si kouč hostů vezme oddechový čas a Minsk to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:13
    Dmitri Děrjabin je na ledě!
     
    57:40
    A nakonec mělo celkem velký tlak. Michal Čajkovský nakonec pálil z první, jenže jeho ránu Jhonas Enroth a udržel ji ve své lapačce. Jaškin neměl šanci dorážet.
     
    57:08
    Je za námi necelá minuta početní výhody Moskvy, ve které jsme toho zatím moc neviděli. Dynamo je však usazené v útočném pásmu, kde kombinuje.
     
    56:26
    To je celkem velká rána pro hosty, kteří by potřebovali útočit. Zatím však začali své oslabení dobře a vyhodili puk přes všechny čáry za Bočarova.
     
    56:13
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitri Děrjabin – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:48
    Nakonec přišla i střela, jenže ta se znovu nevešla mezi tři tyče, to je zatím největší problém hostů. Ti se navíc musí znovu vystěhovat z útočné třetiny.
     
    55:17
    Na druhé straně přišlo nahození do útočného pásma, které bylo pro Minsk úspěšné. Vybojovali totiž kotouč v rohu hřiště a mohou kombinovat.
     
    54:48
    Michal Čajkovský mohl pálit od modré, ale se střelou chvilku počkal. Poté clonil Dmitrij Jaškin před Enrothem, jenže gólman hostí si připsal úspěšný zákrok.
     
    53:47
    Hokejisté v bílém se drží v útočném pásmu, ale zatím tomu chybí nějaký moment překvapení. Navíc se znovu vyhnali z pásma až za svého brankáře.
     
    53:10
    Jenže nepřesná přihrávka domácích vrací hru znovu před Bočarova. Dmitrij Mojsejev se snažil dojet kotouč jako první, ale měl k němu oproti soupeřům daleko.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Šipačov, 24. Mojsejev (Mironov, V. Kuljomin), 41. V. Kuljomin – 18. Pulkkinen, 51. A. Kosticyn (Elliott, Paré)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Grigorjev, J. Zajcev, Volkov, Mironov, Ogurcov – A. Petersson, Jaškin, Šipačov – Alexejev, Igumnov, Afinogenov – Mojsejev, Jefremov, V. Kuljomin – Petunin, Kruglov, Muranov – Tarasov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (Osipkov) – Elliott, Denisov, Děrjabin, Gragnani, Gotovec, Jevenko, Djukov – Paré, Stefanovič, A. Kosticyn – Pulkkinen, Martynov, Shore – An. Stěpanov, Kovyršin, Pavlenko – Pavlovič, Kitarov, Drozdov – Feoktistov.

    Rozhodčí: Kočetov, Judakov – Kanifadin, Kuprjanov

    Diváci: 4671
    bahis siteleri