Kunlun – Ufa 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Středa 04.09.2019, 18:30 • Megasport Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:42 Andrej KOSTICYN - 3:2
     
    50:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají první přesilovou hru v zápase a zadělávají na drama v poslední deseti minutách! ANDREJ KOSTICYN znovu napřáhl ihned po buly, jenže tentokrát je jeho rána gólová! To byla solidní pumelice, po které se Ivan Bočarov jen ohlédl. Asistence: Stefan Elliott a Francis Paré.
    40:32 Vjačeslav KULJOMIN - 3:1
     
    40:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí střílí branku po třiceti vteřinách hry ve třetí periodě a dělají velký krok k zisku tří bodů! VJAČESLAV KULJOMIN se dostal k odraženému puku a nádhernou ranou se trefil do šibenice. Jhonas Enroth byl bez šance. Bez asistence.
    23:37 Dmitrij MOJSEJEV - 2:1
     
    23:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, domácí během dvaceti šesti vteřin otáčejí skóre a jdou poprvé v utkání do vedení! Celou akci si odtáhl DMITRIJ MOJSEJEV, jenž dostal puk do útočného pásma. Najel si do lepší pozice a prosadil se střelou na zadní tyč! To mohl a možná měl Enroth chytit. Asistence: Andrej An. Mironov a Vjačeslav Kuljomin.
    23:11 Vadim ŠIPAČOV - 1:1
     
    23:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají svou přesilovou hru a srovnávají stav utkání, jedeme nanovo! André Petersson dostal se štěstím puk k tyčce. Následně našel pasem VADIMA ŠIPAČOVA, jenž nejprve trefil tyčku, ovšem poté se puk dotkl obránce hostí, jenž dostal puk do sítě!
    17:22 Teemu PULKKINEN - 0:1
     
    17:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se z ojedinělé šance prosazují a jdou jako první do vedení! Ivan Bočarov vyrobil obrovskou chybu, když rozehrával za brankou. Puk totiž poslal přesně na hůl TEEMUA PULKKINENA, který ranou z první od mantinelu trefil prázdnou branku. Bez asistence.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Šipačov, 24. Mojsejev (Mironov, V. Kuljomin), 41. V. Kuljomin – 18. Pulkkinen, 51. A. Kosticyn (Elliott, Paré)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Grigorjev, J. Zajcev, Volkov, Mironov, Ogurcov – A. Petersson, Jaškin, Šipačov – Alexejev, Igumnov, Afinogenov – Mojsejev, Jefremov, V. Kuljomin – Petunin, Kruglov, Muranov – Tarasov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (Osipkov) – Elliott, Denisov, Děrjabin, Gragnani, Gotovec, Jevenko, Djukov – Paré, Stefanovič, A. Kosticyn – Pulkkinen, Martynov, Shore – An. Stěpanov, Kovyršin, Pavlenko – Pavlovič, Kitarov, Drozdov – Feoktistov.

    Rozhodčí: Kočetov, Judakov – Kanifadin, Kuprjanov

    Diváci: 4671
    bahis siteleri