Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 06.09.2019, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • turnaj O Pohár DHL • 1. kolo
Partner:
     
    58:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Matyáš Rendla vybojoval za brankou domácího týmu puk, ten následně předal TOMÁŠI URBANOVI, který pohotově dopravil puk do prázdné brány. Asistence: Matyáš Rendla.
     
    35:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek. Marek Princl našel na ose hřiště VLADIMÍRA KREMLÁČKA, který ranou konečně překonává zatím výborného brankáře Novotného. Asistence: Marek Princl.
     
    33:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po velkém zmatku hosté využívají přesilovou hru pět na tři. Filip Šimek nejprve minul nabídku na levém kruhu, nicméně puk se dostal před brankou, kde z velké skrumáže dostal puk do sítě dnes podruhé PETR HAŠEK. Bez asistence.
     
    25:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo před chvilkou, se daří nyní. FILIP SACHR si najel do útočného pásma podél levého mantinelu a z vrcholu kruhu trefil přesně šibenici. Asistence: Jiří Kraus.
     
    17:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku v utkání a trochu překvapivě ji dali hosté z Kladna. PETR HAŠEK si vzal puk ve středním pásmu, z obrany Plzně si udělal dobrý den a poté z předbrankového prostoru překonal i Micku. Hezká hokejová akce. Asistence: Jiří Kraus.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 36. Kremláček (Princl) – 18. Hašek (Kraus), 26. Sachr (Kraus), 34. Hašek, 59. Urban (Rendla)


    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Šiller, Jiříček, Pánek, Kremláček, Kovařík, Malák (A) – Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Říha, Slanina, Čermák, Kolář (C), Tůma, Malát, Ženíšek, Princl (A)
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Strnad, Staněk, Šmatlák, Zíka (A), Funk, Zderadička – Klíma, Bernat, Šimek, Kraus, Hašek (C), Sachr, Sojka, Urban, Rendla (A), Kuzďas, Ladman

    Rozhodčí: Jan Hucl – Jiří Svoboda, Miroslav Lhotský
    bahis siteleri