Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:4 (1:0, 1:4, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 06.09.2019, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:24 Artur KAJUMOV - 3:4
     
    40:24
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu prosazují na začátku třetiny a už prohrávají jen gól! Anton Lander měl kotouč v rohu útočného pásma, načež ho poslal na modrou čáru. Tam napřáhl Jakub Nakládal, do jehož rány ještě sáhl ARTUR KAJUMOV, jenž se trefil do protipohybu brankáře. Asistence: Jakub Nakládal a Anton Lander.
    39:50 Damir ŽAFJAROV - 2:4
     
    39:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Deset vteřin do konce druhé třetiny a hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Paul Szczechura vybojoval kotouč u mantinelu. Michail Varnakov ho poté posunul před branku, kde byl DAMIR ŽAFJAROV, jenž v pohodě trefil odkrytou část branky. Asistence: Michail Varnakov a Paul Szczechura.
    33:24 Arťom ALJAJEV - 2:3
     
    33:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A hosté dokonce během několika málo minut otáčejí stav ve svůj prospěch, to je selhání v podání domácích! Michail Varnakov posunul kotouč na ARŤOMA ALJAJEVA, jenž se prosadil střelou zápěstím mezi betony Konovalova! Asistence: Michail Varnakov a Quinton Howden.
    31:53 Denis BARANCEV - 2:2
     
    31:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jaroslavl úplně přestala hrát, a tak Nižnij Novogord srovnává stav během několika málo minut! Daniil Iljin posunul kotouč na DENISA BARANCEVA, který si sjel z modré do lepší pozice. Nikoho před sebou neměl a parádní ranou trefil vzdálenější růžek branky! Asistence: Daniil Iljin a Stanislav Bočarov.
    28:48 Sergej GONČARUK - 2:1
     
    28:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí si asi mysleli, že už mají dnes výhru jistou, jenže inkasují a už je to jen o gól! Torpedo se dostalo do přečíslení a využilo ho beze zbytku. Kirill Urakov našel křižným pasem SERGEJE GONČARUKA, který měl lehkou pozici, když trefoval odkrytou část branky. Asistence: Kirill Urakov a Andrej Belevič.
    23:07 Ty RATTIE - 2:0
     
    23:07
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A Lokomotiv se krátce po oslabení dostává do dvoubrankového vedení! Jegor Averin dostal krásnou přihrávku k brankovišti. S ničím se ale nerozpakoval a z první našel u druhé tyčky TYE RATTIEHO, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Jegor Averin a Nikita Čerepanov.
    14:24 Artur KAJUMOV - 1:0
     
    14:24
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí využili menších zmatků v obraně hostí a jdou jako první do vedení! Nikolaj Kovalenko udržel v těžké pozici kotouč. Poté ho naservíroval přesně na hokejku ARTURA KAJUMOVA, jenž se prosadil střelou zápěstím mezi betony gólmana! Asistence: Nikolaj Kovalenko.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 15. Kajumov (Kovalenko), 24. Rattie (J. Averin, Čerepanov), 41. Kajumov (Nakládal, Lander) – 29. Gončaruk (Urakov, Belevič), 32. Barancev (D. Iljin, Bočarov), 34. Aljajev (Varnakov, Q. Howden), 40. Žafjarov (Varnakov, Szczechura)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (41. Lazušin) – Savčenko, Kronwall, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – J. Averin, Lander, Rattie – Denisenko, Kudrjavcev, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Iljenko, Apalkov, Kraskovskij – Polunin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Mišarin, Ch. Genoway, Aljajev, Volčenkov, Zborovskij – Szczechura, Schroeder, Žafjarov – Q. Howden, Šenfeld, Bočarov – D. Iljin, Varnakov, Urakov – Šachvorostov, Gončaruk, Počivalov – Belevič.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Soin – Antonov, Kuprijanov
    bahis siteleri