Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
HK Soči
5:4 (1:1, 2:2, 2:1)
HC Dinamo Minsk
Pátek 06.09.2019, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:44 Dmitrij ARCHIPOV - 5:4
     
    50:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přestřelka stále nekončí, Soči přidává svou pátou branku! Nikita Točickij si skvěle všiml volného DMITRIJE ARCHIPOVA, který z předbrankového prostoru z první zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Nikita Točickij a Malte Strömwall.
    46:56 Teemu PULKKINEN - 4:4
     
    46:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté opět bleskově vyrovnávají a zase platí vyrovnaný stav! Přihrávka Igora Martynova se se štěstím odrazila k TEEMU PULKKINENOVI, který z levého kruhu nemylosrdně vymetl levou šibenici domácí klece. Asistence: Igor Martynov a Drew Shore.
    45:50 Vladislav KALETNIK - 4:3
     
    45:50
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je tu třetí obrat v zápase, pro změnu opět vede Soči! Střela Arťoma Tomilina sice byla nepřesná, ale od zadního mantinelu se odrazila k Iljovi Nazarevičovi, který ještě nahrál na VLADISLAVA KALETNIKA, který pohodlně zakončil do odkryté klece. Asistence: Ilja Nazarevič a Arťom Tomilin.
    35:55 Morgan ELLIS - 3:3
     
    35:55
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, Soči opět vyrovnává! MORGAN ELLIS se sám dostal až k pravé tyči, odkud nějakým zázrakem procpal puk za nehybného Jhonase Enrotha. Asistence: Robert Rosén.
    27:18 Francis PARÉ - 2:3
     
    27:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Jsme svědky druhého obratu v zápase, tentokrát jde do vedení Minsk! Oleg Jevenka našel tečovaným pasem FRANCISE PARÉHO, který z prostoru před brankou zakončil pod horní tyč. Asistence: Oleg Jevenko a Andrej Kosticyn.
    24:42 Oleg JEVENKO - 2:2
     
    24:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk okamžitě vyrovnává! Reemu Pulkkinen našel přesnou zadovkou OLEGA JEVENKA, který z mezikruží nedal Dmitriji Šikinovi střelou nad jeho beton šanci. Asistence: Teemu Pulkkinen a Igor Martynov.
    24:21 Sergej ŠMELJOV - 2:1
     
    24:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    Branka Soči konečně platí a domácí otáčí průběh utkání! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, které po přihrávce Michajla Gordejeva zakončil SERGEJ ŠMELJOV, který nedal přesouvajícímu Jhonasu Enrothovi šanci. Asistence: Michajl Gordejev a Malte Strömwall.
    08:32 Sergej ŠMELJOV - 1:1
     
    08:32
    Soči právě vstřelilo branku!
    Docela rychle je vyrovnáno, Soči se také prosazuje v početní převaze! Jurij Alexandrov nachystal střeleckou pozici pro SERGEJE ŠMELJOVA, který z první překvapil Jhonase Enrotha střelou k bližší tyči. Asistence: Jurij Alexandrov a Malte Strömwall.
    03:28 Andrej STĚPANOV - 0:1
     
    03:28
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení! Pěknou kombinaci zakončil finalní přihrávkou Igor Martynov, který našel v mezikruží ANDREJE STĚPANOVA, který zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Igor Martynov a Drew Shore.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 9. Šmeljov (J. Alexandrov, Strömwall), 25. Šmeljov (Gordejev, Strömwall), 36. Ellis (R. Rosén), 46. Kaletnik (Nazarevič, Tomilin), 51. Archipov (Točickij, Strömwall) – 4. An. Stěpanov (Martynov, Shore), 25. Jevenko (Pulkkinen, Martynov), 28. Paré (Jevenko, A. Kosticyn), 47. Pulkkinen (Martynov, Shore)


    HK Soči: Šikin (Proskurjakov) – J. Alexandrov, Ellis, Nazarevič, Pogorišnyj, K. Vorobjov, D. Alexandrov, Gordejev (C) – Krikunov, R. Rosén, Strömwall – Archipov (A), Collins, Šmeljov – Starkov, Točickij, Kapustin – Kaletnik, Tomilin, Lugin (A) – Mosaljov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (Osipkov) – Jevenko, Gotovec, Elliott, Děrjabin, Gragnani (A), Znacharenko – Paré, Stefanovič, A. Kosticyn (A) – Pulkkinen, Martynov, Shore – Pavlovič, An. Stěpanov, Kovyršin – Feoktistov, Děmkov, Kitarov (C) – Grecky.

    Rozhodčí: Bukin, Ščeňjov – Lazarev, Strelcov

    Diváci: 4916
    bahis siteleri