Bohemians – Black Angels 8:4 (kon.) | Liberec – Ostrava 4:3 (kon.) | Otrokovice – Sparta 1:3 (kon.)
Chodov – Hattrick Brno 13:5 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
13:5 (4:4, 5:1, 4:0)
FBŠ Hummel Hattrick Brno
Neděle 15.09.2019, 18:15 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    57:01 Marek VÁVRA - 13:5
     
    57:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    I když Mikeš nebyl připraven na střelbu a zamířil vedle, nemusí smutnit. Po odrazu míčku od zadního mantinelu zkusil štěstí MAREK VÁVRA a oslavil gól. Asistence: Ondřej Mikeš.
    54:31 Mikuláš KRBEC - 12:5
     
    54:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Unikající MIKULÁŠ KRBEC dostal výborně načasovanou přihrávku, pláchl všem soupeřům a přišpendlil ránu pod víko. Naprosto dokonalá situace ve prospěch domácích. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    49:34
    Grábl vypíchl míček rozehrávajícímu soupeři a málem z toho byla branka! Míček ovšem přeskočil břevno.
    48:48 Ondřej MIKEŠ - 11:5
     
    48:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ MIKEŠ si odskočil do volného prostoru, aby s ledovým klidem zvýšil náskok svého družstva už na 11:5. Výsledek mluví naprosto jednoznačně. Asistence: Marek Vávra.
     
    48:33
    Míček prošel až těsně před brankáře hostů, který musel rychlými pohyby zlikvidovat sérii šancí!
    42:48 Ondřej PLÍHAL - 10:5
     
    42:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už z toho branka je. Kejík se připravoval na střelu ze strany, ale mezitím přišla ještě jedna nahrávka a ONDŘEJ PLÍHAL trefoval odkrytou klec. Asistence: Martin Řezáč.
     
    40:49
    Další gól Chodova nakonec není uznán, protože střelec trefoval míček příliš vysoko.
    38:51 Martin PRAŽAN - 9:5
     
    38:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přesilová hra proměněna. Chodovští florbalisté dostali díky Marku Vávrovi hru napravo od Kejíka, odkud pak mířil pas před brankoviště na MARTINA PRAŽANA. Tomu střelba z bezprostřední blízkosti nedělala žádné potíže. Asistence: Marek Vávra.
     
    38:17
    Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Matěj Hronek – 2 min., Sekání).
    37:34 Marek VÁVRA - 8:5
     
    37:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí družstvo pokračuje v efektivní útočné činnosti. MAREK VÁVRA našel mezírku u noh Kejíka a nekompromisně zvýšil na 8:5. Hattricku přijatelný výsledek uniká mezi prsty. Asistence: Mikuláš Krbec.
    36:46 Martin KOUTNÝ - 7:5
     
    36:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    MARTIN KOUTNÝ sice neměl jednoduchou situaci při zpracování míčku, ale nakonec to zvládl a přehodil skákajícího brankáře Hattricku. Chodov se tak začíná dostávat do jistějšího vedení. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    35:46
    Výbornou ránu opět předvedl Pražan! Kejík se ovšem blýskl fantastickým zásahem.
    34:00 Martin ŘEZÁČ - 6:5
     
    34:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    Brejková situace, kterou klinicky proměnil MARTIN ŘEZÁČ, dostává Chodov do náskoku 6:5. Finální přihrávka dostala Hattrick úplně ze hry a obrana už nestačila nic provést. Asistence: Jiří Koutný.
     
    31:12
    Brněnský gólman se musel přesunout k tyči, kde agilně vyrážel gólovou příležitost! Míček se potom snesl k zadnímu mantinelu.
    27:53 David COUFAL - 5:5
     
    27:53
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    DAVID COUFAL vrací skóre do remízové podoby. Jeho běh podél pravého mantinelu mu posléze přinesl střeleckou pozici, kterou s přehledem proměnil. Asistence: David Sládeček.
    21:11 Tom ONDRUŠEK - 5:4
     
    21:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na tuto šanci však byla obrana hostů už krátká. Matejčík po naznačení střely ještě vyhledal čepel TOMA ONDRUŠKA. Ten potvrdil svoji pověst kanonýra a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Marek Matejčík.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Lukáš Vlach – 2 min., Zdržování hry).
     
    19:45
    Chodovský gólman se však nenechal vymíchat a Ondráček trefil z bekhendu pouze jeho ruce.
     
    19:45
    Nedovolený zákrok před Rebrovou brankou a uvidíme trestné střílení! Provede jej Luděk Ondráček.
    19:01 Martin PRAŽAN - 4:4
     
    19:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Před středovým kruhem zůstal úplně nepokrytý MARTIN PRAŽAN, který okamžitě po volném úderu mocně vypálil příklepem. A na jeho bombu Hattrick jednoduše nestihl nijak odpovědět. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    15:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražané zjednodušili přechod do předbrankového prostoru a naskytla se jim větší příležitost. I když se zdálo, že si brněnský brankář s akcí poradí, tak JIŘÍ KOUTNÝ posunul míček tam, kam potřeboval. Asistence: Ondřej Plíhal.
    13:26 Jan GRÁBL - 2:4
     
    13:26
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok, série přihrávek a Rebro neměl ani možnost zakročit. Náběh mezi několik soupeřů skvěle načasoval JAN GRÁBL, který tak neměl problém z první trefovat odkrytý prostor. Asistence: David Coufal.
    11:32 Marek VÁVRA - 2:3
     
    11:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Výběh z rohu, po kterém následovala klinicky přesná střela, má na svědomí MAREK VÁVRA. Kejík nestihl zareagovat na ránu, jež nabrala přímo bleskovou rychlost. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    11:03
    Brňané se opět nebezpečně tlačili do těsné blízkosti Rebra. Chodovská obrana se ale stačila včas stáhnout.
    10:44 David SLÁDEČEK - 1:3
     
    10:44
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Další přízemní projektil, který se ocitá za brankovou čarou! Tentokrát vypálil přesně DAVID SLÁDEČEK, když využil chyby Chodova při standardní situaci a propálil všechny překážky z pravého křídla. Bez asistence.
    Lukáš VLACH - 1:2
     
    09:11
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Podobná trefa, kterou vyrovnával Chodov, se podařila také hostům. V přečíslení volil přihrávku Matěj Hronek, jenž dokonale připravil míček LUKÁŠI VLACHOVI. Ten se v rychlosti zorientoval a umístil střelu po zemi do sítě. Asistence: Matěj Hronek.
    07:51 Ondřej PLÍHAL - 1:1
     
    07:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nagy si připravil s Andrlem rozehrávku útočného volného úderu. K zakončení však nedošlo a Chodov šel do úniku na opačné straně. S přihrávkou si poradil ONDŘEJ PLÍHAL, když proměnil brejk a vyrovnal na 1:1. Asistence: Martin Řezáč.
    06:44 Luděk ONDRÁČEK - 0:1
     
    06:44
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Nahození Davida Sládečka vyskočilo gólmanovi zpod jeho těla přesně k LUĎKU ONDRÁČKOVI, který vší silou dotlačil ránu do volného místečka. Výborný důraz v brankovišti soupeře tak přináší nováčkovi historicky první gól v nejvyšší soutěži. Asistence: David Sládeček.
     
    01:31
    Hala potemněla a rozsvítilo se jediné světlo, které směřovalo na Jana Baráka. Ten za potlesku publika míří na lavičku a vychutnává si velmi speciální moment.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 8. Plíhal (Řezáč), 12. M. Vávra (Krbec), 16. Koutný (Plíhal), 20. Pražan (Krbec), 22. Ondrušek (Matejčík), 34. Řezáč (Koutný), 37. Koutný (Ondrušek), 38. M. Vávra (Krbec), 39. Pražan (M. Vávra), 43. Plíhal (Řezáč), 49. Mikeš (M. Vávra), 55. Krbec (Mikeš), 58. M. Vávra (Mikeš) – 7. Ondráček (Sládeček), 10. Vlach (Hronek), 11. Sládeček, 14. Grábl (Coufal), 28. Coufal (Sládeček)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro – Pražan, Maxa, Doubek, Kašovský, T. Vávra, Sýkora, Podhráský, Strnad – Mikeš, Vošta, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, Koutný – Koutný, Matejčík, Krbec – Plíhal.
    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kejík (Kuhn) – Jalový, Dvořák, Andrle, Sládeček, Horák, Medek, Zeisel – Procházka II, Fuchs, Coufal – Mar. Nagy, Ondráček, Grábl – Vlach, Halama, Hronek – Kůra, Malich.

    Rozhodčí: Jiří Müller, Matouš Novosad

    Diváci: 261
    bahis siteleri