Slovensko – Česko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Česko
Pondělí 16.09.2019, 17:00 • Zimní stadion Skalica • Reprezentace do 17 let
Partner:
    62:32 BRABENEC - 1:2
     
    62:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nevyužitá přesilovka nás nakonec nemrzí, Češi totiž skórují o půl minuty později a vítězí! Dvojice slovenských zadáků v kontrolované situaci nezachytila rychlost JAKUBA BRABENCE, který se kolem pravého beka prohnal parádně, a když chtěl Marinov zbytečně natáhnout hokejku, brněnský šikula toho využil a puk mu poslal pod nohama do sítě – 1:2! Asistence: Stanislav Svozil.
     
    61:02
    Jakub Altrichter mohl zápas ukončit, ale po Jiříčkově křižném pasu trefil jen tyčku!
     
    59:58
    Pozor, to je obrovská šance! Jakub Altrichter si vynutil faul, takže Češi půjdou do prodloužení v přesilové hře. Boris Babeliak (SVK) je vyloučen za hákování.
    55:56 JIŘÍČEK - 1:1
     
    55:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól! Čeští mladíci to nezabalili, konečně dnes skórují a vyrovnávají! Jan Půček bojoval ve středním pásmu o kotouč, který vytěžil Marek Brada. Tomu si po pravé straně výtečně najel obránce DAVID JIŘÍČEK a jakmile dostal pas do vyložené pozice, Marinovovi nedal prudkou střelou nárok – 1:1! Asistence: Marek Brada, Jan Půček.
     
    51:59
    Po nebezpečné Slavíkově střele se Slováci dostali do dalšího brejku, když zase obrali riskujícího českého obránce. Naštěstí nezakončili podle představ.
    50:22 Zaváhání obránce Slováci nepotrestali
     
    50:22
    Špatnou českou rozehrávku vystihli Rajčan se Šramatym a náš tým musel opět podržet Oliver Šatný. Takové momenty nás hodně brzdí.
    48:44 Pokus z velkého úhlu Šatný pokryl
     
    48:44
    Hra se rychle stěhuje ze strany na stranu. Marek Slavík puk na branku nedostal, Tomáš Machů už ano, ale pak se musel rychle vracet proti dvěma Slovákům. Ti si přihráli vzduchem a Šatný měl plné nohy práce!
    46:02 Marinova podržela pravá tyčka
     
    46:02
    Schovaná střela českého obránce trefila tyčku slovenské brány! Od ní se puk odrazil k volnému Janu Půčkovi, ale jeho dorážku fantasticky vykopl betonem Marinov!
     
    45:11
    Kevin Horváth měl být vyloučen za podražení Filipa Šindelka, ale z opakovaných záběrů bylo evidentní, že k faulu nedošlo. Český obránce sportovně přiznal, že upadl vlastní vinou. Halou ve Skalici zní potlesk za fair play!
     
    43:03
    Na druhé straně dojel nahozený kotouč jako první Marek Šramaty, Oliver Šatný možná chvíli váhal, jestli proti němu nevystoupit. Nakonec nemusel zasahovat, Šramaty zakončil vedle.
     
    42:15
    Jeden z českých útočníků neohroženě projel kolem pravého hrazení až před Marinova, ten ale svou bližší tyčku nepustil. Dorážka už šla z nulového úhlu.
    38:28 České přečíslení tří proti jednomu přišlo vniveč
     
    38:28
    A v situaci tři na jednoho poslal Brabenec kotouč o několik decimetrů dál, než by Ivo Sedláček potřeboval. Zase obrovská škoda.
     
    37:32
    David Jiříček teď perfektně vystoupil proti slovenské přihrávce a uháněl do přečíslení, v něm ale jeho přihrávku zastavil jediný domácí obránce! Takové šance musíme aspoň zakončit...
     
    33:16
    David Špaček (CZE) je vyloučen za podrážení, Češi dnes hrají hodně nedisciplinovaně. I to je jedním z důvodů, proč se zatím nedostali do tempa, jaké by odpovídalo mezinárodnímu zápasu.
     
    33:10
    Kotouč propadl za českou obranu, což mohl ke druhé brance využít Michal Kapičák. Z pravé strany ale Šatného neprostřelil a dojíždějící Slováci se k dorážce nedostali.
     
    31:06
    Jiří Ticháček se vyměnil s Markem Bradou, kotouč mu vrátil na modrou čáru a Brada vzápětí nabil Davidu Špačkovi. Ten vypálil z první a Marinov měl co dělat, aby jeho bombu vykopl levým betonem.
     
    30:34
    No, střídání nyní vůbec nevyšlo pro změnu Slovákům, takže pykají za stejný prohřešek a znovu budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    29:34
    Českých hráčů bylo na ledě šest, takže tam nyní budou ve čtyřech. Jdeme do dalšího oslabení a věříme, že Slováci nepodtrhnou zatím bídnou českou třetinu.
     
    28:33
    Záhy po gólu mohl vyrovnat Matyáš Budina, po slalomu ale pálil těsně vedle! Na druhé straně pak Šatného prověřil Rajčan, to už nebylo zdaleka tak nebezpečné.
    27:39 KUPČO - 1:0
     
    27:39
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Riskantní vystoupení českému obránci nevyšlo, na útočné modré čáře o kotouč přišel a Slováci ujeli do přečíslení dva na jednoho. ĽUBOMÍR KUPČO ho zakončoval přihrávkou, ale od české hokejky se k němu puk šťastně vrátil a slovenský forvard ho neměl problém zamést do odkryté klece. Domácí se ujímají vedení – 1:0! Asistence: Jakub Demek.
    26:17 Marinov lapačkou vytěsnil zakončení Altrichtera
     
    26:17
    Nepovedené slovenské vyhození skákalo mezi kruhy, kde si ho našel Jakub Altrichter. Nevím, zda jeho střela šla vedle tyčky po lehkém zákroku Marinovovy lapačky, nebo bez něj.
    24:11 Ožvaldovu střelu z levé strany Šatný vyrazil
     
    24:11
    Ke slovenskému nájezdníkovi na poslední chvíli přistoupil Dominik Soukup a nedovolil mu zakončit, to byla velká šance! Střelu Ožvalda ze strany pak už kryl Šatný.
     
    23:36
    Po české přihrávce rukou v útočném pásmu vykázali sudí hru za modrou, kde si u mantinelu nedovoleně počínal Marcel Marcel (CZE). Na trestné lavici sedí už podruhé, tentokrát za držení.
     
    23:18
    Slováci naštěstí nevyřešili přečíslení střelou, natažená hokejka našeho beka poslala kotouč za branku.
    18:36 Pajer tváří v tvář Marinovi neuspěl
     
    18:36
    Marek Slavík vystihl slovenský kiks u mantinelu a vybídl k prvnímu gólu utkání Lukáše Pajera, ten ale tváří v tvář Marinova neprostřelil!
     
    18:05
    Bohužel, šikovný Vsetíňák Boris Babeliak pak pronikal dopředu a Jiří Ticháček (CZE) ho nepatrně přibrzdil háčkem. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    17:31
    Až teď, poté, co se neujaly další dvě dalekonosné rány. Antonio Ožvald (SVK) odchází pykat za podrážení.
     
    14:40
    Teď už z toho byla gólová česká šance v končícím oslabení! Dominika Soukupa v úniku zezadu sekl Boris Babeliak (SVK) a může být rád, že jsou z toho jenom dvě minuty, a ne trestné střílení.
    13:40 Frömel vystihl rozehrávku soupeře, avšak jeho rána byla zblokována
     
    13:40
    Šimon Frömel zachytil slovenskou kombinaci a dopředu uháněl ještě s jedním parťákem. Střílel, aby Marinov musel puk vyrazit, jenže vinou blokující hokejky k němu ani nedoletěl.
     
    12:36
    První formace si v útočném pásmu nevypracovala zajímavou šanci, byl to spíš jen boj o kotouč. Ivo Sedláček (CZE) se v tomhle boji provinil krosčekem, takže se budeme pro změnu bránit.
    10:56 Šance teď byly k vidění na obou stranách
     
    10:56
    Obrovské šance na obou stranách! Češi zachytili slovenské vyhození a na pravou stranu dostal nabito Matyáš Budina, ale Marinov se výborně přesunul. Potom ujel české obraně jeden z domácích hráčů, bekhendovou kličkou si ale na Šatného nepřišel.
     
    07:54
    Klička Stanislava Svozila u modré čáry nebyla optimálním řešením, nicméně nás to příliš nemrzí, protože si zahrajeme první přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje Samuel Kliment (SVK) za držení.
     
    02:35
    Další akci vykombinovali Slováci výborně na Maroše Mešára, ten ale z bezprostřední blízkosti napálil jen boční konstrukci!
    01:29 Horváth si na Šatného nepřišel
     
    01:29
    Po střele od modré čáry se kotouč hodně nebezpečně motal pod bruslemi před naším brankovištěm. Nakonec ho vyškrábnul Kevin Horváth, ale nenašel místo v postoji Šatného!
     
    00:54
    V útočném pásmu se bohužel Marcel Marcel (CZE) provinil napadením, takže hned jdeme do prvního oslabení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 28. Kupčo (Demek) – 56. Jiříček (Brada, Půček), 63. Brabenec (Svozil)


    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Rajzík, Groch, M. Mešár, Kapičák, Kliment, Kocúr, Cagáň, Socha – Kupčo, Demek, Malík – Ožvald, Babeliak, Rajčan – Šotek, Šramaty, Horváth – F. Mešár, Štetka, Cagáň. Trenér: Ján Lipansky.
    Česko: Šatný (Hamrla) – Jiříček, Svozil, Špaček, Ticháček, Machů, Šindelek, Jasečko, D. Moravec – Sedláček, Altrichter, Brabenec – Marcel, Soukup, Frömel – Pajer, Slavík, Budina – Brada, Kučera, Půček. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Müllner – J. Konc ml., Jedlička.
    bahis siteleri