Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miskolc – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
konec
HK Nitra
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 17.09.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Tradičný hrací deň prináša aj súboj dvoch tradičných tipsportligových celkov — HK Nitra bude na domácom ľade hostiť HK 32 Liptovský Mikuláš.

    Pre oba celky pôjde o tretí tohtosezónny zápas, pričom spokojnejší zatiaľ môžu byť jednoznačne hokejisti HK Nitra. Tí síce naposledy zaváhali a Michalovciam podľahli, ešte predtým si však poradili s Újbudou z Budapešti, a tak majú na svojom konte tri body. Nitre to stačí na priebežné šieste miesto, kde sa Corgoni držia s vyrovnaným skóre v pomere 5:5.

    Doposiaľ najproduktívnejším Nitranom je Kale Kerbashian. 29-ročný kanadský center skóroval v dvoch zápasoch raz a pridal aj dve asistencie. Na svojom konte má tiež dve trestné minúty.

    Posledné zápasy HK Nitra:
    HK Nitra — MAC Újbuda 3:2
    HK Dukla Ingema Michalovce — HK Nitra 3:2

    HK 32 Liptovský Mikuláš nezažíva vydarený štart do sezóny, čo sa dnes pokúsi na ľade Nitry zmeniť. Hokejisti zo severu Slovenska nevyhrali v aktuálnom ročníku ešte ani raz, o body ich postupne pripravili Michalovce a bratislavský Slovan. Liptovský Mikuláš dopláca predovšetkým na žalostnú efektivitu, veď v dvoch zápasoch skórovali jeho hráči len dvakrát, pričom sami inkasovali až osem gólov. Aj to je tak dôvod, prečo Mikuláš víkendoval na poslednom — 13. mieste tipsportligovej tabuľky.

    Vzhľadom na nízky počet strelených gólov je zatiaľ vymedziť najproduktívnejšieho hráča z Liptova prakticky nemožné, na ich konte totiž svieti až päť bodových zápisov. Skórovali Radoslav Macík a Richard Stehlík, bod za asistenciu získali Karlis Ozolins, Marcel Petran a Rudolf Huna.

    Posledné zápasy Liptovského Mikuláša:
    HK Dukla Ingema Michalovce — HK 32 Liptovský Mikuláš 5:1
    HK 32 Liptovský Mikuláš — HC Slovan Bratislava 1:3
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – M. Rais, Mezei, Olsen, Nemec, Versteeg, Sloboda, Pätoprstý, Korím – Rác, Kollár, Lušňák – Gabrielle, Kerbashian, Scheidl – Fominych, Fetkovič, Šimun – Hrušík, Minárik, Čaládi

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Petran, Burzík, Smutný, Cebák, Stehlík, Nemec, Mezovský, Droppa – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Vybiral, Ozolins, Nechaj, Lištiak, Uhrík, Michalík

    Rozhodca: Snášel, Nagy – Šoltés, Soltész.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:13
    Prvé buly vyhrali domáci hokejisti, ktorí puk ihneď nahodili na zadný mantinel, ale tam sa ho zmocnili iba hostia. Tí sa ihneď cez Rudolfa Hunu pustili dopredu a vypýtali si faul.
     
    00:13
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jesse Gebrielle – 2 min., napadnutie).
     
    00:40
    Nitra v úvode vlastnej oslabovky vynikajúco podržala puk v útočnom pásme, kde ho k amntinelu pritlačil Cebák. Razantný obranca nazbieral pre domácich niekoľko cenných sekúnd.
     
    01:12
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Sukeľ – 2 min., podrazenie).
     
    01:30
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovnal,, oba celky hrajú so štyrmi hráčmi. Kollár si puk potiahol dopredu a strieľal z dobrej pozície, ale iba vedľa bránky.
     
    01:55
    Vzrušenie aj na opačnej strane ľadovej plochy. Lištiak si nakorčuľoval pred bránku, kam distal nahodený puk a zakončil, ale v rýchlosti nebol dostatočne dôrazný. Hanuljak si poradil a rýchlo rozohral.
     
    02:13
    Gebrielle sa vracia na ľadovú plochu. Nitru čaká skrátená presilová hra o jedného korčuliara.
     
    02:40
    Nitra sa ikamžite nasťahovala do útočného pásma. Gebrielle to opakovane skúšal strelou od morej čiary, ale Liptáci sa veľmi obetavo bránia a ochotne pomáhajú svojmu gómanovi.
     
    03:12
    Aj Jakub Sukeľ sa už vracia späť na ľadovú plochu. Oba celky pokračujú v plnom počte a diváci stále čakajú na úvodný presný zásah.
     
    03:40
    Liptáci vyhrali buly pred svojou bránkou a okamžite prešli na opačnú stranu. Veľa práce tam urobil Michalík, ktorý obetavo bojoval pri mantineli a chcel medzi kruhy prihrávať Lištiakovi, ale ten bol pokrytý.
     
    04:30
    Posledné sekundy strávili hokejisti tuhým bojom o puk, ktorého sa zmocnil Michalík, ale bol už príliš vyčerpaný. Oba celky odchádzajú striedať počas hry.
     
    05:10
    Nitra je pred domácim publikom o čosi aktívnejšia ako jej súper. O presné strelecké zakončenie sa teraz z pravej strany postaral Petkovič, ale hosťujúci gólman Zalivin puk bez zaváhania pokryl.
     
    05:48
    Nitra sa síce drží v útočnom pásme, ale žiadna súvislá akcia ani nebezpečnejšie zakončenie neprichádza. Diváci sledujú zatiaľ hokej bez výraznejších šancí na jednej či druhej strane.
     
    06:05
    Oživiť sa to pokúsil hosťujúci Nemec, ktorý sa poriadne oprel do strely, ale Hanuljak všetko videl a zneškodnil. Nasleduje prvý komerčná prestávka v tomto zápase.
     
    06:30
    Domáci sa vrátili do útočného pásma. Nemec dostal prihrávku na modrú čiaru, ale Liptáci ho výborne vytláčali von z pásma, a tak puk iba nahodil do rohu klziska.
     
    07:07
    Nitra to v útočnej tretine skúšala nanovo, ale Korímovi odskočil puk do stredného pásma a je z toho ofsajd.
     
    07:28
    Liptáci sa natlačili pred bránku a poriadne to tam roztočili. Priamo spred Hanuljaka dorážal Jakub SUkeľ, ale ani on, ani Rudolf Huna neuspeli.
     
    08:09
    Nitra chcela hru rýchlo preniesť na pačnú polovicu klziska. Rais vystrelil príklepom, ale Cebák puk zrazil na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Nitry.
     
    08:15
    Domáci vyhrali buly a puk poslali na modrú čiaru. Mezei tam príliš nevymýšľal a skúsil to prudkou ranou, ale tú si Zalivin pokryl.
     
    08:41
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., podrazenie).
     
    08:53
    Domáci celok začal toto oslabenie veľmi dobre. Puk vypichol z vlastného obranného pásma a dokonca chcel aj útočiť, ale zastavil ho ofsajd.
     
    09:26
    Nitra sa opäť oslobodzuje. Hanuljak počas tejto početnej nerovnováhy ešte ani raz zasiahnuť nemusel.
     
    09:54
    Liptáci prestriedali a pokúsili sa skonsolidovať, ale nevyšlo im to. Počas vlastnej presilovky im bol na útočnej modrej čiare odpískaný ofsajd.
     
    10:10
    Liptovský Mikuláš sa stále nevie dostať do útočného pásma. Teraz hostia dokonca cez všetky čiary vyhodili na zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred ich bránou.
     
    10:41
    Domáci kapitán Mezei sa vracia na ľadovú plochu. Jeho spoluhráči sa ubránili bez akéhoľkovek zaváhania, súpera nepustili ani do zakončenia.
     
    11:05
    Hosťujúci Jakub Nemec chcel puk dostať do útoku, ale zastavil ho ofsajd. Diváci zatiaľ nesledujú príliš pôvabný hokej.
     
    11:34
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Róbert Huna – 2 min., podrazenie).
     
    11:40
    Hostia vyhrali buly a ihneď na začiatku svojej početnej nevýhody posielajú puk cez všetky čiary. Výborný vstup do oslabovky.
     
    12:03
    Nitra sa sce dostala späť do pásma, ale iba na chvíľočku. Vlastným nedorozumením ušiel Mezeiovi puk na modrej čiare a my stále márne čakáme na zakončenie.
     
    12:45
    Nitrianski hokejisti iba nahodili puk na zadný mantinel, pretože súvislý pokus o prechod do pásma im ani na niekoľko pokusov nevyšiel.
     
    13:32
    Liptáci vyhodili puk cez všetky čiary. Nitre pomáha s rozohrávkou gólman Hanuljak, ale početná nerovnováha sa kráti.
     
    14:00
    Róbert Huna je už medzičasom späť na ľadovej ploche. Ani táto početná nerovnováha nepriniesla nič zaujímavé.
     
    14:52
    Domáci sa napokon v pásme usadili. Rais najskôr s pukom prešiel v pravom kruhu, následne ešte urobil kľučku a chcel zakončovať, ale vypýtal si faul.
     
    14:52
    Pred presilovkou domácich je tu ešte druhá reklamná prestávka v tomto zápase.
     
    14:52
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Richard Stehlík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    15:03
    Nitra vyhrala buly a Gabrielle ihneď strieľal, ale trafil iba Cebáka. Ten ihneď zamieril dopredu a propagačnou strelou vo vlastnom oslabení preveril Hanuljaka.
     
    15:44
    Obrovská šanca domácich! Puk získal v strednom pásme Lušňák a okamžite sa pretrikoval do útoku. Tam to po kľučke skúsil aj zakončením, ale Zalivin sa blysol skvelým zákrokom lapačkou.
     
    15:48
    Nitra dala gól!
    Domáci napokon využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia. Od modrej čiary nahodil puk Mezei a pred bránkou sa domáci okamžite pokúšali o dorážky. Najôspešnejší tam bol ANDREJ KOLLÁR, ktorý našiel nepokrytý priestor. Asistencie: Eduard Šimun, Branislav Mezei.
     
    16:49
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., krosček).
     
    17:40
    Liptákom sa ani v tejto presilovke vôbec nedarí. Puk sa im ani nepodarilo dostať k bránke Hanuljaka a musia začínať od svojej svätyne.
     
    18:19
    Hostia sa napokon do pásma po viacnásobných neúspešných pokusoch dostali. Z pravého kruhu to strelecky skúšal Rudolf Huna ale Hanuljak puk videl a ľahko ho pokryl.
     
    18:49
    Nitra hrá s piatimi hráčmi. Okrem jednej strely súpera k ničomu nepustila a tesne pred koncom prvej tretiny si stále drží jednogólový náskok.
     
    19:35
    Domáci Rais sa pokúšal puk prudko nahodiť do útočného pásma, ale niekto ho šikovne stečoval iba na ochrannú sieť. Nasledovať bude buly v strednom pásme.
     
    19:47
    Liptáci majú puk na hokejkách vo vlastnom obrannom pásme. Vyzerá to že ani jeden z tímov sa už pred sirénou o nič nepokúsi.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina pod Zoborom nepriniesla príliš atraktívny hokej. Na oboch stranách sme videli množstvo nepresností a iba minimum striel. Podstatne aktívnejší sú domáci hokejisti, ktorí sa až trikrát bránili, ale počas oslabení puk na svoju bránku takmer ani nepustili.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Domáci nahodili puk na súperovu bránku, ale to Zalivina ohroziť nemohlo. Brankár Liptákov pohodlne rozohral a pokračuje sa v hre.
     
    20:26
    Zalivinova rozohrávka posunula hostí do útočného pásma. Tam chcel zodpovednosť na seba prevziať Rchard Huna a poriadne tvrdo sa oprel do strely, ale Hanuljak mal dobrý výhľad a zneškodnil ju.
     
    21:21
    Liptovský Mikuláš začal po prestávke veľmi aktívne. Nitra sa teraz ubránila iba za cenu zakázaného uvoľnenia a nebude môcť striedať.
     
    21:31
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Matúš Rais – 2 min., držanie).
     
    21:40
    Domáci sa v úvode oslabenia oslobodili vyhodením cez všetky čiary. Hosťom pomáha s rozohrávkou gólman Zalivin.
     
    22:20
    Hunovci vytvorili silný tlak na súpera. Po Cebákovej prihrávke to neyšlo Róbertovi, ale následne ešte spoza bránky skúšal zakončiť Richard, no ani ten nespel.
     
    22:50
    Nitra získala puk a vyhodila ho cez všetky čiary. Čaládi má zrejme ešte dostatok energie, pretože vysoko forčekuje a zbiera cenné sekundy.
     
    23:33
    Nitra dala gól!
    Hostia boli v závere presilovky v útočnom pásme. Stehlík však nastrelil iba domáceho hráča, od ktorého sa puk odrazil a Nitra sa dostala do prečíslenia dvoch korčuliarov proti osamotenému brankárovi. Scheidl na pravej strane sa neulakomil a prihral pred prázdnu bránku, odkiaľ pohodlne zakončil KALE KERBASHIAN. Gól padol už v plnom počte na oboch stranách. Asistencia: Lane Scheidl.
     
    25:40
    Liptáci začali v tejto tretine aktívnejšie a k svojej hre sa chcú vrátiť. Cebák to v útočnom pásme už tradične skúša od modrej čiary, ale zatiaľ opakovane bez úspechu.
     
    25:59
    Nitrianski hokejisti sa ubránili iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Hostia ich po inkasovanom góle dostávajú pod tlak.
     
    26:10
    Puk opäť letí cez všetky čiary, ale tentokrát bol tečovaný. Nitra teda bude môcť vystriedať, čo už domáci celok naozaj potrebuje.
     
    27:01
    Hosťujúci Vybiral sa rútil do zakončenia, ale bol seknutý. Rozhodcovia budú vylučovať, ale až po reklamnej presávke.
     
    27:01
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Karol Korím – 2 min., sekanie).
     
    27:06
    Hostia vyhrali buly a skúsili to prudkou ranou od modrej čiary. Po Cebákovej prihrávke pálil Petran, no Hanuljak spojil betóny a puk zastavil.
     
    27:35
    Hostia mali zníženie na hokejkách! Cebák pálil z vnútornej hranice pravého kruhu tak tvrdo, že zlomil hokejku. Puk ale zastavila iba konštrukcia bránky.
     
    28:19
    Liptáci predvádzajú súvislý tlak, v ktorom spálil aj ďalšiu šancu! Ozolins najskôr spoza obrany strieľal z ľavého kruhu a potom pálil po odraze aj z medzikružia, ale Hanuljak svoj tím podržal.
     
    28:30
    Hokejisti Liptovského Mikuláša pri enormnej presilovkovej snahe zlomili ďalšiu hokejku, táto patrila zrejme Kriškovi. Hostia predvádzajú výborný presilovkový tlak.
     
    29:01
    Vylúčený Korím sa vracia späť na ľadovú plochu. Nitra sa v oslabení ubránila, ale mala s tým veľké problémy a raz jej pomohla aj konštrukcia bránky.
     
    30:00
    Prvá polhodina zápasu je za nami. Nitra má na konte dvojgólové vedenie, ale teraz sa musí brániť.
     
    30:44
    Hosťujúci Piatka si vzal puk v strednom pásme a pokúsil sa preštrikovať do zakončenia, no to mu nevyšlo a cez pravý kruh neprešiel.
     
    31:06
    Už sa zdalo, že Nitra sa vymanila spod tlaku a presúva sa do útoku, ale domáci si to sami pokazili zlou prihrávkou, z ktorej sa stalo zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred Hanuljakom.
     
    31:34
    Domáci hráči zobrali odrazený puk a prešli do útoku. Gabrielle tam nechcel nič výmýšľať a rýchlo zakončil, pričom bol pripravený aj dorážať, ale Zalivin to nedovolil.
     
    32:24
    O puk sa bojovalo v strednom pásme pri mantineli niekoľko sekúnd. Najlepšie to tam zvládol Versteeg a do útoku pôjde Nitra.
     
    33:03
    Liptáci vyhodili puk cez všetky čiary a je z toho zakázané uvoľnenie. Hostia si teraz musia dať pozor pri vlastnej bránke.
     
    33:16
    Domáci gólman Hanuljak chcel svojmu tímu pomôcť s rozohrávkou, ale puk vyhodil iba na striedačku. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    33:40
    Domáci mohli vyhrávať už o tri góly! Na útočnej modrej čiare získal puk Minárik a bol o krok pred dvojicou liptovskomikulášskych obrancov. Na gólmana sa tak rútil síce tesne stíhaný, ale sám. Zalivin však zachoval vhladnú hlavu a situáciu vyriešil pravým betónom.
     
    34:16
    Nitra ostala v útoku a opäť z toho bola dobrá šanca. Na hokejke tu mal Kerbashian, ktorý dorážal po neúspešnom Scheidlovom pokuse, ale Zalivin opäť potvrdil svoju pozíciu medzi tromi žrďami.
     
    35:00
    Začína sa posledná päťminútovka tejto tretiny. Hra sa teraz výborne rozprúdila a diváci sa majú na čo pozerať.
     
    35:30
    Ďalšia skvelá šanca domáceho celku. Fominych to skúsil individuálne, sám sa preštrikoval cez súperovu defenzívu a zakončoval v páde, ale Zalivin zakročil vyrážačkou.
     
    36:09
    Nitrianski hokejisti trafili konštrukciu bránky a vypýtali si presilovku. Hanuljak už odkorčuľoval na striedačku, domáci to skúsia v powerplay.
     
    36:26
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Karlis Ozolins – 2 min., podrazenie).
     
    36:50
    Liptáci vyhodili puk cez všetky čiary a Nitra musí zakladať útočnú akciu spoza vlastnej bránky.
     
    37:30
    Prvá polovica hry v početnej nerovnováhe je za nami a situácia na ľadovej ploche sa opakuje. Nitra bude opäť zakladať novú útočnú akciu.
     
    38:00
    Liptáci mohli znížiť vo vlastnom oslabení! Dostali sa totiž do prečíslenia dvoch proti jednému, na konci ktorého prišla strela z ľavého kruhu, ale Hanuljak si poradil.
     
    38:26
    Ozolins sa vracia späť na ľadovú plochu. Táto početná nerovnováha gól nepriniesla.
     
    39:30
    Nitra to v závere tretiny ešte skúša v útočnom pásme. Strieľal Kerbashian, ale bránku minul a puk zazvonil iba o plexisklo.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla opäť jeden presný zásah a opäť do siete hostí. Musíme ale zdôrazniť, že Liptáci po inkasovanom góle zvýšili sovju aktivitu a viackrát boli blízko skórovania, no ani raz sa im Hanuljaka nepodarilo prekonať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:46
    Hostia sa pokúšali vysunúť Sukeľa, ale do prihrávky sa obetvo hodil Rais. Domáci obranca tak zabránil úniku hostí, pretože Sukeľ čakal na útočnej modrej čiare.
     
    41:30
    Puk teraz pokryl Zalivin, ktorý ho nepustil spod betónu a nedovolil tak súperom dorážať. Hra sa opäť prerušuje.
     
    41:55
    Liptáci síce chceli útočiť, ale puk iba nahodili na zadný mantinel a tam ho už nedokázali vybojovať. Zdá sa, že Nitra kontroluje hru.
     
    42:38
    Nitra sa vrátila do ofenzívy. Z ľavého kruhu na vhadzovanie strieľal Rais, ale trafil iba obetavú defenzívu. Zalivin zasahovať nemusel.
     
    43:02
    Liptovský Mikuláš preniesol hru na opačnú polovicu klziska veľmi rýchlo vďaka Cebákovi a prišlo aj zakončenie, ale Hanuljakovi nikto nebránil vo výhľade.
     
    43:34
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Andrej Lištiak – 2 min. + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    44:00
    Nitrania začali okamžite veľmi aktívne. NAsťahovali sa do útočného pásma a skúšajú to sériou prihrávok, po ktorej určite budú chcieť aj zakončiť.
     
    44:27
    Veľmi sľubnú strelu sme napokon videli z pravého kruhu na vhadzovanie. Skúšal to odtiaľ Rais, ale Zalivin si poradil aj v nekomfortnej situácii.
     
    45:34
    Presilovka Nitry už uplynula. Domáci hokejisti ju nevyužili a od tejto chvíle hrajú už proti plnému počtu hostí.
     
    46:17
    Liptáci nahodili puk na zadný mantinel, ale nekorčuľovali za ním, pretože potrebovali prestriedať. Uvidíme, či sa Liptvský Mikuláš ešte pokúsi zvrátiť stav duelu.
     
    46:51
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú na rozdiel troch gólov. Fominych sa najskôr individuálne predral do zakončenia, v ktrom bol podrazený. Rozhodca chcel vylučovať, ale puk napokon dokorčušoval EDUARD ŠIMUN a pohodlne zakončil do odkrytej časti bránky. Asistencie: Daniil Fominych, Šimon Nemec.
     
    47:21
    Nitra dala gól!
    Nitra pridáva vzápätí aj štvrtý presný zásah a zdá sa, že o osude duelu je rozhodnuté. Kollár predviedol skvelú individuálnu akciu, ale jeho zakončenie Zalivin vyrazil, no na dorážku PATRIKA LUŠŇÁKA bol už prikrátky. Asistencie: Andrej Kollár, Matúš Rais.
     
    47:21
    Zmena v bránke hostí. Zalivin dopozerá duel zo striedačky, na jeho miesto prichádza Matej Bátory.
     
    49:00
    Nitra viedla počas celého zápasu, ale teraz má duel definitívne plne pod kontrolou a užívajú si to aj fanúšikovia.
     
    50:38
    Hra je prerušená a nasleduje reklamná prestávka. To znamená priestor na krátku poradu pre oba celky.
     
    50:55
    Liptáci majú puk na svojich hokejkách, ale iba pri mantineli za Bátoryho bránkou. Nitra súpera nikam nechce pustiť.
     
    51:20
    Žiaden tlak ale na ľadovej ploche nevidíme, a to ani na jednej strane. Zdá sa, že duel sa bude už iba dohrávať v ľahšom tempe.
     
    51:55
    Zakončeni hosťujúcich Liptákov bolo zrazené na ochrannú sieť. Nasleovať bude vhadzovanie po pravej ruke gólmana Hanuljaka.
     
    52:20
    Nitrianski hráči získali puk. Do útočnej tretiny ho popri ľavom mantineli dostal Gabrielle a zadovkou chcel ponúknuť strelu spoluhráčom, ale nikoho nenašiel.
     
    53:10
    Nitra sa udržala v útočnom pásme a bola z toho dobrá šanca. Čaládi bol na ľavej strane pred odkrytou časťou bránky, avšak Minárik sa z pravého kruhu rozhodol strieľať. Bátory to prečítal a úspešne zasiahol.
     
    53:19
    Hostia sa pretlačili k bránke súpera. Ozolins to skúsil k pravej žrdi, le tú si Hanuljak pokryl.
     
    53:53
    Nitra dala gól!
    Domáci hráči upravujú skóre už na 5.0. Postaral sa o to MATÚŠ RAIS veľmi prudkou strelou od modrej čiary, na ktorú Bátory nestihol zareagovať. Asistencia: Daniil Fominych.
     
    55:00
    Pri päťgólovom náskoku domácich môžeme hovoriť o tom, že o osude zápasu je rozhodnuté. Otázkou záverečných minút bude, či sa Liptákom podarí aspoň raz prekonať Hanuljaka.
     
    55:37
    Hrušík bojoval o puk pri mantinel v útočnom pásme. Síce ho tam udržal, ale nedokázal vystreliť a ani prihrávať, takže gólman Bátory teraz nezasahuje.
     
    56:26
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., hákovanie + 2 min., krosček).
     
    56:30
    Nitra síce buly vyhrala, ale puk sa jej nepodarilo vyhodiť von z pásma a musí sa brániť. Liptáci majú k dispozcii početnú výhodu o jedného muža.
     
    57:20
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Smutný – 2 min., hákovanie).
     
    57:40
    Pomer síl na ľadovej ploche sa v závere duelu vyrovnáva, oba celky hrajú so štyrmi hráčmi. Uvidíme, či viac priestoru prinesie ešte nejaké presné zásahy.
     
    58:00
    Zdá sa, že duel sa už iba dohráva. Domáci fanúšikovia už oslavujú víťazstvo a zisk troch bodov.
     
    59:20
    Smutný sa vracia na ľadovú plochu. Keďže domáci kapitán Mezei dostal trest 2+2 minúty, hostia majú v samom závere zápasu k dispozícii skrátenú presilovku.
     
    59:28
    Nitra dala gól!
    Domáce mužstvo skóruje vo vlastnom oslabení. Postaral sa o to ANDREJ KOLLÁR, ktorý strieľal z otočky presne do vinkla. Bez asistencií.
     
    Koniec zápasu.
     
    Nitra v tretej tretine prekonala hosťujúcich gólmanov až štyrikrát a pred domácimi fanúšikmi zaknihovala hladké víťazstvo 6:0. S týmto konštatovaním sa s vami lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:20:09)

    Onlajny.eu

    Branky a nahrávky: 16. Kollár (Šimun, Mezei), 24. Kerbashian (Scheidl), 47. Šimun (Fominych, Nemec), 48. Lušňák (Kollár, Rais), 54. Rais (Fominych), 60. Kollár


    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – M. Rais, Mezei, Olsen, Š. Nemec, Versteeg, Sloboda, Pätoprstý, Korím – Rác, Kollár, Lušňák – Gabrielle, Kerbashian, Scheidl – Fominych, Fetkovič, Šimun – Hrušík, Minárik, Čaládi
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Petran, Burzík, Smutný, Cebák, Stehlík, J. Nemec, Mezovský, Droppa – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Vybiral, Ozolins, Nechaj, Lištiak, Uhrík, Michalík

    Rozhodčí: Snášel, Nagy – Šoltés, Soltész
    bahis siteleri