Trnava – Senica 0:0 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
0:0 (0:0)
FK Senica
Středa 18.09.2019, 18:00 • Štadión Antona Malatinského, Trnava • Niké liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:05:07)
     
    Góly žádné, šancí poskromnu. Předehrávka devátého kola nejvyšší slovenské soutěže zkrátka nenadchla. Příznivci Senice ale mohou být spokojení, neboť svěřenci trenéra Ščasného díky výborné defenzivě ubránili cennou remízu 0:0. Na domácí fotbalisty se po závěrečnému hvizdu naopak pískalo, Spartak sice byl celý zápas jasně lepší, ale do vyložených šancí se vůbec nedostával. Kromě několika nepřesných střel zpoza šestnáctky jdou vypíchnout jen dvě hlavičky Tavarese, kterého v první půli vychytal Vorel, aby v největší šanci druhé půle z tutovky pro změnu vůbec netrefil branku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    El Moudane šel dost nebezpečně do souboje ve středovém kruhu a zřejmě jako poslední hráč si prohlédl žlutou kartu v ruce rozhodčího Ziemby.
     
    90+1
    Samson Akinyoola si pomohl fauloval v souboji s Mitreou. První ze dvou nastavených minut pomalu končí.
     
    90+1
    Sofian El Moudane čistě odzbrojil Haliloviče. Hosté však balón rychle ztratili a ještě se budou muset strachovat o remízový výsledek.
     
    90
    Senica je zase o něco blíže cennému bodovému zisku. Didiba vyrazil do protiútoku, který za cenu žluté karty zastavoval Lucas Lovat.
     
    89
    Gustavo Cascardo de Assis trochu zbytečně zahrál na jistotu. Trnavě nabídl jubilejní desátý roh, nicméně Menichova střela z pádu byla sražená.
     
    88
    Haliloviče obral o míč Klapan. Ten rozehrál na Akinyoolu, jenž se neúspěšně snažil vysunout uhlídaného Cascarda de Assie
     
    87
    Útočníci Senice dnes mají hodně defenzivních povinností. Vrátit se musel i střídající Samson Akinyoola, který dokázal získat hned dva fauly.
     
    86
    První větší zaváhání hostující defenzivy! Rafael Tavares zůstal po centru z levého křídla úplně sám a Senica měla obrovské štěstí, že jeho hlavička proletěla vedle Vorlovy brány.
     
    86
    Rafael Tavares dostal míč do běhu a na Favarovi získal jeden z mnoha rohových kopů. Nic nového z něj ale nebylo, Vorel opět úspěšně boxoval.
     
    85
    Kelemen zezadu trefil El Moudaneho, ale společně s ním i balón, takže se faul nepískal. Vorel svým odkopem vrátil míč do středu hřiště.
     
    84
    Marko Totka už poněkolikáté srazil míč na roh. Centr na přední tyč nenadělal v hostující obraně žádné problémy, ale po pasu z hloubi pole od Lovata už to bylo zajímavější. Tavaresova hlavička byla ztečovaná na další rohový kop.
     
    83
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Filip Dangubič, přichází Marko Kelemen.
     
    82
    Rusov nedokázal vyboxovat nákop El Moudaneho. Míč ale nepropadl k nikomu v modrém a navíc byl faulován faul Favara.
     
    81
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Frank Castaňeda, přichází Luis Ramirez.
     
    81
    Amaral dobře vystoupil a dokopl centr Dangubiče. De Assis pak nakopával za domácí obranu a nabíhajícího Akinyoolu raději zfauloval Mitrea
     
    80
    Rohový kop z levé strany si tentokrát vzal Tešija. Nic nebezpečného z toho ale nebylo, balón zřejmě spadl na ruku některého z domácích fotbalistů.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   21. Tavares (TRN), 90. Lovat (TRN) – 39. Cvek (SEN), 56. Klapan (SEN), 65. Sulley (SEN), 90+2. El Moudane (SEN)


    FC Spartak Trnava: Rusov – Diogo, Mitrea (C), Menich, Lovat – Oršula (57. Mihálek), Tesija, Halilovič, Dangubič (83. Kelemen) – Tavares, Sobczyk.
    Náhradníci: Bolek – Kelemen, Gamboš, Mihálek, Turňa, Horvát, Marinković.

    FK Senica: Vorel – Klapan, Didiba, Dias (C), Favaro Amaral, de Assis – Totka, Cvek, El Moudane – Castaňeda (81. Ramirez), Sulley (66. Akinyoola).
    Náhradníci: Taborda – Addo, Baumgartner, Ramirez, Akinyoola, Košút, Mihal.

    Rozhodčí: Ziemba – Pozor, Galo

    Diváci: 1 809
    thejrc.org