Southampton – Bournemouth 1:3 (kon.)
konec
Southampton FC
1:3 (0:2)
AFC Bournemouth
Pátek 20.09.2019, 21:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:9. (22:55:06)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bournemouthu, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Úvod druhého poločasu patřil domácím, kteří si vybojovali pokutový kop, díky kterému to rázem bylo o jedinou branku. Southampton byl i po zbytek duelu aktivnějším celkem, avšak žádná další šance nepřinesla kýžené vyrovnání. Bournemouthu napomohlo také štěstíčko, v závěru utkání se dostal pod tlak, avšak nakonec přeci jenom vstřelil rozhodující branku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Callum WILSON - 1:3
     
    90+5
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Je tu definitivní tečka za dnešním zápasem! Ramsdale se postaral o jeden z posledních odkopů tohoto zápasu, který doskákal až k domácímu obránci, který si absolutně neporozuměl s brankářem Gunnem. Nepozornosti obou jmenovaných využil CALLUM WILSON, který pohodlně zasunul míč do prázdné branky.
     
    90+4
    Boufalova pravačka přinutila brankáře k dalšímu zákroku.
     
    90+3
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Joshua King, přichází Andrew Surman.
     
    90+3
    Boufalovi se podařilo roztáhnout hru na Bertranda, který ještě nahrával pod sebe. Vše vyústilo centrovanou nabídkou z kopačky Soarese, který trefil pouze Rica.
     
    90+2
    Mohlo být definitivně rozhodnuto. King se dostával do otevřené obrany, přičemž zkoušel střílenou nahrávkou najít Wilsona, avšak ten na nahrávku nedosáhl.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále postrádají jednu branku. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Nathan Redmond, přichází Stuart Armstrong.
     
    87
    Vzápětí se Bertrand pokoušel o centr do pokutového území, avšak ani tato nabídka se neujala. Bournemouth se zmohl na odklizení míče ke střídačkám.
     
    86
    Mezitím se domácí hráči nastěhovali zpět na útočnou polovinu, což vedlo ke střele v podání Ingse. Ani jeho rána neproletěla přehuštěným blokem protihráčů.
     
    85
    Skutečně jsme sledovali přímý pokus na branku, který nebyl zas tak špatný. Billing kroutil míč k bližší šibenici, avšak zakončení nakonec proletělo kousek vedle.
     
    84
    Následovat bude zajímavá standardní situace, která by klidně mohla přinést přímý střelecký pokus. U míče stojí hostující Billing, který si dává velký rozběh.
     
    83
    Tlak domácích neustále sílí. Aby toho nebylo málo, tak se o další centrovanou nabídku postaral obránce Soares, po jehož centru hlavičkoval nad branku Ings.
     
    82
    Southamptonu není přáno. Ings si v pokutovém území dokázal obhodit protihráče, poté pod sebou našel volného spoluhráče, jehož ránu Ramsdale zneškodnil.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, hostující Bournemouth stále vede o jednu branku, což je v koncovce utkání hodně ošidné vedení.

    David Suchý

    Branky: 53. Ward-Prowse (pen.) – 10. Aké (Rico), 35. H. Wilson (Billing), 90+5. C. Wilson (Ramsdale)

    Karty:   80. Romeu (SOT) – 20. Lerma (BTH), 55. H. Wilson (BTH), 64. Stacey (BTH)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:9.
    Southampton FC: Gunn – Soares, Bednarek, Vestergaard, Danso (46. Bertrand) – Ward-Prowse, Romeu, P.-E. Höjbjerg (C) – Boufal, Adams (77. Ings), Redmond (88. Armstrong).
    Náhradníci: A. McCarthy – Armstrong, Bertrand, J. Stephens, Jošida, Ings, S. Long.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – Stacey, S. Cook (C), Aké, Rico – H. Wilson (63. Fraser), Lerma, Billing, J. King (90+3. Surman) – C. Wilson, Solanke (77. L. Cook).
    Náhradníci: Boruc – L. Cook, Surman, Simpson, Fraser, Ibe, Mepham.

    Rozhodčí: Kavanagh – Cook, Massey

    Diváci: 30168
    bahis siteleri