Sparta – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 3:2 (kon.) | Chodov – Střešovice 13:10 (kon.)
Česká Lípa – Liberec 3:2 (kon.) | Black Angels – Pardubice 11:10 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
13:10 (6:2, 1:4, 6:4)
PSN Tatran Střešovice
Pátek 27.09.2019, 19:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    59:53 Martin PRAŽAN - 13:10
     
    59:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Skutečně jsou to domácí, kteří napíšou gólovou tečku za tímto parádním mačem. Přihrávka z půlky hřiště šla doleva na Ondruška, který bez rozmýšlení vracel míček na osu hřiště. Obránci Tatranu tam nechali vystřelit MARTINA PRAŽANA a ten zužitkoval i třetí přesilovku domácího mužstva. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    59:38
    Dvaadvacátý gól ještě nemusí být tím posledním. Filip Langer dostal dvě minuty za hru rukou a Chodov si potřetí zahraje přesilovku.
    59:33 Jonáš KREYSA - 12:10
     
    59:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nestává se často, aby oba týmy dosáhly na desetigólovou metu! Gólové konto Střešovic zakulatila nekompromisní střela z pravého mantinelu od JONÁŠE KREYSY. Asistence: Martin Pánek.
     
    58:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Obrovská úleva pro Chodov! Hosté to zkusili bez gólmana, ale posléze na to doplatili. Míček totiž ztratili a MAREK VÁVRA jej po nahrávce Podhráského bekhendem uklidil do prázdné branky. Asistence: Michal Podhraský.
    55:52 Filip LANGER - 11:9
     
    55:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Čtyři minuty před koncem jsou Střešovice zpět ve hře! Vinu na tom nese Podhráský, který ztratil míček u plící čáry. FILIP LANGER potáhl míček po pravé straně a místo přihrávky na Jakuba Kolíska sám vypálil mimo dosah Michala Rebra. Asistence: Pavel Sládeček.
    52:27 Matěj HAVLAS - 11:8
     
    52:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Martin Pražan v rohu fauloval Jonáše Kreysu. Střešovice před rozehrávkou vystřídaly a pak se dočkaly snížení na 8:11! Šindelář v brankovišti prodlužoval přihrávku Jakuba Kolíska na druhou tyča MATĚJ HAVLAS už měl poměrně jednoduchou práci se zakončením. Asistence: Martin Šindelář.
    49:51 Martin KOUTNÝ - 11:7
     
    49:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    V polovině třetí třetiny už je asi rozhodnuto! Užuž se zdálo, že domácí prohospodařili slibné přečíslení. Z Ondruškova špatného zpracování přihrávky na zadní tyč se však stala asistence, protože se k míčku ještě dostal MARTIN KOUTNÝ a ten ho snadno doklepl do sítě. Asistence: Tom Ondrušek.
    46:54 Mikuláš KRBEC - 10:7
     
    46:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tenhle moment rozhodně aspiruje na nejhezčí gól zápasu! Parádní akcí se blýskl MIKULÁŠ KRBEC, který nejprve obehrál Jakuba Kolíska a pak rychle vběhl do brankoviště, kde si stáhl míček na bekhend a zblízka přehodil Kříže. Asistence: Michal Podhráský.
    44:46 Filip LANGER - 9:7
     
    44:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    Velké gólové hody pokračují! Milam Meliš využil chybé rozehrávky Chodova, z mantinelu přenesl hru do volnější pravé strany a tam FILIP LANGER precizně zacílil ze svého pohledu k levé tyči. Asistence: Milan Meliš.
    43:11 Mikuláš KRBEC - 9:6
     
    43:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hned z další akce dávají domácí další branku, která už může být zlomová! Jeden z hostů srazil přihrávku Marka Vávry na MIKULÁŠE KRBCE a ten překonal Kříže střelou do protipohybu. Asistence: Marek Vávra.
    42:53 Martin KOUTNÝ - 8:6
     
    42:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Z vydařeného vstupu do třetí části resultuje důležitý gól a zvýšení na 8:6! Tom Ondrušek držel míček za brankou, před kterou měl hned dva spoluhráče. Jedním z nich byl MARTIN KOUTNÝ a ten po jeho přihrávce z pravé strany propálil gólmana Tatranu. Asistence: Tom Ondrušek.
    38:48 Tom ONDRUŠEK - 7:6
     
    38:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí proměňují i druhou početní výhodu a znovu vedou! Lukáš Kříž neudržel míček po Sýkorově střele z osy hřiště a důrazný TOM ONDRUŠEK bekhendovou dorážkou zkompletoval hattrick. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    37:07
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Milan Meliš – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
    36:54 Jakub KOLÍSKO - 6:6
     
    36:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vyrovnávající gól, který visel ve vzduchu, už je na světě! S velkou chutí hrající Martin Šindelář provedl nádhernou stahovačku na pravém křídle, ze kterého bekhendem přihrál před branku a JAKUB KOLÍSKO se před Rebrem nemýlil. Asistence: Martin Šindelář.
    29:28 Martin ŠINDELÁŘ - 6:5
     
    29:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Kdo by to byl býval po první třetině čekal, že to bude v polovině základní hrací doby takhle vyrovnané! Adam Tlapák napřáhl na půlící čáře a dost možná úmyslně nastřeloval míček k pravé tyči, kde ho nakonec dorazil za Rebrova záda MARTIN ŠINDELÁŘ. Asistence: Adam Tlapák.
    24:42 Martin ŠINDELÁŘ - 6:4
     
    24:42
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další snížení už znamená výrazné zdramatizování zápasu! Mikeš se nedostal k dorážce Pražanovy střely. Míček sebrali hosté a MARTIN ŠINDELÁŘ jej po rychlém posunu zleva uklidil k vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Kolísko.
     
    22:59
    Michal Rebro vychytal nájezd jednoho z hostů, načež se za vzájemnou hrubost nechali vyloučit Sládeček s Krbcem.
    22:25 Milan MELIŠ - 6:3
     
    22:25
    Tatran právě vstřelil branku!
    Také Tatran skóruje z premiérové početní výhody! Filip Langer ve středu hřiště nechal míček Pánkovi, který nabil na levém křídle číhajícímu MILANU MELIŠOVI a ten bez přípravy snížil na rozdíl tří branek. Asistence: Martin Pánek.
     
    21:00
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Martin Pražan – 2 min., Bránění ve hře).
    19:34 Martin ŘEZÁČ - 6:2
     
    19:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chvíli před přestávkou je to už 6:2! Ondřej Vošta se rozběhl po levé straně. Míček na okamžik ztratil, ale díky dobré práci Strnada se k němu vrátil a nádherným pasem z křídla dostal do šance úplně volného MARTINA ŘEZÁČE. Ten napoprvé minul, nicméně velice šťastnou rozehrávkou přesto dostal míček do sítě. Asistence: Ondřej Vošta.
    12:02 Tom ONDRUŠEK - 5:2
     
    12:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká pořádný gólostroj v v podání Chodova! Dalibor Švéda prohrál souboj ve středu hřiště, Matejčík po zisku míčku ihned přihrál doleva a TOM ONDRUŠEK přivítal Kříže v brance nechytatelnou střelou. Asistence: Marek Matejčík.
     
    12:01
    Střídání v týmu Tatran Teka Střešovice: ze hřiště odchází Martin Frühbauer, přichází Lukáš Kříž.
    12:01 Mikuláš KRBEC - 4:2
     
    12:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přesto netrvalo dlouho a domácí skutečně zvýšili! Marek Vávra u brankoviště clonil Frühbauerovi ve výhledu a zřejmě to zapříčinilo, že MIKULÁŠ KRBEC skóroval střelou z vlastní poloviny! Asistence: Martin Pražan.
    10:37 Marek MATEJČÍK - 3:2
     
    10:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že dnešní derby rozhodně nudit nebude, máme tady už pátý gól! Pavel Sládeček udělal minelu při rozehrávce z vlastní poloviny, přihrávkou vystihl MAREK MATEJČÍK a perfektní pohotovou střelou otočil na 3:2. Bez asistence.
    10:16 Tom ONDRUŠEK - 2:2
     
    10:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí hned první střelou využívají přesilovku a vyrovnávají na 2:2! Tomáš Sýkora se dlouho rozmýšlel na vrcholku pomyslného deštníku. Nakonec zvolil přihrávku doleva a TOM ONDRUŠEK střelou z první prostřelil Frühbauera. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    09:47
    Jan Kolísko se rychle vracel po svém drobném zaváhání. Další nedovolený zákrok už ale byl odměněn dvouminutovým trestem za držení.
    07:54 Jan KOLÍSKO - 1:2
     
    07:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté v osmé minutě otáčí skóre! Po jednom z mnoha faulu rozehrával z rohu Langer a diagonálním pasem našel JANA KOLÍSKA, jehož střela z dálky k nehezkému překvapení Rebra propadla až do sítě. Asistence: Filip Langer.
    03:27 Filip LANGER - 1:1
     
    03:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vedení Chodova trvalo jenom krátce! Filip Langer nabral rychlost a jednodušeji přešel přes střed hřiště. Poté nahrál FILIPU LANGEROVI a ten střelou švihem rozvlnil síť v domácí brance. Asistence: Martin Mühlfait.
     
    01:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí se už ve druhé minutě dostávají do vedení! Petr Brautferger pokazil rozehrávku a pak už nezabránil rychlé souhře na dvě přihrávky, kterou po nahrávce Marka Vávry zakončoval do prázdné branky MIKULÁŠ KRBEC. Asistence: Marek Vávra.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Krbec (M. Vávra), 11. Ondrušek (Sýkora), 11. Matejčík, 13. Krbec (Pražan), 13. Ondrušek (Matejčík), 20. Řezáč (Vošta), 39. Ondrušek (Sýkora), 43. Koutný (Ondrušek), 44. Krbec (M. Vávra), 47. Krbec (Podhráský), 50. Koutný (Ondrušek), 59. M. Vávra (Podhráský), 60. Pražan (Ondrušek) – 4. Langer (Mühlfait), 8. Ja. Kolísko (Langer), 23. Meliš (Pánek), 25. Šindelář (Jak. Kolísko), 30. Šindelář (Tlapák), 37. Jak. Kolísko (Šindelář), 45. Langer (Meliš), 53. Havlas (Šindelář), 56. Langer (Sládeček), 60. Kreysa (Pánek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Pražan, Maxa, Doubek, T. Vávra, Sýkora, Podhráský, Strnad – Mikeš, Vošta, Ondrušek – Řezáč, Koutný, Matejčík – Eremiáš, Koutný, Krbec – Plíhal, M. Vávra.
    PSN Tatran Střešovice: Frühbauer (13. Kříž) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sádlo, Sládeček, Pánek – Kreysa, Piták, Jak. Kolísko – Langer, Havlas, Pixa – Šrámek, Josef Novák, Meliš – Brautferger, Švéda, Šindelář.

    Rozhodčí: Both, Černín

    Diváci: 272
    bahis siteleri