Skalica – Pov. Bystrica 10:1 (kon.) | Trnava – Spišská N. Ves 3:6 (kon.) | Levice – Topoľčany 2:3 (kon.)
Žilina – Dubnica 2:5 (kon.) | Bratislava Capitals – Martin 5:3 (kon.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
HK VITAR Martin
sk Středa 02.10.2019, 18:30 • Štadión Ondreja Nepelu • 1. liga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Martin dal gól!
    IVAN BREZNIAK strelil vskutku nádherný gól, dostal trošku priestoru a bekhendom trafil do vinkla!

    Asistencia: Michal Murček
     
    53:38
    Martin dal gól!
    Urbánek to spravil výborne, kľučkou sa zbavil brániaceho hráča a prihral pred bránu IVANOVI BREZNIAKOVI, ktorý už prakticky zasúval do prázdnej brány!

    Asistencie: Jakub Urbánek, Michal Murček
     
    49:09
    HC Bratislava Capitals dáva gól! T. Varga priťukol puk Martinellimu, ten sa na strelu neulakomil, videl pri žŕdke lepšie postaveného MAREKA SLOVÁKA, ktorý puk bez problémov zasunul do odkrytej brány!
     
    39:02
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Domáci strieľajú gól do šatne a to dokonca vo vlastnom oslabení. Postaral sa o to MAREK SLOVÁK, ktorý zakončil takmer identicky, ako pri trestnom strieľaní.

    Asistencia. Matúš Juriga
     
    34:19
    Martin dal gól!
    Martinčania napokon presilovku využívajú! Ligas nahadzoval puk na bránu, v páde ho ešte tečoval AUREL NAUŠ, čo úplne pomýlilo domáceho gólmana a ten poprvýkrát dnes inkasuje.

    Asistencie: Branislav Ligas, Jakub Urbánek
     
    24:37
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Kalináč prihrával spoza brány na voľného FILIPA SUROVKU, ktorý sa z prvej trafil presne.

    Asistencie: Martin Kalináč, Denis Hudec
     
    14:06
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Domáci pridávajú v krátkom slede ďalší gól. Surovka od mantinelu poslal puk pred bránu, v skrumáži sa poodrážal, zobral ho DENIS HUDEC a bekhendom trafil do hornej časti brány!

    Asistencie: Filip Surovka, Martin Kalináč
     
    13:54
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Trestné strieľanie realizoval MAREK SLOVÁK. Hodil si to na forhend a trafil medzi Gavalierov betón a vyrážačku!

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 14. Slovák (TS), 15. D. Hudec (Surovka, Kalináč), 25. Surovka (Kalináč, D. Hudec), 40. Slovák (Juriga), 50. Slovák (Martinelli, T. Varga) – 35. Nauš (Ligas, Urbánek), 54. Brezniak (Urbánek, Murček), 60. Brezniak (Murček)


    iClinic Bratislava Capitals: Hamerlík – Martinelli, Petrinec, Bača, S. Hudec, Lukáčik, Juriga, Lopejský, Šálka – T. Varga, Slovák, Selleck – R. Varga, Buc, Holovič – D. Hudec, Kalináč, Surovka – Vašaš, Smolka, Danišovský
    HK VITAR Martin: Gavalier – Matejka, Demo, Ligas, Dvořák, Rusina, Oravec, Themár – Poliaček, Murček, Brezniak – Nauš, Barto, Rudzan – Zeliska, Urbánek, Dírer – Videlka, Langhammer, Paulíny

    Rozhodčí: Krist – Drblík, Makúch
    bahis siteleri