Litoměřice – Teplice 3:5 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
3:5 (0:1, 3:2, 0:2)
HBC Rondo Teplice
Neděle 06.10.2019, 16:04 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Ode mne je to odsud z Killers Areny pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek svátečního večera a někdy příště na počtenou. (17:50:16)
     
    V Litoměřicích je dobojováno! Tepličtí po vydařené třetí třetině zaslouženě otočili vývoj skóre ve svůj prospěch a berou si tak první tříbodový zisk v této sezóně.
     
    Konec zápasu.
     
    44:27
    Máloco jim to ale bylo platné, neboť do poslední půlminutovky budou domácí vstupovat oslabeni o Marka Stibala, který obdržel dvě minuty za sekání.
     
    43:42
    To ovšem nic nemění na gradujícím tlaku Killers v útočném pásmu. Domácí cítí ještě nějakou příležitost, tak navíc odvolali gólmana.
     
    42:49
    Domácí se ale ještě dokázali dostat před branku a tam také kombinací hledat další vhodný moment pro střelu. Tepličtí ale spolehlivě míčky blokují.
     
    42:07
    Po chvilkovém držení míčku Killers a jejich snahou o přiblížení se gólově k Teplicím, se do další šance dostalo Rondo. Tomáš Červenka ale dokázal míček včas pokrýt a udržet tak jistou naději pro svůj tým.
     
    40:41
    Teplice právě vstřelily branku!
    Vzápětí ale Tepličtí upravují skóre ku obrazu svému! Již čtvrtý gól v tomto utkání dokázal vsítit MILOSLAV KVÁŠ, díky čemuž Rondo poodstupuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Martin Rus.
     
    40:12
    Přes několikanásobnou blokaci hostujícího týmu se pokusil projít Ondřej Gazsi. Ke střele se ovšem nedostal.
     
    40:07
    Oddechový čas pro domácí.
     
    39:46
    O rozehrávku další akce se postaral Jakub Patrák. Velmi rychle se ale míček dostal do moci teplického výběru, jemuž se povedlo záhy otočit hru.
     
    38:23
    Balonek opět patří do moci litoměřických hokejbalistů. Těm se ale nedaří probít od vlastního obranného pásma. Cestu jim blokují dva Tepličtí, kteří nepropustí míček přes modrou.
     
    37:46
    Vzápětí si ale Rondo ukořistilo míček opět pro sebe a vlastní rozehrávku. Ani z té ovšem nedokázalo nic vytěžit a celkem pokoutně odevzdalo míček soupeři.
     
    37:10
    Killers dokázali převzít míček u vlastní branky. S ním se pokouší o průnik ven z pásma, což se jim ale nedaří.
     
    36:13
    Šanci navýšit teplické vedení měl při křižném brejku Miloslav Kváš. Litoměřická obrana ho nedokázala dlouho zastavit, poslední zdí se tak stal až gólman Červenka. Přes něho už totiž míček projít nedokázal.
     
    35:47
    Daleký posun míčku z teplické strany jej znovu dostal do moci Litoměřic. Domácí se tak snaží o kombinaci.
     
    34:40
    Litoměřičtí se stále snaží o návrat do hry útočnou souhrou. O to důrazněji také zakončují, přesto teplický gólman hájí svou svatyni úspěšně a dělá maximum pro nepropuštění dalšího míčku za svá záda.
     
    33:19
    Teplice právě vstřelily branku!
    Další využítá přesilovka v tomto utkání! Od modré nasměroval míček s obrovskou razancí na branku MILOSLAV KVÁŠ, který tak kompletuje svůj hattrick a navíc získává opětovné vedení pro svůj tým. Asistence: Jakub Jírava a Jiří Petružálek.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 21. E.Haken (Grus, Krejza), 24. Gazsi (Zimanzl, Grus), 28. F.Chvojka (M.Chvojka) – 7. Jírava (Červenka, Soukup), 17. Kváš (Růžička, Rus), 19. Kváš, 34. Kváš (Jírava, Petružálek), 41. Kváš (Rus)


    SHC Killers Litoměřice: Červenka – Haken J., Smolík, Haken E., Grus, Chvojka F., Ježek, Chvojka M., Patrák (C), Stibal, Pechan, Krejza, Zimanzl, Gazsi, Mach.
    HBC Rondo Teplice: Vaníček – Aut, Adámek, Fiala, Sejkal, Jírava, Klečka, Kváš, Med, Novák, Rus, Růžička, Živný, Soukup, Petružálek.

    Rozhodčí: Loskot, Borč
    thejrc.org