Litoměřice – Teplice 3:5 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
3:5 (0:1, 3:2, 0:2)
HBC Rondo Teplice
Neděle 06.10.2019, 16:04 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Ode mne je to odsud z Killers Areny pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek svátečního večera a někdy příště na počtenou. (17:50:16)
     
    V Litoměřicích je dobojováno! Tepličtí po vydařené třetí třetině zaslouženě otočili vývoj skóre ve svůj prospěch a berou si tak první tříbodový zisk v této sezóně.
     
    Konec zápasu.
     
    44:27
    Máloco jim to ale bylo platné, neboť do poslední půlminutovky budou domácí vstupovat oslabeni o Marka Stibala, který obdržel dvě minuty za sekání.
     
    43:42
    To ovšem nic nemění na gradujícím tlaku Killers v útočném pásmu. Domácí cítí ještě nějakou příležitost, tak navíc odvolali gólmana.
     
    42:49
    Domácí se ale ještě dokázali dostat před branku a tam také kombinací hledat další vhodný moment pro střelu. Tepličtí ale spolehlivě míčky blokují.
     
    42:07
    Po chvilkovém držení míčku Killers a jejich snahou o přiblížení se gólově k Teplicím, se do další šance dostalo Rondo. Tomáš Červenka ale dokázal míček včas pokrýt a udržet tak jistou naději pro svůj tým.
     
    40:41
    Teplice právě vstřelily branku!
    Vzápětí ale Tepličtí upravují skóre ku obrazu svému! Již čtvrtý gól v tomto utkání dokázal vsítit MILOSLAV KVÁŠ, díky čemuž Rondo poodstupuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Martin Rus.
     
    40:12
    Přes několikanásobnou blokaci hostujícího týmu se pokusil projít Ondřej Gazsi. Ke střele se ovšem nedostal.
     
    40:07
    Oddechový čas pro domácí.
     
    39:46
    O rozehrávku další akce se postaral Jakub Patrák. Velmi rychle se ale míček dostal do moci teplického výběru, jemuž se povedlo záhy otočit hru.
     
    38:23
    Balonek opět patří do moci litoměřických hokejbalistů. Těm se ale nedaří probít od vlastního obranného pásma. Cestu jim blokují dva Tepličtí, kteří nepropustí míček přes modrou.
     
    37:46
    Vzápětí si ale Rondo ukořistilo míček opět pro sebe a vlastní rozehrávku. Ani z té ovšem nedokázalo nic vytěžit a celkem pokoutně odevzdalo míček soupeři.
     
    37:10
    Killers dokázali převzít míček u vlastní branky. S ním se pokouší o průnik ven z pásma, což se jim ale nedaří.
     
    36:13
    Šanci navýšit teplické vedení měl při křižném brejku Miloslav Kváš. Litoměřická obrana ho nedokázala dlouho zastavit, poslední zdí se tak stal až gólman Červenka. Přes něho už totiž míček projít nedokázal.
     
    35:47
    Daleký posun míčku z teplické strany jej znovu dostal do moci Litoměřic. Domácí se tak snaží o kombinaci.
     
    34:40
    Litoměřičtí se stále snaží o návrat do hry útočnou souhrou. O to důrazněji také zakončují, přesto teplický gólman hájí svou svatyni úspěšně a dělá maximum pro nepropuštění dalšího míčku za svá záda.
     
    33:19
    Teplice právě vstřelily branku!
    Další využítá přesilovka v tomto utkání! Od modré nasměroval míček s obrovskou razancí na branku MILOSLAV KVÁŠ, který tak kompletuje svůj hattrick a navíc získává opětovné vedení pro svůj tým. Asistence: Jakub Jírava a Jiří Petružálek.
     
    32:39
    Další Červenkův zákrok znamená další vhazování v obranném pásmu Litoměřic. I díky tomu neustává nápor Teplic na jeho branku, proti němuž ale obrana Litoměřic vystavuje tvrdou stopku.
     
    31:56
    Další přesilovka pomohla Teplicím k usazení se v prostoru před Tomášem Červenkou. K samotné střele se ale nemohou dostat, naproti tomu Killers si dokázali ukořistit míček pro sebe.
     
    31:36
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 2 min., pozdní dohrání).
     
    31:19
    Přes dvojnásobné sevření litoměřických hráčů se pokusil s míčkem na holi přejít Jan Sejkal. To se mu celkem zákonitě nepovedlo a Killers dokázali otočit hru.
     
    30:54
    Litoměřičtí se stále drží v útočném pásmu a zkoušejí ostřelovat Vaníčka z různých úhlů s různou intenzitou střely.
     
    30:04
    Počátek třetí třetiny vyšel lépe litoměřickým hokejbalistům, kteří se po zisku míčku vrátili k rozehrávce k vlastní brance. Odsud ale také záhy dokázali přesunout hru směrem k teplické brance.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a přinesla o něco atraktivnější hru s mnoha brankami na obou stranách. Litoměřičtí se ale dokázali dotáhnout na svého soupeře, tudíž do třetí třetiny jsou šance na obou stranách stále otevřené.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:41
    Po vyrovnání početních sil se snaží Teplice o rozehrávku od vlastní branky.
     
    29:03
    Hosté v plném počtu.
     
    28:48
    Přesto to Killers stále zkouší. A zejména Tomáš Mach, jehož projektil už okusil gólmanovu lapačku mnohokrát.
     
    28:14
    Litoměřičtí nadále ostřelují teplickou branku. Mnoha střelám ale Michal Vaníček zvládá odolat a odrážet míčky mimo vlastní ohrožení.
     
    27:03
    Vyloučení v týmu HBC Rondo Teplice (Michael Med – 2 min., podražení).
     
    27:03
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Přesto je nakonec srovnáno! FILIP CHVOJKA na poslední chvíli dorazil do odkrytého prostoru u levé tyče odkrytý míček a vrací tak svůj tým do hry. Asistence: Martin Chvojka.
     
    26:29
    Killers pomohla přesilovka k dalšímu tlaku. Z těsné blízkosti se dostal ke střele Jakub Patrák. Ten ovšem pálil pod dost velkým úhlem a tím pádem dokázal Vaníček vykrýt tento prostor.
     
    26:24
    Vyloučení v týmu HBC Rondo Teplice (Jakub Jírava – 2 min., sekání).
     
    25:53
    Litoměřičtí se nadále drží v útočném pásmu a nadále se snaží o naleznutí vhodné pozice pro střelu.
     
    25:00
    Domácím to ale není stále dost a vehementně se snaží o vyrovnání. V tom jim usilovně brání teplická letka, jejíž cílem je naopak přenášet hru co nejdále od vlastní branky.
     
    23:21
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí se začínají pozvolna dotahovat na svého soupeře! Po kombinační souhře se k další přesné střele dostal ONDŘEJ GAZSI, který tím pádem snižuje na rozdíl již jen jediné branky. Asistence: Jan Zimanzl a Jiří Grus.
     
    22:42
    I po vyrovnání početních sil se drží Killers v útočném pásmu. O další zakončení se postaral Michal Smolík. Svou střelou ale vysoko přestřelil teplickou branku.
     
    22:18
    Hosté v plném počtu.
     
    22:11
    Vzápětí ale Tepličtí dokázali otočit těžiště hry před litoměřickou branku. Od pokračování jejich akce je ale zastavili sudí díky ofsajdu Tepličanů.
     
    21:22
    Litoměřičtí pokračují v tlaku na teplickou branku. Přes řadu střel se ale stále drží ve středním pásmu, byť i z něj se jim daří pálit.
     
    20:30
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Zdá se, že přesilovky budou hrát silnou roli v dnešním utkání! Po rychlé kombinaci v krátkém čase dvojnásobné početní výhody Killers se dostal k míčku EDUARD HAKEN, který velmi přesně poslal míček za Vaníčkova záda. Asistence: Jiří Grus a Michal Krejza.
     
    20:18
    Vyloučení v týmu HBC Rondo Teplice (Jan Sejkal – 2 min., podražení).
     
    19:59
    Ze středu hřiště se pokusil o tvrdou střelu Ondřej Gazsi. Ta se ovšem odrazila o hůl prvního stojícího hráče Teplic, který nasměroval svůj tým do brejku.
     
    19:14
    I Killers se ve své přesilovce snaží vytěžit maximum možného a drží se tak v útočném pásmu. Tam se kombinací snaží najít ideální palebnou pozici, kterou by překonali gólmana Vaníčka.
     
    18:56
    Vyloučení v týmu HBC Rondo Teplice (Petr Fiala – 2 min., sekání).
     
    18:21
    Teplice právě vstřelily branku!
    Kanonáda Teplic pokračuje! Odražený míček od Červenky si našel cestu přímo na hokejku MILOSLAVA KVÁŠE. Ten neváhal ani nejmenší okamžik a z první poslal míček zpět do litoměřické branky. Bez asistence.
     
    17:49
    Velkou šanci měl v samostatném brejku Michal Krejza. Litoměřický hráč se vyřítil zcela sám přes pravý kruh a z jeho hranice také vypálil. Michal Vaníček ale dokázal včas přikrýt míček k tělu lapačkou.
     
    17:16
    Rondu se stále daří držet v útočném pásmu. Obrana Litoměřic tak musí být v absolutním střehu, přesto nedokáže vytěsnit Teplice z pásma.
     
    16:09
    Teplice právě vstřelily branku!
    Dvojnásobnou přesilovku dokázali Tepličtí záhy využít! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se na modré opřel do míčku MILOSLAV KVÁŠ, který svůj dělový projektil zamířil přesně do litoměřické branky. Asistence: Miroslav Růžička a Martin Rus.
     
    15:36
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 2 min., zdržování hry).
     
    15:33
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jakub Patrák – 2 min., sekání).
     
    15:03
    První buly druhé třetny vyhráli Tepličtí. Znamenalo to jejich rychlý průnik před litoměřickou branku. Tomáš Červenka ale dokázal míček pokrýt.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nepřinesla příliš aktraktivní hokejbalovou podívanou. Nejdříve měli více šancí domácí hráči. Z mnoha šancí ale nedokázali nic vytěžit. Naopak Teplicím se povedlo využít přesilovku a díky tomu vedou o jediný gól.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:27
    Nakonec ale hru na vnější hranici středního pásma, blíže k teplické brance, přesunuli sudí, díky přihrávce rukou jednoho z teplických hráčů.
     
    14:13
    Po vyrovnání početních sil se Litoměřičtí snaží vyvézt hru mimo obranné pásmo. Úkol to je ale pro ně velmi náročný, neboť se jim nadále nedaří splnit.
     
    14:04
    Domácí v plném počtu.
     
    13:34
    Ke střele se ale dostali Tepličtí až třicet vteřin před koncem přesilovky. Míček ale dokázal Tomáš Červenka pokrýt mezi betony.
     
    12:32
    Další přesilovka Teplic znamená další komplikace pro Litoměřice. Rondo se totiž rychle usadilo v útočném pásmu, kde se snaží o útočnou kombinaci a hledání ideální příležitosti k palbě.
     
    12:04
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 2 min., podražení).
     
    11:50
    Killers se stále drží před teplickou brankou. Stále se ovšem nemohou dostat k zakončení, kterým by výrazně ohrozili Vaníčka.
     
    11:23
    Dlouho letěl míček podél mantinelu, jehož chtěl zastavil Martin Chvojka. Tak dlouho, až mu cestu zkřížila hokejka gólmana Vaníčka, který míček poslal do protipohybu nabíhajícího hráče Litoměřic.
     
    10:11
    Přes několik hráčů Teplic se pokusil vypálit Tomáš Mach. Míček mu však odrazil již Josef Klečka, stojící těsně před ním. Teplickým se vzápětí podařilo otočit hru a pracovat na svém přesunu do útočného pásma.
     
    09:41
    Rozehrávkou od vlastní branky se dostali Killers postupně až k teplické brance. V tomto prostoru se ale dlouho neohřáli, neboť Rondo zvládlo vyhodit míček na icing.
     
    08:50
    Litoměřičtí hokejbalisté ovšem pokračují ve svém tlaku na teplickou branku. Tomu ale hosté zvládají celkem úspěšně odolávat.
     
    08:33
    Už se Litoměřičtí radovali ze vstřeleného gólu! Ten ale vzápětí sudí odvolali a Teplice stále vedou o jednu branku.
     
    08:08
    Domácím se pochopitelně tento stav nelíbí a tlačí se tak opětovně do útočného pásma.
     
    06:44
    Domácí v plném počtu.
     
    06:44
    Teplice právě vstřelily branku!
    Máme tu první gól utkání! Tepličtí dokázali využít svého přesilovkového tlaku a po dlouhé kombinaci se opřel přesně do míčku JAKUB JÍRAVA, proti jehož dělovce neměl Červenka sebemenší šanci. Asistence: Miroslav Růžička a Lukáš Soukup.
     
    05:42
    Přesilovka pomohla Teplickým v usazení se v útočném pásmu a vytvoření si tlaku na gólmana Červenku. Naproti tomu je ale litoměřická obrana celkem připravená a zvládá vyrážet každý dolétlý míček.
     
    05:29
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Jaroslav Ježek.
     
    05:04
    Teplickým se povedlo na malou chvíli přenést hru vysokým vyhozením míčku. V prostoru před Červenkou ale stáli jen samí hráči Litoměřic, kteří bez problému pokryli míček.
     
    04:43
    To však nemělo dlouhého trvání, neboť Killers vzápětí opět otočili hru. Výsledkem toho je ovšem další lapená střela v podání Michala Vaníčka.
     
    04:10
    Z půlky hřiště vypálil na Červenku Miroslav Kváš. Jehio střelu sice litoměřický gólman vyrazil, tlaku Teplic na jeho branku ale zabránit nedokázal.
     
    03:42
    Nahození Jakuba Patráka připomínalo střelu jen velmi vzdáleně. Navíc se díky tomu dostalo Rondo do přečíslení a brejku. Ten ovšem dokázala litoměřická obrana ve své třetiny včas pokrýt a zastavit.
     
    03:11
    Vzápětí Killers otočili hru. Šanci domácích zakončil svou střelou Eduard Haken. I tu ale gólman Vaníček dokázal přivinout k tělu a zastavit akci litoměřického týmu.
     
    02:49
    První střelu Teplic na branku vyslal Martin Auft. Domácí gólman si ale s ní dokázal poradit, byť za cenu toho, že při lapení kotouče si musel sednout.
     
    02:36
    Další akce na teplického gólmana, další lapený míček. Vhazuje se tak po Vaníčkově levici.
     
    02:11
    Hned na dva hráče Teplic dokázal povedeným obranným zákrokem zareagovat Michal Smolík. Bezprostředně poté pálil prudce před Vaníčka, kde se také Litoměřičtí usadili.
     
    01:39
    Ze středního pásma nahodil míček křižmo na branku Filip Chvojka. Killers tak zahájili další tlak ve snaze dobýt soupeřovu branku.
     
    01:17
    Sám středem pole procházel Josef Klečka. Na úrovni mantinelu ale narazil na Michala Krejzu, který ho tělem od míčku odstavil a přerušil průběh teplické akce.
     
    00:44
    Litoměřičtí se rychle vrátili k vlastní brance. Odsud se pokoušejí o další rozehrávku, kterou následně změnil v tvrdou trefu od modré Michal Krejza. Teplický brankář ji ale dokázal pokrýt.
     
    00:32
    Teplickým se podařilo zmírnit napětí před vlastní brankou vyhozením míčku na zakázané uvolnění, Vhazuje se tak před Michalem Vaníčkem.
     
    00:07
    První buly vyhráli Killers. Do šance se tak vydal ihned Jaroslav Haken. Gólman Vaníček ale míček celkem snadno dokázal pokrýt.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHC Killers Litoměřice: Červenka – Haken J., Smolík, Haken E., Grus, Chvojka F., Ježek, Chvojka M., Patrák (C), Stibal, Pechan, Krejza, Zimanzl, Gazsi, Mach.

    HBC Rondo Teplice: Vaníček – Aut, Adámek, Fiala, Sejkal, Jírava, Klečka, Kváš, Med, Novák, Rus, Růžička, Živný, Soukup, Petružálek.
     
    To teplické Rondo zatím čeká na první bodový zisk nové sezóny. Na jejím startu se Tepličtí střetli s Malým Březnem, kterému ovšem podlehli 2:4. Další dvě utkání teplického týmu nenašla svého vítěze v základní hrací době. V prvním z nich Teplice podlehly v prodloužení mosteckým Nordics. Následně si už ale připsaly první výhru, byť jen za dva body. A to proti Dukle Ústí nad Labem, nad kterou v prodloužení zvítězily 3:2. Se třemi body se tak Rondo drží na devátém místě.
     
    Litoměřičtí za sebou mají zatím tři utkání. Sezónu zahájili proti B týmu Mostu. S ním si poradili výsledkem 4:2. Na svém hřišti poprvé přivítali HBC Dandy Malé Březno, jemuž ovšem podlehli 0:3. Všechno si ale žraloci vynahradili v dalším utkání, kdy na své půdě porazili ústeckou Duklu vysoko 12:2. I díky tomu se Litoměřice drží v současné době na třetím místě se získanými devíti body.
     
    Zdravím vás u dalšího hokejbalového boje z litoměřické Killers Areny. Domácí SHC Killers Litoměřice zde přivítá na svém hřišti HBC Rondo Teplice. Přeji vám příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 21. E.Haken (Grus, Krejza), 24. Gazsi (Zimanzl, Grus), 28. F.Chvojka (M.Chvojka) – 7. Jírava (Červenka, Soukup), 17. Kváš (Růžička, Rus), 19. Kváš, 34. Kváš (Jírava, Petružálek), 41. Kváš (Rus)


    SHC Killers Litoměřice: Červenka – Haken J., Smolík, Haken E., Grus, Chvojka F., Ježek, Chvojka M., Patrák (C), Stibal, Pechan, Krejza, Zimanzl, Gazsi, Mach.
    HBC Rondo Teplice: Vaníček – Aut, Adámek, Fiala, Sejkal, Jírava, Klečka, Kváš, Med, Novák, Rus, Růžička, Živný, Soukup, Petružálek.

    Rozhodčí: Loskot, Borč
    bahis siteleri