Kladno – K. Vary 4:5 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.) | Kobra – HC Litvínov 5:4 (3:1 po s.n.)
Vítkovice – Poruba 7:5 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:6 (kon.) | Plzeň – Hvězda Praha 7:0 (kon.)
HK MD Šumperk – Havířov 1:8 (kon.) | Přerov – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 9:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 8:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Třemošná 7:1 (kon.)
Pardubice – Technika Brno 15:0 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.) | Tábor – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:2 (2:1, 3:1, 3:0)
PZ Kladno
Čtvrtek 10.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    46:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    JIŘÍ KULICH už je v tomto utkání čtyřgólový! Domácí útočník dostal z rohu milimetrovou přihrávku a na brankovišti předvedl precizní bekhendový blafák, po němž zakončil do horní poloviny branky. Asistence: Dominik Pavlák.
     
    45:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na druhé straně si o poznání přesněji počínal RADEK JENČEK. Domácí obránce dostal přihrávku před branku a zblízka překonal Liemanna. Asistence: Jiří Kulich a Dominik Pavlák.
     
    43:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAN STRÁŽOVSKÝ njeprve před vlastní brankou tísnil Hrkala natolik, že ten zakončil nepřesně. Z protiakce si domácí obránce našel sražený puk a z vrcholu pravého kruhu ho o vzdálenější tyčku poslal do branky. Bez asistence.
     
    38:11
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají díky přesné ráně LUKÁŠE KULICHA, jemuž přistrčil puk Vosyka. Asistence: Tomáš Vosyka a Sebastian Redlich.
     
    36:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pöschl ustál souboj ve středním pásmu, přiťukl do jízdy JIŘÍMU KULICHOVI, jenž ranou na bližší tyč z levého kruhu zkompletoval hattrick. Asistence: Martin Pöschl a Radek Jenček.
     
    34:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásnou individuální akci předvedl ve vlastním oslabení PAVEL ŠUGÁR, který se ze středního pásma prokličkoval před Liemanna a zavěsil pod horní tyč. Asistence: Jakub Kovár.
     
    28:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak přece jen se domácí v dlouhé přesilovce prosadili. Pöschl posunul od modré do levého kruhu Pavlákovi, který křížně přihrál JIŘÍMU KULICHOVI, jemuž sedla rána z první náramně a puk skončil v síti. Asistence: Dominik Pavlák a Martin Pöschl.
     
    06:43
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Zukriegel dobře napadal, díky čemuž v levém rohu obral o puk jednoho z domácích obránců. Následně našel přesnou přihrávkou na vrcholu brankoviště MILOŠE HANOUSKA, který nezaváhal. Asistence: Dominik Zukriegel.
     
    03:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí už vedou o dva góly poté, co Jenček zatáhl puk do útočného pásma, zpoza branky našel na brankovišti JIŘÍHO KULICHA, který se ranou z první nemýlil. Asistence: Radek Jenček.
     
    02:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Novotný na útočné modré posunul doleva MARKU ČERNÉMU, který přebruslil obránce a bekhendovým blafákem překonal kladenského brankáře. Asistence: Lukáš Novotný a Lukáš Koblížek.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 3. Černý (Novotný, L. Koblížek), 4. Jiří Kulich (R. Jenček), 29. Jiří Kulich (Pavlák, M. Pöschl), 35. P. Šugár (Kovár), 37. Jiří Kulich (M. Pöschl, R. Jenček), 44. J. Strážovský, 46. R. Jenček (Jiří Kulich, Pavlák), 47. Jiří Kulich (Pavlák) – 7. Hanousek (Zukriegel), 39. L. Kulich (Vosyka, Redlich)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, J. Strážovský, Frollo, Perný, Kovár, M. Pöschl, R. Jenček, F. Döring – Spudich, L. Koblížek, P. Šugár, T. Šilar, Jiří Kulich, Černý, Novotný, Vostiňák, Pavlák
    PZ Kladno: Liemann (Hykel) – Melichna, Stich, Deniger, Horn – Zukriegel, Pospíšil, Cihelka, Hanousek, Jechumtál, Hrkal, Trojna, Typolt, Redlich, Šilhavý, L. Kulich, Mikeska, Vosyka

    Rozhodčí: Místecký – Bláha, Pěkný
    ocianews.com