Vltavín – Karlovy Vary 3:0 (kon.) | Králův Dvůr – Benešov 4:1 (kon.) | Rakovník – Motorlet 0:4 (kon.)
Domažlice – Hostouň 3:2 (kon.)
konec
Loko Vltavín
3:0 (2:0)
Slavia Karlovy Vary
Sobota 12.10.2019, 10:20Česká fotbalová liga (A) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:15:56)
     
    Je konec! Domácí tým si nakonec bez nějakých větších potíží pohlídal své vedení o dva góly. Slavia sice měla nějaké šance, dokonce ji nebyla jedna branka uznána. Karlovy Vary však nedaly ani jeden regulérní gól, a to se těžko vyhrává. Naopak v poslední minutě utkání se trefil ještě Martin Uvíra, jenž stanovil konečnou podobu výsledku. Vltavín si tedy doma nechává všechny body.
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90+1. UVÍRA - 3:0
     
    90+1
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Loko se ještě prosazuje z poslední akce! Parádně rozehraná standardka, která mířila na zadní tyč. Tam si naběhl kapitán domácího celku MARTIN UVÍRA, jehož rána z první zapadla do sítě. Chára neměl šanci na zákrok.
     
    90+1
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Tomáš Kuchař, přichází Dominik Tichý.
     
    90
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    89
    Slavia se ještě pokouší něco udělat s výsledkem, ale dnes se nemůže za žádnou cenu trefit. Nyní vyslala opravdu dobrou střelu, jenže ta prolétla jen okolo tyče.
     
    88
    Vltavín je hodně nebezpečný ve vzduchu. Po prodlouženém centru totiž balón propadl do pokutového území, kde ho nikdo ale nedokázal dorazit do sítě.
     
    87
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Carlo Maria Maione, přichází Martin Biholong Abena.
     
    86
    Karlovy Vary zahrávaly na druhé straně rohový kop, po kterém je jim však odpískaný faul. Domácí hráč se po chvilce zvedl a toto utkání dohraje.
     
    85
    Nyní už mohlo být opravdu definitivně rozhodnuto! Hráč domácího celku si totiž naskočil na povedený centr do vápna, ale jeho hlavička těsně minula zadní tyč!
     
    84
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Josef Čtvrtníček, přichází Dan Šafařík.
     
    83
    Rohový kop navíc nebyl špatně kopnutý! Na zadní tyči ho totiž hráč hostí podskočil načež, ten domácí vracel balón do ohně. Slavia to však ustála.
     
    82
    V další akci navíc musel zasahovat Chára, jenž poslal míč na rohový kop. Domácímu hráči samozřejmě bude chvilku trvat, než tam dojde, a ušetří cenné sekundy.
     
    81
    A nadále trvá, že se hraje především na útočné polovině Vltavína. Ten dnes nejspíše získá tři body do tabulky a může se posunout směrem vzhůru.
     
    80
    Hostující hráči zahrávali aut na své obranné polovině, kde zůstalo hned několik hráčů soupeře. Po chvilce ale míč ztratil a Loko zase může zaútočit.
     
    79
    Karlovy Vary se nemohou dostat do nějakého tlaku na útočné polovině, aby se pokusily o snížení. S míčem na kopačkách hrají spíše domácí fotbalisté.
     
    78
    Martin Pěkný nejdříve zboural, ale čistým způsobem soupeře v souboji. Následně ještě doběhl dalšího hráče a míč odkopl na rohový kop.

    Denisa Józsová

    Branky: 8. Vieira, 11. Chára (vla.), 90+1. Uvíra


    Loko Vltavín: Koblenc – Kühne, Podzimek, Mysliveček (77. Pouzar), Hovorka, Čtvrtníček (84. Šafařík), Uvíra (K), Kuchař (90+1. Tichý), Šnajdr, Maione (87. Abone), Vieria (55. Šmacl).
    Náhradníci: Štorc, Abena, Šmalcl, Pouzar, Šípek, Šafařík, Tichý.

    Slavia Karlovy Vary: Chára – Pěkný (K), Vokáč, Procházka (70. Frána), Nezbeda, Maňák (54. Stöckner), Kofourr, Diarra, Skala, Kalina (73. Shorný), Hudec (55. Holík).
    Náhradníci: Timko, Holík, Stöckner, Shorný, Frána.

    Rozhodčí: Benedikt – Urban, Tupý
    bahis siteleri