Vltavín – Karlovy Vary 3:0 (kon.) | Králův Dvůr – Benešov 4:1 (kon.) | Rakovník – Motorlet 0:4 (kon.)
Domažlice – Hostouň 3:2 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
4:1 (1:1)
FK Benešov
Sobota 12.10.2019, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga (A) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Králova Dvora, který svého soupeře porazil poměrem 4:1. Úvod druhého poločasu nám přinesl nezáživnou podívanou, avšak poté byli směrem dopředu aktivnější domácí hráči, kteří se v krátkém časovém sledu prosadili hned dvakrát. Benešov se ještě snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat, nicméně v závěru inkasoval ještě jednu branku. (12:26:40)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází David Beňo, přichází Břetislav Vlasák.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, zda sudí přeci jenom nastaví nějakou tu minutku nad rámec.
    87. BEŇO - 4:1
     
    87
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka domácích! Benešov se soustředil na útočení, naopak se k pokutovému území dostal DAVID BEŇO, který si sympatickým způsobem přehodil míč na pravou nohu a poté nechytatelným zakončením překonal brankáře Tetoura počtvrté.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Ondřej Urban (SK Benešov).
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Domácí stále vedou o dvě branky, naopak Benešov je bezradný.
     
    84
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází David Kůžel, přichází David Šolaja.
     
    84
    Zelenka rovněž podpořil své útočné kolegy, jenomže uvnitř velkého vápna ho tělem za sebe nepustil Vosáhlo. I tak si Králův Dvůr vybojoval další rohový kop.
     
    83
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Adam Lupač, přichází Ondřej Urban.
     
    83
    Na útočné polovině ale chyboval Azilinon, který čistým způsobem přišel o balón. Do šestnáctky se tak pokoušel dostat Procházka, jenž trefil protihráče do nohy.
     
    82
    Míč se opět ocitl za postranní lajnou, což přineslo autové vhazování pro Benešov. Do kombinace se zapojil také Tetour, kterému se povedlo roztáhnout hru.
     
    81
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Petr Srb, přichází Ladislav Dufek.
     
    77
    Benešov se přeci jenom dostal do náznaku šance, jenomže Hellovi se povedlo zasáhnout na vlastním malém vápně, kde za sebe nepustil prudkou nahrávku.
     
    76
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Kraus, přichází Josef Bouček.
     
    75
    Tetour okamžitým výhozem oslovil jednoho ze spoluhráčů, který se s míčem dostal až na útočnou polovinu, kde ho čistým způsobem zastavil Zelenka.
     
    74
    Navíc to Krčka nepřinutilo k žádnému zákroku, naopak se domácí brankář postaral o odkop od své branky. Posléze Kraus nedokázal vysunout Balšánka.
     
    73
    V pokutovém území se k nahrávce dostal hostující Procházka, který se poté ještě pokoušel odcentrovat, jenomže svým pokusem výrazně minul branku.

    David Suchý

    Branky: 11. Kraus, 66. Novák, 71. Kraus, 87. Beňo – 8. Srb

    Karty:   62. Ježdík (BNS), 86. Urban (BNS)


    FK Králův Dvůr: Krček – Blažek, Hell, Novák, Zelenka, Šebek, Balšánek (C), Beňo (89. Vlasák), Kraus (76. Bouček), Krejdl (57. Procházka), Kůžel (84. Šolaja)
    Náhradníci: Špicl – Vlasák, Osvald, Šolaja, Procházka, Bouček

    FK Benešov: Tetour – Lupač (83. Urban), Vosáhlo, Filip (67. Zoubek), Pedro, Ježdík, Engelmann, Turek (C), Krasnyanyk (72. Azilinon), Vrňák (72. Procházka), Srb (81. Dufek)
    Náhradníci: Schummer – Urban, Procházka, Azilinon, Dufek, Zoubek

    Rozhodčí: Vychodil – Tesař, Průcha

    Diváci: 180
    bahis siteleri