Bohemians – Královské Vinohrady 9:3 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 7:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:10 (kon.)
Střešovice – Sparta 4:5 (po pr.)
konec
FBC Liberec
1:10 (0:1, 1:2, 0:7)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 13.10.2019, 18:00 • SH ZŠ Dobiášova Liberec • Livesport Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:14:03)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Liberec – Tomáš Janota
    Mladá Boleslav – Štěpán Švejda
     
    Je konec! Mladá Boleslav nakonec roznesla Liberec celkem jednoznačně 10:1. Vítězství se však nerodilo úplně lehce, vždyť sedm z těchto deseti branek dali Středočeši až ve třetí periodě. Té však naprosto vládli a berou zasloužené vítězství. Nejvíce se na něm podílel Jan Natov, který k hattricku přidal ještě jednu asistenci. Tři body za asistence si připsal Jiří Curney.

    Střely v zápase: 21 – 27
     
    Konec zápasu.
    59:47 Daniel ŠEBEK - 1:10
     
    59:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá početní výhoda a desátá branka je na světě! Jan Natov tentokrát našel volného DANIELA ŠEBKA, jemuž stačilo trefit branku. Asistence: Jan Natov.
     
    59:22
    Hosté mají ideální šanci na vstřelení desáté branky, o kterou by evidentně stáli. Jan Natov mohl zapsat svou čtvrtou branku, ale gólman domácích ho vychytal.
     
    59:01
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Patrik Rozkovec – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:05
    Máme poslední dvě minuty do konce tohoto utkání. O vítězi už je dávno rozhodnuto, přesto Liberec by rád vstřelil ještě nějakou branku.
    56:58 Jan NATOV - 1:9
     
    56:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže z následné střely už Vaníček inkasuje, Mladá Boleslav má na kontě už šest branek v této třetině. Jiří Curney poslal míček z rozehrávky přesně na hokejku JANA NATOVA, jenž z poloviny hřiště propálil vše, co mu stálo v cestě. Navíc dnes kompletuje hattrick! Asistence: Jiří Curney.
     
    56:53
    Jakub Kopecký mohl na druhé straně snížit stav utkání. Měl dobrou pozici, kdy mířil na zadní růžek. Branku však hodně přestřelil a míček je mimo.
     
    56:09
    Vít Vaníček měl teda ostrý start do zápasu! Přišla totiž skvělá přihrávka přes šíři hřiště, ovšem domácí brankář míč zvládl vykopnout a neinkasoval z první střely!
     
    55:50
    Střídání v týmu FBC Liberec: ze hřiště odchází Tomáš Janota, přichází Vít Vaníček.
     
    55:50
    S gólmanem domácího týmu to nevypadá dobře! Rozhodčí přerušil hru, když byl míček na straně a k Janotovi přispěchali zdravotníci. Vypadá to na problém s kotníkem nebo holení, každopádně musí přijít střídání!
     
    55:38
    A Mladá Boleslav nyní klidně mohla vstřelit devátou branku! Jiří Curney posunul míček na Tomáše Chrousta, jenž z velkého úhlu trefil jen tyčku!
    54:43 Jakub BÍNA - 1:8

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 31. Kološ (TS) – 1. Tokoš (Zakonov), 27. Natov (Curney), 27. Šebek (Suchánek), 43. Natov, 45. Švejda (Tadeáš Chroust), 50. Tomašík (L. Bauer), 51. Gruber (Curney), 55. Bína (Novák), 57. Natov (Curney), 60. Šebek (Natov)


    FBC Liberec: Janota (56. Vaníček) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Daněk, Hejduk – Rozkovec, Čermák, Böhm – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Balatka.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Suchánek, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust – Bína, Tokoš, Gruber – Švejda, Curney, Martínek – Tomašík, Šlechta, Natov.

    Rozhodčí: František Pangerl a Jiří Šedivý

    Diváci: 195
    bahis siteleri