Washington – Toronto 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 3:2 (po pr.)
Edmonton – Philadelphia 6:3 (kon.) | Anaheim – Buffalo 5:2 (kon.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:3 (1:2, 3:0, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 17.10.2019, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:27 John TAVARES - 4:3
     
    57:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES napřáhl na vrcholu mezikruží k nádherné střele zápěstím a nad vyrážečkou Ilji Samsonova vymetl levý horní roh brány – 4:3! Leafs dokázali snížit! Asistence: Jake Muzzin.
    26:25 John CARLSON - 4:2
     
    26:25
    Washington právě vstřelil branku!
    JOHN CARLSON napřáhl na vrcholu levého kruhu k nádherné bombě a jeho střela s příklepem bez přípravy zamířila nad pravým betonem Michaela Hutchinsona k přední levé tyči! Přesilová hra 5 na 3 byla využita a skvělý obrat Caps pokračuje! Asistence: Alexandr Ovečkin a Nicklas Bäckström.
    25:18 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:2
     
    25:18
    Washington právě vstřelil branku!
    NICKLAS BÄCKSTRÖM si najel v levém kruhu na krásnou zpětnou přihrávku T. J. Oshieho z rohu útočného pásma a bez přípravy napálil puk do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Caps vedou 3:2! Asistence: T. J. Oshie a Nick Jensen.
    25:07 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:2
     
    25:07
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV si sjel z levého křídla před bránu a na vzdálenější pravé tyči zasunul puk bekhendem po ledě do odkryté sítě! Capitals srovnali! Asistence: John Carlson a Carl Hagelin.
    18:59 Jakub VRÁNA - 1:2
     
    18:59
    Washington právě vstřelil branku!
    John Carlson přenesl nádhernou přihrávkou hru z levého křídla doprava a JAKUB VRÁNA napřáhl na bodu pravého kruhu k fantastické střele s příklepem, kterou bez přípravy napálil puk pod horní tyč! Michael Hutchinson se nestačil včas přesunout a domácí se vrátili zpět do zápasu. Asistence: John Carlson a Garnett Hathaway.
    10:58 Ilja MICHEJEV - 0:2
     
    10:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    ILJA MICHEJEV ujel dvojici domácích hráčů a rychlou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Ilji Samsonova k levé tyči! Maple Leafs už vedou 2:0! Asistence: Kasperi Kapanen a Justin Holl.
    04:37 Kasperi KAPANEN - 0:1
     
    04:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Trevor Moore na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a z ostrého úhlu poslal před bránu nádhernou přihrávku, po které KASPERI KAPANEN sice na první pokus puk netrefil, na druhý už ho ale poslal do prázdné brány! Maple Leafs udeřili během oslabení a vedou rázem ve Washingtonu 1:0! Asistence: Trevor Moore.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. J. Vrána (Carlson, Hathaway), 26. Kuzněcov (Carlson, Hagelin), 26. Bäckström (Oshie, Jensen), 27. Carlson (Ovečkin, Bäckström) – 5. Kapanen (Moore), 11. I. Michejev (Kapanen, Holl), 58. Tavares (Muzzin)


    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Siegenthaler, Carlson (A), Orlov, Gudas, Jensen, Lewington – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Hagelin, Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Eller, Hathaway – Leipsic, Stephenson, Pánik. Hlavní trenér: Todd Reirden.
    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Andersen) – Rielly (A), Ceci, Muzzin, Barrie, Marinčin, Holl – Kapanen, Tavares (C), Marner – A. Johnsson, Matthews (A), W. Nylander – I. Michejev, Kerfoot, Moore – Timashov, N. Shore, F. Gauthier. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Justin StPierre. Čároví: Matt MacPherson, Libor Suchánek

    Diváci: 18573
    bahis siteleri