Washington – Toronto 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 3:2 (po pr.)
Edmonton – Philadelphia 6:3 (kon.) | Anaheim – Buffalo 5:2 (kon.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Dallas Stars
Čtvrtek 17.10.2019, 01:08 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Joe PAVELSKI - 3:2
     
    59:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostům se povedlo vstřelit kontaktní gól, ale už je příliš pozdě. Rychlý přechod středního pásma, puk se dostal po odrazu od nohy bránícího hráče do pravého kruhu, odkud se štěstím propálil Korpisala JOE PAVELSKI. Asistence: Tyler Seguin, Alexandr Radulov.
    49:07 Sonny MILANO - 3:1
     
    49:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nádherná branka SONNYHO MILANA! Obrana Dallasu propadla, Milano se dostal do úniku a poté, co pronikl mezi kruhy, si poslal puk zpět mezi nohy a zakončil neskutečně těžkou střelu zpoza těžiště svého těla s hokejkou mezi nohama do levého horního rohu Bishopovy branky. Asistence: Jakob Lilja, Riley Nash.
    18:08 Miro HEISKANEN - 2:1
     
    18:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak vylučovat se nebude, výhodu totiž Dallas využil. Přihrávky do levého kruhu využil MIRO HEISKANEN, který překonal střelou z první přesouvajícího se Korpisala. Asistence: Alexander Radulov, Taylor Fedun.
    15:01 Alexander WENNBERG - 2:0
     
    15:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na 2:0! ALEXANDER WENNBERG si sjel s pukem do levého kruhu a rychlou střelou na vzdálenější tyč překonal Bishopa. Bez asistence.
    07:42 Zach WERENSKI - 1:0
     
    07:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácím se daří otevřít skóre zápasu! Jonesovu střelu zpoza kruhů ještě Bishop vyrazil, ale na další zakončení ZACHA WERENSKIHO z pravého kruhu už byl krátký. Asistence: Gustav Nyquist, Seth Jones.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 8. Werenski (Nyquist, S. Jones), 16. Wennberg, 50. Milano (Lilja, Riley Nash) – 19. Heiskanen (Radulov, Fedun), 60. Pavelski (Seguin, Radulov)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Gavrikov – Atkinson, Dubois, Nyquist – Bjorkstrand, Wennberg, N. Foligno – Bemström, Jenner, Texier – Lilja, Riley Nash, Milano.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell, Heiskanen, Sekera, Fedun, Oleksiak – Radulov, Seguin, Ja. Benn – Perry, Hintz, Janmark – Pavelski, Faksa, Dickinson – Gurjanov, Gardner, Cogliano.

    Rozhodčí: Sutherland, L'Ecuyer – Gibbs, Mach
    bahis siteleri