Sparta – K. Vary 5:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 23.10.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to už pro dnešek z pražské O2 areny vše. Sparťané nyní odjíždí na dvouzápasový trip. Do vysočanské arény se vrátí příští týden v úterý. To bylo z mojí strany definitivně vše. Přeji šťastný konec pracovního týdne a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (20:55:09)
     
    Utkání je za námi! Sparťané ve třetí třetině navýšili svoje vedení ještě o jeden gól, když se prosadil Andrej Kudrna. Další góly jsme již dnes už neviděli. Sparťané berou z dnešního utkání tři body, Energie vyšla na prázdno.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Polášek si už jen přihrává s Jurčinou za svou brankou a kontroluje časomíru. Diváci vstávají ze svých sedadel a tleskají ve stoje svým oblíbencům.
     
    58:34
    Tohle už sparťané zvládnou. Po střele domácích Bednář zasahuje svou lapačkou a po kratičké pauze bude následovat vhazování u hostujícího gólmana.
     
    58:13
    Rozeběhly se poslední dvě minuty třetí třetiny. Vondráček ve spolupráci s Grígerem ještě udrželi hru v útočném pásmu. Krátce poté však domácí vyváží.
     
    57:54
    Tomášek nedostal kotouč ven z obranného pásma a Raška mohl střílet z levé strany. Pozici mu znepříjemňoval bránící Dvořák, Sedláček puk kryje.
     
    57:06
    Gríger dostal dobrou přihrávku na pravou stranu, odkud okamžitě vypálil. Jakub Sedláček nemusel zasahovat, střela gólové parametry neměla.
     
    56:22
    Košťálek už nezachytil letící kotouč na útočné modré, poté se píská hra vysokou holí na domácí straně. Hra se přesouvá do pásma Sparty.
    55:50 Andrej KUDRNA - 5:1
     
    55:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hokejová krása v podání sparťanských hokejistů! Říčka na pravé straně našel křižným pasem ANDREJE KUDRNU, který nekompromisní ranou propálil Bednáře popáté! Pro sparťanského útočníka se jedná o rovný 100. bod ve sparťanském dresu! Asistence: Robert Říčka.
     
    55:09
    Forman teď motal hlavu jednomu karlovarskému obránci, nakonec se mu to vedlo vcelku dobře, ale poté se stejně k puku dostali zpět karlovarští hokejisté.
     
    54:55
    Dnešní utkání tady v pražské O2 areně sleduje skvělých 6 579 diváků!
     
    54:54
    Škoda pro hostující celek. Tomáš Vondráček sám na pravém kruhu pro vhazování chtěl střílet do horní části branky, puk mu ale sjel z čepele.
     
    53:59
    Rohan se zkusil dostat za obranu domácích po pravém křídle, ale sparťanští beci byli včas připraveni na svém místě. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    53:25
    Dočekal si nahodil puk sám pro sebe do útočného pásma, u puku byli ale dříve hráči Energie, kteří dostali hru zpátky do obranného pásma Sparty.
     
    53:08
    Na druhé straně to zkoušel svým nájezdem na Sedláčka Tomáš Knotek, který si potáhl puk na levou stranu a zaměstnal gólmanovy betony.
     
    52:35
    Sparťané opět zvyšují obrátky a přitápí svému soupeři pod kotlem. Říčka sám před brankou však nepřekonal v brance chytajícího Jana Bednáře.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 27. Jurčina, 30. Rousek (V. Růžička, Buchtele), 34. Jurčina (Dočekal, Forman), 36. Rousek (Pech, Polášek), 56. Kudrna (Říčka) – 12. Flek (Stříteský, T. Rachůnek)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Košťálek, Polášek, Kalina, Blain, Ďaloga, Jurčina, Tomáš Dvořák – Forman, Pech, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Dočekal, Sukeľ, Buchtele – Rousek, Tomášek, Smejkal.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Eminger, Kubka – T. Rachůnek, Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Raška I, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Hradil, Micka – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6 579
    ocianews.com