Southampton – Leicester 0:9 (kon.)
konec
Southampton FC
0:9 (0:5)
Leicester City
Pátek 25.10.2019, 21:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Jamie VARDY - 0:9
     
    90+4
    Leicester právě vstřelil branku!
    Teprve podruhé v historii Premier League dokázali během jednoho zápasu nastřílet hattrick dva hráči stejného týmu. JAMIE VARDY ze značky pokutového kopu vypálil ze svého pohledu k pravé tyči. Gunn tipl správnou stranu, ale proti prudké raně se přesto nestačil dostatečně natáhnout.
    85. James MADDISON - 0:8
     
    85
    Leicester právě vstřelil branku!
    Další změna skóre, která se dá označit už jenom za kosmetickou. Přímý kop z dvaceti metrů náramně zrealizoval JAMES MADDISON, jehož povedená střela z osy hřiště zapadla do pravého horního rohu Gunnovy brány.
    58. Jamie VARDY - 0:7
     
    58
    Leicester právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zralí na potupnou desítku. Maddison z půlící čáry nakopl míč na levou stranu, kde Barnes nechal odcentrovat Bena Chilwella a Gunn byl opět bezmocný proti precizní hlavičce JAMIEHO VARDYHO.
    57. Ayoze PÉREZ - 0:6
     
    57
    Leicester právě vstřelil branku!
    K tomuto už nejde cokoliv dodávat. Ndidi si netroufl vystřelit z nějakých třiadvaceti metrů. Míč posunul doleva na Barnese, jehož parádní oblouček si ve vápně hrudníkem zpracoval YOZE PÉREZ a pohotovou střelou levačku zkompletoval hattrick!
    45. Jamie VARDY - 0:5
     
    45
    Leicester právě vstřelil branku!
    Tohle už je naprostá demolice, na kterou budou oba tábory fanoušků asi dlouho vzpomínat. Ndidi rozdal míč doleva na aktivního Chilwella, který z jedničky dával přihrávku do pokutového území. Jeden z obránců nešikovně posunul míč na JAMIEHO VARDYHO, jenž si zasekl míč před Jošidou a pak ho chladnokrevně uklidil do sítě.
    39. Ayoze PÉREZ - 0:4
     
    39
    Leicester právě vstřelil branku!
    Další možnost lišek už končí gólem na 4:0! Wilfred Ndidi přenesl hru na Chilwella, který zleva nádherně odcentroval k vzdálenější tyči. Tam se nebál do střely z voleje opřít YOZE PÉREZ a zblízka propálil bezmocného Gunna. Při bránění si teď nepočínal dvakrát dobře Valery.
    19. Ricardo PEREIRA - 0:3
     
    19
    Leicester právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Domácí ztratili míč hned po rozehrávce a pak vůbec nezareagovali na povedenou kombinační akci zakončenou narážečkou mezi Tielemansem a s ledovým klidem zakončujícím AYOZE PÉREZEM.
    17. Youri TIELEMANS - 0:2
     
    17
    Leicester právě vstřelil branku!
    V sedmnácté minutě vedou Lišky u o dva góly! Harvey Barnes na levé straně převzal míč od Chilwella. S obrovským přispěním Valeryho pak dostal přihrávku do pokutového území a YOURI TIELEMANS si už ve vyložené pozici věděl rady.
    10. Ben CHILWELL - 0:1
     
    10
    Leicester právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za aktivní nástup do zápasu odměněni vedoucím gólem! Ndidi nepřihrál přesně na Maddisona, míč si ale vzal BEN CHILWELL a po Gunnem vyražené střele Barnese otevřel skóre dorážkou z úhlu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 10. Chilwell, 17. Tielemans, 19. Ayoze Pérez (Tielemans), 39. Ayoze Pérez (Chilwell), 45. Vardy, 57. Ayoze Pérez (H. Barnes), 58. Vardy (Chilwell), 85. Maddison, 90+4. Vardy (pen.)

    Karty:   12. Bertrand (SOT)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 3:15. Střely mimo: 2:5. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 3:12.
    Southampton FC: Gunn – Bednarek, Jošida, Vestergaard (46. Danso) – Valery (70. Armstrong), Romeu, P.-E. Höjbjerg (C), Bertrand – Ward-Prowse, Redmond – Ings (46. J. Stephens).
    Náhradníci: A. McCarthy – J. Stephens, Boufal, Armstrong, Danso, Adams, S. Long.

    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Chilwell – Ndidi – Ayoze Pérez (74. D. Gray), Tielemans, Maddison, H. Barnes (72. Albrighton) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Justin, Morgan, Praet, Albrighton, D. Gray, Choudhury.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long

    Diváci: 28 762
    bahis siteleri