Mohuč – Kolín nad Rýnem 3:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:1 (1:1)
1. FC Kolín nad Rýnem
Pátek 25.10.2019, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    Mainz právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Kolín totiž nezvládl bránění další rychlé akce soupeře, přičemž se středem hrací plochy prodral Onisiwo. Tomu se ještě v tandemu povedlo najít LEVINA ÖZTUNALIHO, který se s míčem dostal do pokutového území, odkud střelou na přední tyč překonal brankáře.
     
    57
    Mainz právě vstřelil branku!
    Fantastická rána z velké vzdálenosti skončila v hostující brance! Mohuč se postupnou kombinací dostala na polovinu soupeře, kde se k míči dostal ROBIN QUAISON. Domácí útočník zkoušel vypálit snad z pětatřiceti metrů, přičemž jeho rána směřovala přesně pod břevno branky soupeře.
     
    21
    Mainz právě vstřelil branku!
    Máme tady velice rychlou vyrovnávací branku v podání domácích! Mohuč se usadila u pokutového území, kde se Szalaiovi se štěstím povedlo procedit přihrávku na JEANA-PAULA BOËTIUSE, který bez větších problémů procedil balón do hostující branky. Po několika minutách máme opět srovnáno!
     
    14
    Köln právě vstřelil branku!
    Pohledná akce hostujícího celku končí vedoucí brankou! Nováček soutěže rozjel velice svižnou kombinaci středem hrací plochy, přičemž se Schindlerovi povedlo v pokutovém území najít SIMONA TERRODEHO, jenž vypálil z otočky. Jeho náramně přesná rána zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 21. Boëtius (Szalai), 57. Quaison (Boëtius), 82. Öztunali (Onisiwo) – 14. Terodde (Schindler)

    Karty:   48. Malong (MAI), 61. Niakhaté (MAI) – 41. Bornauw (KLN), 80. Hector (KLN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:9.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Brosinski (C) (72. Latza), St. Juste, Niakhaté, Aaron Martín – Baku, Malong, Öztunali (84. Hack) – Boëtius – Szalai, Quaison (78. Onisiwo).
    Náhradníci: F. Müller – Barreiro, Awoniyi, Burkardt, Hack, Latza, Maxim, Onisiwo, Pierre-Gabriel.

    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Ehizibue (57. Schmitz), Bornauw, Czichos, Katterbach (81. Modeste) – Schirí, Hector (C) – Schindler (65. J. Córdoba), Schaub, Kainz – Terodde.
    Náhradníci: Kessler – J. Córdoba, Drexler, Modeste, Hauptmann, Höger, Meré, Risse, Schmitz.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Unger
    bahis siteleri