Vladivostok – Jokerit 3:2 (3:2 po s.n.) | Kunlun – Petrohrad 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Soči 1:0 (kon.)
Riga – Viťaz 4:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
HK Soči
Pátek 15.11.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:12:46)
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (Magnitogorsk) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:21
     
    Střely na branku: 14 – 33
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec udrželi své těsné vedení a po výhře 1:0 tak zapisují dva body do tabulky. Hosté sice do konce bojovali co jim síly stačily, avšak srovnat se jim nepovedlo. Z ledu Magnitogorsku tak neodvezou žádné body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Obrovský závar před Košečkinem, hosté pálili snad z každé pozice, ale nakonec zakročil domácí brankář a notně svůj tým podržel! Vteřinu před koncem třetí třetiny se ještě bude vhazovat před Košečkinem.
     
    59:40
    Hosté se už uhnízdili v pásmu domácích a snaží se ze všech sil o vyrovnání. Domácí nemohou dostat puk z obranného pásma.
     
    59:18
    Hostující lavička si vybírá oddechový čas.
     
    59:18
    Nalimov je na střídačce a hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:46
    Birjukov poslal puk na branku soupeře, ale Nalimov nemusel zasahovat. Pomohla mu obrana. Hned na to jdou dopředu zase hráči Soči.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:00
    Vhazuje se ve středním pásmu, blíže brance Magnitogorsku.
     
    55:39
    V rohu útočného pásma vybojovali puk hosté, ale poté o něj záhy přišli a do akce na druhé straně už míří zase Metallurg.
     
    55:04
    Hosté nemají co ztratit a vrhají své poslední síly do útoku. Zatím však obrana Magnitogorsku znovu udržela nejtěsnější možný náskok.
     
    54:46
    Následuje další komerční přestávka.
     
    54:27
    Kaletnik vyslal proti svému bývalému klubu další střelu, ale Košečkin ji zastavil. Poté přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    53:24
    Rosén zakončoval po přečíslení hostů, ovšem Košečkin byl mezi třemi tyčemi znovu připraven a udržel nulu na svém kontě i těsný náskok Magnitogorsku.
     
    52:27
    Timkin zkrotil skákavý kotouč, ale domácí útočné pásmo neudrželi a velmi rychle se vracejí zpět do obrany.
     
    50:48
    Od vlastní branky zakládá další akci domácích Maxim Matuškin. Z levého kruhu pak střílel Andrej Loktionov, ovšem jeho přízemní střela končí jen na betonu Nalimova.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. O'Dell (Rasmussen)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – Antipin (A), Běreglazov, J. Jakovlev (A), J. Birjukov, Dronov, Matuškin, Minulin – Paršin, Mozjakin (C), A. Nestrašil – Potěchin, O'Dell, Rasmussen – Bujnickij, N. Kuljomin, Loktionov – Timkin, Ljubimov, Spiridonov – Dorofejev.
    HK Soči: Nalimov (Proskurjakov) – Bertilsson, Ellis, A. Petrov (C), Pogorišnyj, J. Alexandrov, K. Vorobjov, Klimontov – Collins (A), R. Rosén, Strömwall – Lugin (A), Točickij, Šmeljov – Altybarmakjan, Kaletnik, Makarenko – Archipov, Tomilin, Mosaljov – Starkov.

    Rozhodčí: Gamalej, Ovčinnikov – Gorděnko, Sysujev
    thejrc.org