Washington – Anaheim 5:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:0 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Los Angeles Kings
Úterý 19.11.2019, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:47 Jakob CHYCHRUN - 3:0
     
    30:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou ze tří přesilovek tohoto zápasu! Rychlý návrat do útoku, přihrávka do levého kruhu na JAKOBA CHYCHRUNA, který vypálil na bližší tyč a využil toho, že se Campbell nestačil včas přesunout. Asistence: Conor Garland, Nick Schmaltz.
    14:48 Derek STEPAN - 2:0
     
    14:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Kessel přihrál z levého kruhu křižně na Dvoraka do pravého kruhu, který ještě vylepšil pozici DEREKU STEPANOVI před brankovištěm. Domácí útočník využil přesunu brankáře a zvyšuje na 2:0! Asistence: Christian Dvorak, Phil Kessel.
    03:12 Conor GARLAND - 1:0
     
    03:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Před brankou Los Angeles se Dvorak dokázal z otočky procpat k přihrávce na pravou stranu brankoviště, odkud CONOR GARLAND mohl trefit zčásti odkrytou klec Campbella! Domácí otevírají velmi rychle skóre utkání. Asistence: Christian Dvorak, Nick Schmaltz.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Garland (Dvorak, Schmaltz), 15. Stepan (Dvorak, Kessel), 31. Chychrun (Garland, Schmaltz)


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ekman-Larsson, Demers, Chychrun, Goligoski, Ness, Oesterle – Crouse, Söderberg, Kessel – Dvorak, Schmaltz, Garland – Keller, Stepan, Hinostroza – Grabner, Richardson, Fischer.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Walker, Doughty, B. Hutton, Martinez, Roy, MacDermid – Iafallo, Kopitar, D. Brown – A. Kempe, Lizotte, Wagner – J. Carter, Amadio, Toffoli – Clifford, Prochorkin, Luff.
    bahis siteleri