Kladno – Boca Chotěboř 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Jerigo Plzeň 5:3 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
5:3 (4:1)
FC Jerigo 1994 Plzeň
Pátek 22.11.2019, 20:30 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • 2. Futsal liga západ • 9. kolo
     
    40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přece jen je tu závěrečná korekce stavu! Pekník předložil míč před prázdnou bránu JANU ROUSOVI a ten už měl práci jednoduchou.
     
    38
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Chyba Jeriga přišla! A paradoxně ne při powerplay. Hosté přišli o míč v blízkosti své brány, čehož využil důrazný JIŘÍ HAUNOLD. Ten naněkolikrát procpalmíč za čáru.
     
    25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jablonečtí teď po řadě sporných rohodnutí hlavního arbitra vypadli z koncentrace a hosté trestají! ONDŘEJ LENK protáhl svůj dlouhý krok, narazil si spoluhráčem a v souboji tváři v tvář nedal Vykoukalovi šanci.
     
    18
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jako přes kopírák! Domácím si teď při rohovém kopu znovu osvěžili povedenou spolupráci Haunolda se zakončujícím PETREM MEČÍŘEM. Ani tentokrát se po Haunoldově rohu jablonecký kapitán nemýlil.
     
    15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Důležitá branka pro hosty! Ti se teď zničehonic dostali do přečíslení tři na jednoho, které zakončoval ZDENĚK KASÝK. Vykoukal si sice na první dobrou připsal až zázračný zákrok, proti Kasýkově dorážce byl ale absolutně bezmocný.
     
    15
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tak i PETR MEČÍŘ se nakonec dočkal. Haunold rozehrál rohový kop obloučkem na zadní tyč, kde číhal jablonecký kanonýr úplně osamocen. Z takových pozicí se nemýlí.
     
    6
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jablonecký stroj se začíná rozjíždět. Po další laciné ztrátě vyrazil dopředu MIROSLAV KUKLA, který namísto avizované nahrávky překvapil Klečku další přesnou střelou, po níž se síť plzeňské brány rozvlnila podruhé.
     
    5
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    GMM se ujímá vedení! Hostující hráči ztratili míč na půlce hřiště, což byl povel pro domácí vyrazit do rychlého protiútoku. Na jeho konci ADAM JÁKL vypálil přes obránce přesně k tyči Klečkovy brány. Brankář Jeriga neměl nárok.

    Jan Kousal

    Branky: 5. Jákl, 6. Kukla, 15. P. Mečíř, 18. P. Mečíř, 38. Haunold – 15. Kasýk, 25. Lenk, 40. Rous

    Karty:   13. Beníšek (GJN) – 13. Vitouš (JPL), 28. Kasýk (JPL)


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal (Jirák) – Jákl, Haunold, P. Mečíř (C), T. Mazánek, Kraus, J. Mečíř, Kukla, Beníšek, Hypius
    FC Jerigo 1994 Plzeň: Klečka (Šoltys) – Lenk (C), Marek, Malý, Vitouš, Pekník, Rous, Palka, Koc, Kasýk

    Rozhodčí: Stádník – Dragoun
    bahis siteleri