Florida – Buffalo 2:5 (kon.) | Detroit – Carolina 0:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Pondělí 25.11.2019, 02:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Teuvo TERÄVÄINEN - 0:2
     
    58:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Do prodloužení se podle všeho nepůjde! Aho u mantinelu jednoduše sebral přihrávku z rohu hřiště od Fabbriho. Kotouč okamžitě posunul na TEUVA TERÄVÄINENA a ten ho neměl problém dovézt do nikým nehlídané branky. Asistence: Sebastian Aho.
     
    57:33
    Ještě to bude zajímavé. Dvě a půl minuty před koncem jdou Hurricanes poprvé do čtyř! Niederreiter ve středním pásmu viditelně zahákoval mnohem rychlejšího Athanasioua.
     
    56:54
    Helmovo nahození se od Pesceho odrazilo směrem k Reimerovi, jenž byl donucen přerušit hru. Jeho protějšek Howard mezitím opustil brankoviště a Red Wings to budou zkoušet v šesti.
    30:37 Sebastian AHO - 0:1
     
    30:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté zužitkovali velký tlak v jednatřicáté minutě se dostávají do vedení! První inkasovaný gól jde trochu na vrub Howarda, který před brankou nezastavil puk odražený od zadního mantinelu. Tam ho asi úmyslně poslal SEBASTIAN AHO, který jej ve finále sám dorazil za dezorientovaného gólmana. Asistence: Teuvo Teräväinen, Andrej Svečnikov.
     
    26:36
    Glendening dostal puk na Nielsena a ten ještě našel síly k rychlé protiakci. Reimer však podruhé v zápase domácí nájezd zneškodnil.
     
    25:53
    Detroit bude podruhé pykat za faul v útočné třetině. Za nedovolené bránění Hamiltona je vyloučen Valtteri Filppula. Prohřešek to byl hodně zbytečný, u puk zrovna byl Helm.
     
    15:55
    Helm udělal na obranné čáře kličku unavenému Hamiltonovi a vyrazil do úniku. Při bekhendovém blafáku však nedokázal zvednout puk za Reimerův levý beton.
     
    14:33
    Carolina si poprvé v zápase zahraje přesilovou hru! Za vysokou hůl v Pesceho tváři míří na trestnou lavici Dylan Larkin.
     
    04:42
    Filip Zadina se parádně uvolnil na pravém křídle a přihrávkou pod sebe našel před brankou Filppulu. Ten z první zakončoval, ale přes Reimera puk neprocedil.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 31. Aho (T. Teräväinen, Svečnikov), 59. T. Teräväinen (Aho)


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Hronek, Nemeth, Ericsson, Biega, McIlrath, Cholowski – Fabbri, D. Larkin (A), Bertuzzi – Zadina, Filppula, Helm – Athanasiou, Nielsen (A), Glendening (A) – Perlini, Ehn, Hirose.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Foegele, J. Staal (C), B. McGinn – Nečas, Wallmark, Niederreiter – Martinook (A), Luostarinen, Dzingel.

    Rozhodčí: Morton, Nicholson – Baker, Sericolo

    Diváci: 18 726
    bahis siteleri