Galatasaray – Club Bruggy 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Leverkusen 0:2 (kon.) | Real Madrid – PSG 2:2 (kon.)
Tottenham – Olympiakos 4:2 (kon.) | CZ Bělehrad – Bayern 0:6 (kon.) | Manchester City – Šachtar 1:1 (kon.)
Atalanta BC – Dinamo Záhřeb 2:0 (kon.) | Juventus – Atlético 1:0 (kon.)
konec
Galatasaray Istanbul
1:1 (1:0)
Club Bruggy KV
Úterý 26.11.2019, 18:55 • Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Istanbul • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Tak ještě jedno střídání. Na domácí straně, ze hřiště míří Jean Michaël Seri a nahrazuje jej Erencan Yardimci. Bude se nastavovat zřejmě výrazně více.
    90+3. Červená karta po 2. žluté pro Matu a Diattu
     
    90+3
    Tohle je také umění. Před minutou vyrovnal Krépin Diatta, ten šel za druhou žlutou kartu při oslavě rovnou pod sprchy a to samé se nyní povedlo i Clintonu Matovi. Nechci použít nějaké hanlivé přirovnání, takže prostě a jen – naložil rohovému praporku, co se do něj vešlo. Druhá žlutá, červená a, stejně jako autor důležité vyrovnávací branky, i on okusí sprchy na Ali Sami Yen stadionu o něco dříve.
     
    90+3
    Krépin Diatta to s oslavou gólu trošku přehnal. Stáhl si tričko a nemine ho druhá žlutá. Jak by řekl klasik v seriálu Okresní přebor: "To jsi nevěděl, že už jsi jednu žlutou měl? Teď budeš příští zápas sedět, ale úplně zbytečně...
    90+2. Krépin DIATTA - 1:1
     
    90+2
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Tři minuty byl Galatasaray od parádní pozice pro poslední kolo a k posunu na třetí místo. Jenže Juto Nagatomo kolem vápna jen stínoval KRÉPINA DIATTU, jenž si navedl míč na střelu, obstřelil Fernanda Musleru a zamířil naprosto přesně ke vzdálenější tyčce.
     
    90+1
    Fernando Muslera si tak dlouho povídal se spoluhráči, kdo rozehraje, až vyfasoval za zdržování hry žlutou kartu.
     
    89
    Další žlutá karta. Střídající Emre Mor zatáhl za dres Matu a tohle je jasný faul. Ale z uctivé vzdálenosti – asi čtyřiceti metrů – od branky Muslery.
     
    87
    Emre Mor si vyzkouší atmosféruu na Ali Sami Yen a nahradí na poslední minuty Júnise Bilhandu.
     
    84
    Juto Nagatomo fauloval Siebe Schrijverse a také on dnes neodejde s čistým štítem – žlutá kartička.
     
    80
    Selçuk Inan nahradí na hřišti Ömera Bayrama a je tak jasné, že tento tvořivý záložník na případný další gól nepřihraje. Jedna jeho přihrávka byla gólová, druhou Büyük ve svojí druhou trefu neproměnil.
    80. Okereke obstřelil jak Musleru, tak branku
     
    80
    Zřejmě největší šance hostí na srovnání stavu. Míč propadl za domácí obranu na Davida Okerekeho, který se mohl stát střídajícím žolíkem belgického mančaftu. Jenže při pokusu o obstřelení Fernanda Muslery mířil těsně vedle!
     
    77
    Poslední střídání v kádru Clubu Bruggy. Loïs Openda jde na poslední čtvrt hodinu z placu a místo něj přichází David Okereke.
    77. Žlutá karta pro trenéra hostí Clementa
     
    77
    Philippe Clement, kouč hostí, dostává žlutou kartu za projevenou nespokojenost s výroky sudích.
    70. Büyük druhý gól nepřidal
     
    70
    Mohlo být s modročernými vymalováno. Ömer Bayram opět poslal centr do vápna a opět z levé strany. Nejdříve se k němu dostal střelec zatím jediné branky Adem Büyük, ale tentokrát se neprosadil. Střelu o zem nasměřoval nad horní tyčku. Akce ale krásná!
     
    66
    Ou ou, tohle nebylo úplně hezké. Krépin Diatta šel proti soupeři kolíky napřed a byť stačil s nohou na poslední chvíli cuknout, i tak je to žlutá karta jako vyšitá.
     
    58
    Emmanuel Bonaventure Dennis, který měl zatím největší šanci hostí, jde z placu a nahradí jej Siebe Schrijvers. Jasné to posílení ofenzívy Brugg.
    52. Bayram zkoušel pozornost Mignoleta
     
    52
    Co centr, Ömer Bayram zkusil přímé ohrožení branky Mignoleta. Ale zaprvé minul a zadruhé si gólman Brugg hlídal levou tyč.
    48. Muslera výborně vyrazil střelu Bonaventureho
     
    48
    Bonaventure byl ve velkém čtverci chvilku nehlídán. Dostal se k míči a vystřelil, ovšem Muslera si výborně poradil a míč vyrazil! Co výborně, tohle byl možná klíčový zákrok dnešního zápasu.
     
    46
    Teprve osmnáctiletý Charles De Ketelaere jde na plac místo Matse Ritse. Pomůže toto střídání hostům?
     
    36
    Nyní se již jednalo o největší šanci Club Bruggy v dosavadním průběhu zápasu. Centr do vápna šel přesně na hlavu Loïse Opendy, jenž ihned hlavičkoval na přední tyč. Zde vytáhl výborný zákrok Fernando Muslera a pohotově vyrazil balon na rohový kop.
     
    33
    Z tohoto mráčku nezahrozilo, naopak dopředu jdou hosté. A Mariano dostává zcela zbytečnou žlutou kartu, jelikož před soupeřem odhodil míč tak, aby ho jeden z hráčů v modročerném nemohl hned rozehrát.
     
    31
    Clinton Mata na levé straně přistrčil pádícího Ömera Bayrama a není se čemu divit, že sudí potřetí v první půli a podruhé během krátkého okamžiku tahá z kapsičky žlutou kartu. Jasné podražení.
     
    28
    Ačkoliv se Federico Ricca snaží přesvědčit sudího, že určitě nefauloval, ten je jiného názoru. Zcela jasné podkopnutí ve skluzu na obránce Mariana.
     
    14
    Mario Lemina poměrně tvrdě zajel do Loïse Opendy a zde je žlutá karta naprosto na místě.
    11. Adem BÜYÜK - 1:0
     
    11
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    360 minut dlouhé čekání Galatasaraye na branku v základní skupině Ligy mistrů je u konce! Deli ve vápně prohrál souboj s ADEMEM BÜYÜKEM, který se dostal k míči a poté poslal míč z otočky krásně k tyči. Asistence: Ömer Bayram.
    2. Bayram prověřil Mignoleta
     
    2
    A rozhodně se nejednalo o vůbec špatný pokus. Simon Mignolet se musel natáhnout k levé tyči a vyrazit střelu Bayrama. Ta byla dobře umístěná, ovšem nikterak razantní.

    Tomáš Lysý

    Branky: 11. Büyük (Ö. Bayram) – 90+2. Diatta (Mata)

    Karty:   14. Lemina (GAL), 33. Mariano (GAL), 84. Nagatomo (GAL), 89. Mor (GAL), 90+1. Muslera (GAL) – 28. Ricca (BGY), 31. Mata (BGY), 66. Diatta (BGY), 77. Clement (BGY)   90+3. Diatta (BGY), 90+3. Mata (BGY)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:21.
    Galatasaray Istanbul: Muslera (C) – Mariano, Donk, Marcão Teixeira, Nagatomo – Seri (90+4. Erencan), Lemina, Bilhanda (87. Mor) – Fígúlí, Büyük, Ö. Bayram (80. Inan).
    Náhradníci: Kocuk – Inan, E. Bayram, Erencan, Güney, Arslan, Mor.

    Club Bruggy KV: Mignolet – Mata, Mechele, Deli, Ricca – Rits (46. De Ketelaere), É. Álvarez Balanta, Vanaken (C) – Dennis (58. Schrijvers), Openda (77. Okereke), Diatta.
    Náhradníci: Horvath – Sobol, Kossounou, Okereke, Schrijvers, Tau, De Ketelaere.

    Rozhodčí: Kružliak – Somolani, Hancko (vš. Slovensko)

    Diváci: 34 500
    bahis siteleri