Montreal – Boston 1:8 (kon.) | New Jersey – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 3:0 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Dallas Stars
Středa 27.11.2019, 02:08 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Connor MURPHY - 3:0
     
    57:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    CONNOR MURPHY poslal puk přes celé kluziště do prázdné branky Dallasu a rozhoduje definitivně o vítězství Chicaga. Bez asistence.
    50:42 Patrick KANE - 2:0
     
    50:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Obrovský nápor domácích končí pukem v síti! Chudobin zdárně vykryl střelu z levého kruhu, ale dostal se mimo brankoviště. Puk se vrátil do levého kruhu a přihrávka zamířila křížem na PATRICKA KANEA, který nestřílel z první, podržel puk a přesto navrátivšího Chudobina překonal. Asisence: Alex DeBrincat, Andrew Shaw.
    11:20 Brandon SAAD - 1:0
     
    11:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hra byla znovu přerušena před brankou Dallasu. Po dalším buly se k puku dostal mezi kruhy BRANDON SAAD, který nebyl nikým bráněn a měl tak dost klidu na zamíření. Puk poslal Chudobinovi mezi betony. Asistence: Erik Gustafsson, Alex Nylander.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 12. Saad (E. Gustafsson, A. Nylander), 51. P. Kane (DeBrincat, A. Shaw), 58. C. Murphy


    Chicago Blackhawks: Crawford (Lehner) – Keith, E. Gustafsson, de Haan, Seabrook, Määttä, C. Murphy – A. Nylander, J. Toews, Saad – P. Kane, Highmore, DeBrincat – D. Kubalík, Kämpf, A. Shaw – Z. Smith, Dach, Carpenter.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell, J. Klingberg, Oleksiak, Heiskanen, Sekera, Fedun – Ja. Benn, Hintz, Seguin – Radulov, Dickinson, Perry – Janmark, Pavelski, Gurjanov – Cogliano, Faksa, Comeau.

    Rozhodčí: Morton, Pollock – Toomey, Daisy
    bahis siteleri