Anaheim – Winnipeg 0:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:1 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:1 (kon.)
Buffalo – Toronto 6:4 (kon.) | Chicago – Colorado 2:5 (kon.) | Minnesota – Ottawa 7:2 (kon.)
Washington – Tampa 4:3 (po pr.) | Vegas – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.) | Columbus – Pittsburgh 5:2 (kon.)
Carolina – Nashville 0:3 (kon.) | Dallas – St. Louis 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:4 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
New York Rangers
Sobota 30.11.2019, 19:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Brady SKJEI - 0:4
     
    57:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hotovo, vymalováno! BRADY SKJEI získal za brankou kotouč a vysokým obloučkem jej dostal do prázdné brány Devils, kteří zkusili hrát v šesti hráčích v poli – 0:4! Bez asistence.
     
    56:56
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Lindgren – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Wayne Simmonds – 2 min., hrubost).
     
    51:14
    Jak jsem avizoval, sudí přerušili hru ještě předtím, než bylo dosaženo gólu, ten tedy neplatí!
    51:14
     
    51:14
    Ohromný závar před brankou Rangers, gól to – aspoň zatím – není! Tři hráči ujížděli sami na branku Jezdců, proti Zajacově střele skvěle zasáhl Georgijev, po jeho zákroku však vznikla nepřehledná situace. Domácí hráči sice slavili gól, sudí ale hru přerušili. Jaký bude nakonec verdikt?
     
    46:46
    A mohlo být ještě hůře! Mika Zibanejad se řítil sám na branku, Nikita Gusev (NJD) jej ale zezadu sekl přes ruku a jde si sednout k Rooneymu na trestnou lavici.
    45:52 Jesper FAST - 0:3
     
    45:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Totální zmar Devils při vlastním oslabení a Rangers míří za tříbodovým ziskem! Hall ztratil kotouč na levém kruhu a vznikl další rychlý útok, který vedla trojice hráčů. Mika Zibanejad následně přehrál situaci na JESPERA FASTA, ten z levého kruhu překonal Blackwooda a navyšuje vedení na tři branky – 0:3! Asistence: Mika Zibanejad, Jacob Trouba.
     
    45:21
    Tresty byly rozděleny takto: Chris Kreider (NYR) má po zápase. Dostal 5+10 minut za napadení, k tomu navrch 5 minut za bitku. Kevin Rooney (NJD) dostává pět minut za bitku. Díky tomu tedy mají Devils pětiminutovou výhodu 5 na 4!
    45:21 Kreider nešetrně narazil na mantinel Tennysona a následně se strhla potyčka
     
    45:21
    Dvě bitky se nám rozlezly v rohu kluziště! Tvrdý hit od Kreidera na Tennysona spustil vlnu emocí a Tennyson končí s roztrženým obočím. Čekáme na tresty.
    42:35 Mika ZIBANEJAD - 0:2
     
    42:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trápení Devils v tomto zápase nebere konce! Laciná ztráta ve středním pásmu stojí domácí draho a Rangers jdou v oslabení do dvoubrankového vedení. MIKA ZIBANEJAD získal puk, vyměnil si jej v situaci 2 na 1 s Lemieuxem a nekompromisně napálil kotouč pod víko – 0:2! Asistence: Brendan Lemieux.
     
    39:28
    Libor Hájek (NYR) dostává po zhlédnutí videozáznamu 2+2 minuty za vysokou hůl, tím pádem čeká na konci druhé a začátku třetí třetiny Rangers těžká šichta.
     
    35:23
    Ale vadit to New Jersey nemusí. Protože Rangers špatně střídali, hráči tam naskákali jako do vody a dostávají logicky dvě minuty za nadpočetné hráče na ledě. Trest odpyká Panarin.
    33:39 Georgijev si připsal dva důležité zákroky
     
    33:39
    Georgijev si nyní připsal dva důležité zákroky, které drží stále průběžný stav 0:1! Taylor Hall letěl po levém křídle a vystřelil nepříjemně, Georgijev betonem vyrazil na druhou stranu, kde ale dojížděl Tennyson. I jeho dorážku však dokázal hostující gólman zlikvidovat!
     
    29:14
    Travis Zajac (NJD) bude dalším vyloučeným v tomto zápase. Verdiktem jsou dvě minuty, klasifikace: vysoká hůl.
     
    27:07
    Palmieri zůstal absolutně sám na levém kruhu, kam mu přišla přihrávka od Halla. Domácí hráč to zkusil z první, ale poslal kotouč vedle pravé tyče!
     
    26:26
    Na tomto vyloučení se projevila drobná frustrace z předchozího přerušení hry. Miles Wood zatáhl puk do útočného pásma, kde jej nejprve zahákoval Brady Skjei (NYR), aby jej o pár sekund později tvrdě srazil Trouba. Vylučovat se bude ale jenom jednou, Skjei už míří na trestnou lavici.
     
    25:46
    Rangers znovu zavřeli soupeře, ale nedokázali si vytvořit žádnou větší šanci. Zato na druhé straně to pořádně vře, neboť se do sebe po přerušení pustili Wood s Lindgrenem!
     
    22:00
    Artěmij Panarin (NYR) se dopustil ve vlastní třetině podrážení na Boqvistovi a jde si na dvě minuty odpočinout.
     
    21:33
    Rangers jsou již v plném počtu, ale mohli také inkasovat! Zacha zpoza branky našel absolutně volného Boqvista mezi kruhy, který zkusil prostřelit brankáře Rangers mezi nohama, Georgijev tuto oblast spolehlivě zavřel.
     
    19:29
    Ryan Strome (NYR) je prvním hráčem svého týmu, který míří na trestnou lavici. Do obličeje zasáhl holí Palmieriho, ten si zpracovával kotouč ze vzduchu. Nakonec to jsou pro hráče Jezdců dvě minuty.
    16:15 Palmieri trefil z brejku jenom tyč
     
    16:15
    Hall s Palmierim po chybě Foxe ve středním pásmu ujeli do brejku 2 na 1, Palmieri měl na starosti zakončení. Výborně si roztáhl Georgijeva, ale z ostrého úhlu trefil opět tyč!
    12:45 Adam FOX - 0:1
     
    12:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    12 sekund před koncem přesilové hry se Rangers dočkali a ujímají se vedení! Velkou práci na tomto gólu odvedl Kaapo Kakko, který na pravé straně umotal obránce a v poslední chvíli přenesl hru křížem na volného ADAMA FOXE u levé tyče. Hostující obránce zametl puk do branky zcela bez problémů – 0:1! Asistence: Kaapo Kakko, Jacob Trouba.
     
    10:57
    Pavel Zacha (NJD) se stává prvním vyloučeným v dnešním utkání. Zezadu skočil na záda Kreiderovi, kterého následně shodil na zem. Proto dostává dvě minuty za držení.
     
    10:24
    Šance na obou stranách stále změnu skóre nepřináší! Po střele Zajace ujeli hosté do brejku 2 na 1, který ale Kakko zazdil. Vracející se Butcher jej o puk obral a útočilo se na druhou stranu, Coleman z ostrého úhlu nepřekonal Georgijeva! Zápas je zatím hodně o gólmanech.
     
    08:08
    Hall vracel odražený kotouč do brankoviště, kde se pohyboval Palmieri, ale domácí #21 nedokázala v nepřehledné situaci dotlačit puk do branky!
    03:11 Lemieux nadvakrát nedopravil puk do branky
     
    03:11
    I Rangers ale zapisují první šanci! Po nahození Trouby před branku se uvolnil Lemieux a nejprve trefil tyčku, z následné dorážky už mířil jenom do přesunutého Blackwooda!
    01:47 Zajac trefil hned v úvodu tyčku
     
    01:47
    New Jersey se dostalo do útočného pásma a hned z toho byla velká šance! Výborný forčeking Colemana znamenal zisk puku a přihrávku zpoza branky na Zajace. Ten si vyjel na pravý kruh a křižnou střelou po ledě rozezvučel levou tyč!

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 13. Fox (Kakko, Trouba), 43. Zibanejad (Lemieux), 46. Fast (Zibanejad, Trouba), 58. Skjei


    New Jersey Devils: Blackwood (Domingue) – A. Greene (C), Severson, Vatanen, P. K. Subban, Butcher, Tennyson – Hall, Hischier, Palmieri – J. Boqvist, Zacha, Simmonds – Coleman, Zajac (A), N. Gusev – Wood, Rooney, Bratt.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Skjei, Trouba, R. Lindgren, Fox, DeAngelo, Hájek – Kreider (A), Zibanejad (A), Bučněvič – Panarin, Chytil, R. Strome – Lemieux, B. Howden, Kakko – Fast (A), Nieves, Br. Smith.

    Rozhodčí: MacDougall, O'Halloran – Fourier, Nansen (všichni CAN)

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri