Poruba 2011 – Chomutov 4:5 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 2:6 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Sokolov – Slavia 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 2:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (0:2 po s.n.)
Třebíč – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (2:2, 1:0, 2:0)
HC Litvínov
Sobota 30.11.2019, 15:30 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    57:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní zřejmě rozhodují o vítězi dnešního utkání. Po chumlu před brankou se z dorážky nakonec prosazuje VOJTĚCH MALÍNEK a přidává pátou branku dnešního zápasu. Asistence: Dominik Palát a Jakub Hofmann.
     
    42:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už se skončenou přesilovkou, což slávistům ale vadit nebude, se sešívaní prosazují! Hrdličkovu střelu od modré nejpřesněji našel a za Čermáka prudkou střelou poslal JAN HAMRŠMÍD. Asistence: Jakub Hrdlička a Maxim Brummel.
     
    37:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Litvínov doplácí na chybu v defenzivě a Slavia tvrdě trestá. Brummelův pokus z otočky se odrazil do prostoru mezi kruhy k MICHALU NOVÁKOVI, který nekompromisní střelou do horních partií Čermákovy branky vrací potřetí v zápase vedení na stranu domácích. Asistence: Maxim Brummel a Marek Vlasák.
     
    16:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno! Sotva co se Litvínovští vymanili z područí domácí přesilovky, se vydali do útoku a opět srovnávájí skóre. Puk se po Krockerově střele dostal k MARKU SLAVÍKOVI, jenž ho z bezprostřední blízkosti posílá do prázdné klece. Asistence: Marek Krocker a Dominik Brouček.
     
    11:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Napodruhé už mu to ale vychází a Slavia jde znovu do vedení! Skoupý perfektním pasem našel nehlídaného MARKA VLASÁKA, který nadvakrát propasíroval kotouč do odkryté branky. Asistence: Mikuláš Skoupý a Maxim Brummel.
     
    08:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlá odpověď! Sešívaní vyhodili na zakázané uvolnění a Litvínov po vyhraném vhazování srovnává krok. V podstatě hned po buly se ke střele z mezikruží dostal MAREK SLAVÍK a prostřelil Voleveckého. Asistence: Dominik Brouček.
     
    06:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se velice rychle dostala z obranného pásma a po individuální akci otevírá skóre zápasu. Na středu kluziště dostal volný prostor MAXIM BRUMMEL, naznačil, potáhl a střelou přes clonu překonal Čermáka. Asistence: Jakub Štancl.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 7. Brummel (Štancl, Kluch), 12. Vlasák (Skoupý, Brummel), 38. Novák, 43. Hamršmíd (Hrdlička, Brummel), 58. Malínek (Palát, Hofmann) – 9. Slavík (Brouček), 17. Slavík (Krocker, Brouček)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Vávra) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann, Štancl, Vymětal.
    HC Litvínov: Čermák (Herkommer) – Minařík, Kuchař, Filip, Werner, Hora, Martínek – Špaček, Postl, Slavík, Čech, Beran, Adámek, Kočárek, Iljuk, Krocker, Šprynař, Brouček.

    Rozhodčí: Domský – Hána, Svoboda

    Diváci: 68
    bahis siteleri