Poruba 2011 – Chomutov 4:5 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 2:6 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Sokolov – Slavia 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 2:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (0:2 po s.n.)
Třebíč – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:9 (0:3, 0:2, 1:4)
BK Mladá Boleslav
Sobota 30.11.2019, 13:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    58:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB PECA dostal do mezikruží přihrávku zpoza branky a střelou bez přípravy poslal puk k levé tyčce. Asistence: Jindřich Plíšek.
     
    56:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vojtěchu Polákovi s PATRIKEM KRÁLEM se přečíslení před Schnattingerem nepovedlo úplně podle představ, dostali ale šanci na nápravu a po dalším vybídnutí od Matěje Gardoně už tato dvojice zakončuje k odkryté levé tyči. Asistence: Vojtěch Polák, Matěj Gardoň.
     
    55:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brankář Šatný si z Brna nulu neodveze. Čtyři a půl minuty před koncem třetí části zápasu využívají domácí přesilovou hru. Po přihrávce z mezikruží se z předbrankového prostoru střelou po ledě prosazuje PATRIK ULBRICHT. Asistence: Adam Boltvan, Martin Pigl.
     
    54:34
    Hostující obránce Křepelka dostává dvouminutový trest za podrážení. V signalizované výhodě se v gólově šanci ocitli Sever, jenž z pravého kruhu pálil za přemisťujícího se brankáře.
     
    51:57
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Polák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:49
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Horký – 2 min., sekání).
     
    44:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vojtěch Vochvest vyslal ze středního pásma své spoluhráče do přečíslení dva na jednoho. OSKAR HAAS těsně před brankovištěm nahrával svému kolegovi, ale byla to právě tato přihrávka, která už po doteku Schnattingerovy výstroje skončila v bráně. Hostující útočník tak přidává svou dnes už třetí branku. Asistence: Vojtěch Vochvest.
     
    42:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru přece jen využívají, a to z akce, která byla velmi podobná těm předchozím. PATRIK KRÁL se prosazuje střelou po ledě, kterou domácí brankář přes chaos v předbrankovém prostoru neměl šanci vidět. Asistence: Sebastian Jasečko, Jakub Hruška.
     
    41:14
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Schnattinger – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Nekvapil.
     
    39:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostům se opět podařilo vstřelit branku v poslední minutě třetiny. OSKAR HAAS získal puk mezi kruhy útočného pásma a zamířil pod břevno. Kotouč se od horní tyčky brněnské brány odrazil a dopadl až za Schnattingerova záda. Asistence: Bez asistence.
     
    36:54
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Fajmon – 2 min., hákování).
     
    33:12
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Rajgl – 2 min., napadení).
     
    32:49
    Kometa mohla snížit z pohledných akcí Severa. Nejprve zakončoval zpoza branky k zcela odkryté pravé tyči. Jeho další střela pak šla z vrcholu pravého kruhu a taktéž mířila do prázdné části mladoboleslavské brány.
     
    32:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólmanem vyražený puk se ocitl zpátky ve hře a po několika přihrávkách na pravém křídle a v předbrankovém prostoru se dostal až k OSKARU HAASOVI, který z hranice modrého půlkruhu zamířil nad ležícího brankáře. Asistence: Jindřich Plíšek, Jakub Peca.
     
    19:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Běží poslední minuta první třetiny a MATĚJ GARDOŇ dostal pobídku od Patrika Krále. Gardoň se dostal do brejku, který z hranice brankoviště zakončil střelou mezi betony. Asistence: Patrik Král, Vojtěch Polák.
     
    17:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující celek přece jen navyšuje své vedení. Matěj Gardoň nabídl kotouč Patriku Královi, který si zrovna po pravém křídle najížděl do útoku. Král z vrcholu pravého kruhu vystřelil na vzdálenější tyč, k níž vložil svou hokejku VOJTĚCH POLÁK, a lehkou tečí tak poslal puk za přemísťujícího se gólmana. Asistence: Patrik Král, Matěj Gardoň.
     
    12:53
    Fajmon od modré čáry trefuje levou tyč mladoboleslavské brány.
     
    12:12
    Fajmona při zakončení v brejku podrazil gólman hostujícího celku Šatný. Ten tak dostává menší trest, který za něj odpyká Gardoň.
     
    11:19
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Haas – 2 min., hákování).
     
    10:23
    Do individuální šance se dostával Sever, toho však v mezikruží útočné třetiny zastavili Kredl s Rajglem. Následná ofenziva Mladé Boleslavi skončila faulem domácího obránce. Máša dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    02:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři zůstali u Schnattingerova brankoviště a postupnými dorážkami z prostoru před gólmanem dostali kotouč až za jeho záda. Gólovou trefu si z pozice u levé tyče připisuje MATĚJ GARDOŇ. Asistence: Vojtěch Polák.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 56. Ulbricht (Boltvan, Pigl) – 3. Gardoň (Polák), 18. Polák (Král, Gardoň), 20. Gardoň (Král, Polák), 33. Haas (Plíšek, Peca), 40. Haas, 43. Král (Jasečko, Hruška), 44. Haas (Vochvest), 57. Král (Polák, Gardoň), 59. Peca (Plíšek)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Fajmon, Máša, Ulbricht, Eich, Němec – Nesvadba, Nekvapil, Heinrich, Otava, Šalé, Sever, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.
    BK Mladá Boleslav: Šatný (Král J.) – Moravec, Křepelka, Vochvest, Jasečko, Rajgl, Hrouda – Sypecký, Kredl, Gardoň, Peca, Pavlík, Polák, Hruška, Král P., Haas, Strnádek, Plíšek.

    Rozhodčí: Mejzlík – Krejčí, Berger
    bahis siteleri