Juventus – Sassuolo 2:2 (kon.) | Inter – Spal 2:1 (kon.) | Lazio – Udinese 3:0 (kon.)
Parma – AC Milán 0:1 (kon.) | Neapol – Bologna 1:2 (kon.) | Hellas Verona – AS Řím 1:3 (kon.)
konec
Hellas Verona
1:3 (1:2)
AS Řím
Neděle 01.12.2019, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi • Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím římského celku, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Druhý poločas byl jasně v režii domácích, jenomže ti neustále naráželi na pozornou obranu soupeře, kde podruhé už nepolevila. Naopak v nastaveném čase se hostujícímu celku povedlo vsítit třetí branku, která rozhodla o osudu tohoto vypjatého zápasu.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 8:2. Fauly: 10:14. (22:46:30)
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Henrich MCHITARJAN - 1:3
     
    90+2
    AS Řím právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Římané se totiž celkem snadným způsobem dostali do pokutového území soupeře, kde Perotti předkládal pod sebe, kde se nacházel HENRIK MCHITARJAN. Jeho prudké zakončení směřovalo do odkryté branky.
     
    90+2
    V pokutovém území se povedlo odklidit pokus o centr Diawarovi, následně měl před sebou prázdnou branku jeden z domácích, jednalo se ale o ofsajd.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, s domácím celkem to nevypadá nejlépe. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Santon si nechtěl komplikovat život, proto nahrával až do moci brankáře Lópeze, kterému se vůbec nepovedl odkop. Balón skončil až za postranní lajnou.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Sufján Amrabat (Hellas Verona FC).
     
    85
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Edin Džeko, přichází Federico Fazio.
     
    84
    To jsou věci! Sudí již nařídil pokutový kop pro domácí, jenomže svůj verdikt rychle změnil, neboť jeho kolega u postranní lajny signalizoval ofsajd.
     
    83
    Do pokutového území si seběhl Džeko, jenomže se daleko s míčem nedostal. Naopak si pochvalu zaslouží Faraoni, který si vybojoval autové vhazování.
     
    82
    U levé autové lajny si počkal na nahrávku domácí Lazović, kterému se poté nepovedlo přihrát vůbec přesně. Naopak jeho nabídku dokázal vystihnout Mancini.
     
    81
    Už se opět pokračuje ve hře, domácí hráči sportovně odevzdali balón soupeři. Římané pochopitelně nikam nespěchají, což je vidět na jejich kombinaci.
     
    80
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Giampaolo Pazzini.
     
    79
    Sudí byl donucen přerušit hru, na zemi se totiž ocitl jeden z domácích hráčů. Vypadá to na křídelníka Zaccagniho, který by měl pokračovat v tomto duelu.
     
    78
    Perotti chtěl uvnitř pokutového území oslovit jednoho ze svých spoluhráčů, avšak trefil pouze domácího Rrahmaniho. Veroně v posledních minutách skřípe kombinace.

    David Suchý

    Branky: 21. Faraoni (Zaccagni) – 17. Kluivert (Lorenzo Pellegrini), 45. Perotti (pen.), 90+2. Mchitarjan (Perotti)

    Karty:   44. Günter (VRN), 64. Bocchetti (VRN), 87. S. Amrabat (VRN) – 28. Lorenzo Pellegrini (ASR), 61. Mancini (ASR), 70. Diawara (ASR)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 8:2. Fauly: 10:14.
    Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Günter, Bocchetti – Faraoni (C), Pessina (70. Veloso), S. Amrabat, Zaccagni (80. Pazzini), Lazović – Verre (65. Salcedo Mora) – Di Carmine.
    Náhradníci: B. Radunović, A. Berardi – Vitale, Henderson, Pazzini, Danzi, Empereur, Stępiński, Veloso, Dawidowicz, Salcedo Mora, Adjapong.

    AS Řím: Pau López – Santon, Mancini, Smalling, Kolarov – Diawara, Veretout – Ünder (67. Mchitarjan), Lorenzo Pellegrini, Kluivert (35. Perotti) – Džeko (C) (85. Fazio).
    Náhradníci: Fuzato, Cardinali – Çetin, Spinazzola, Juan Jesus, Antonucci, Mchitarjan, Fazio, Perotti, Florenzi, N. Kalinić.

    Rozhodčí: Guida – Galetto, Longo
    ocianews.com