Příbram – Tábor 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 1:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Kopřivnice 3:6 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:5 (kon.) | Klatovy – David Servis 2:1 (po pr.)
Bílina – Mostečtí Lvi 3:8 (kon.) | Kobra – Písek 4:8 (kon.) | China Golden Dragon – Kolín 3:7 (kon.)
Děčín – Trutnov 5:6 (po pr.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 9:1 (kon.) | Opava – Žďár n/S 4:1 (kon.)
konec
China Golden Dragon
3:7 (2:3, 1:1, 0:3)
SC Marimex Kolín
Sobota 07.12.2019, 18:00 • Zimní stadion, Slaný • 2. liga skupina Střed (ČR) • 23. kolo
Partner:
     
    56:11
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté přesilovku využívají! Od modré čáry vypálil Petr Pícha a po teči DOMINIKA ZUMRA kotouč propadl až za záda Chana. Asistence: Petr Pýcha a Josef Malý.
     
    47:22
    Kozlové právě vstřelili branku!
    57 sekund po Šafránkově zásahu je tu další trefa Kolína! Po přihrávce Kozáka se prosazuje MAREK NĚMEC, který asi rozhoduje o plném bodovém zisku hostí – 3:6. Asistence: Luboš Kozák.
     
    46:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Svůj druhý zásah v utkání přidává DAVID ŠAFRÁNEK a kozlové tak vedou podruhé v zápase o dva góly. Asistence: Josef Malý a Jakub Semirád.
     
    31:40
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Draci snižují na rozdíl jediné branky! Přečíslení 2 na 1 řešil Michal Kučera stažením kotouče na osu a střelou, která byla zablokována. Akce domácích ale ještě pokračovala, puk se dostal k MARTINOVI NAGYOVI a ten už gólmana Kolína prostřelil – 3:4. Asistence: Michal Kučera.
     
    25:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Zumr poslal kotouč na modrou čáru, kde byl Petr Pýcha. Ten vystřelil a puk tečoval mimo dosah Chana právě DOMINIK ZUMR. Asistence: Petr Pýcha a David Šafránek.
     
    16:16
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení! Josef Malý poslal do samostatného úniku DAVIDA ŠAFRÁNKA a ten chladnokrevně zakončil. Asistence: Josef Malý.
     
    14:28
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé vyrovnávají! Spolupráci kladenských posil Golden Dragon zakončil MARTIN BLÁHA – 2:2. Asistence: Michal Kučera a Martin Nagy.
     
    11:05
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují ve hře 4 na 4! Jan Hanzl měl puk na pravém kruhu. Naznačením střely si vytáhl Chana z branky a po jeho přihrávce se trefoval PETR PÝCHA zblízka do odkryté klece. Asistence: Jan Hanzl a Jakub Semirád.
     
    04:37
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    Domácí rychle srovnávají! Pavel Husarik našel mezi kruhy nepokrytého SÜ-TUNG SIANGA a ten se trefil mimo dosah brankáře Sejpala. Asistence: Pavel Husarik.
     
    03:19
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Pohlednou kombinaci završil Jakub Semirád přihrávkou na JOSEFA MALÉHO a kolínský kapitán se zblízka nemýlil. Asistence: Jakub Semirád a David Šafránek.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Siang (Husarik), 15. Bláha (M. Kučera, Nagy), 32. Nagy (M. Kučera) – 4. Malý (Semirád, Šafránek), 12. Pýcha (Hanzl, Semirád), 17. Šafránek (Malý), 26. Zumr (Pýcha, Šafránek), 47. Šafránek (Malý, Semirád), 48. Němec (Kozák), 57. Zumr (Pýcha, Malý)


    China Golden Dragon: Pcheng-fej Chan (Chan Wang) – Jü-chang Chan (A), J. Kučera, Ťin, S', Sung, Si-chan Wang, Zich – Husarik, (A), Čeng, Čou, Chang Li, Čchu, Siang (C), Nagy, M. Kučera, Bláha, Jao, Čang, Ming-ťüe Li.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Onderko) – Sladký, Jelínek, Pýcha, Barták, Hanzl, Havelka – Semirád, Malý (C), Šafránek (A), Mašín, Kozák, Martínek, Zumr (A), Stehlík, Němec.

    Rozhodčí: Horáček – Svoboda, Kučera
    bahis siteleri