Akademici Plzeň – UK Kings Prague 4:0 (kon.) | HC MUNI – BO Ostrava 2:1 (2:3 po s.n.)
konec
Akademici Plzeň
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
UK Kings Prague
Středa 18.12.2019, 18:00Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večer a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:37:42)
     
    Je konec! Asi málokdo čekal, že z toho bude takto jednoznačná podívaná. Pražané však přijeli ve velmi okleštěné sestavě. Sice byli minimálně vyrovnaným soupeřem, ale žádnou ze svých šancí nedokázali využít. Naopak Západočeši se v poslední části trefili ještě dvakrát, a to zásluhou Vlastimila Salajky a Davida Markova. Všechny body tak zůstávají doma na akademickém ledě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Martin Starka – 2 min., podrážení).
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:07
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Marek Karoch – 2 min., sekání).
     
    57:42
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň využívá první početní výhodu v utkání a střílí čtvrtou branku! Švec sice trefil jen soupeře před sebou. K odraženému puku se dostal DAVID MARKOV, jenž ho bekhendem dostal do sítě. Asistence: Jakub Švec a David Prachař.
     
    57:01
    A hostům se navíc nedaří směrem dopředu nic vymyslet. Nyní se jim ani trochu nepovedla rozehrávka a kotouč tak skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    56:17
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové tady se právě rozhodlo! VLASTIMIL SALAJKA se individuální akcí dostal až před gólmana, kterého překonal střelou zápěstím! Bez asistence.
     
    55:46
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:08
    Chybí nám posledních necelých pět minut do konce zápasu. Na puku se drží plzeňští hokejisté, kteří se zatím v klidu brání a směrem dopředu nic nevymýšlí.
     
    54:21
    A Univerzitě Karlově se moc nedaří. Její útoky většinou končí už na útočné modré a troufám si říct, že domácí hokejisté toto vedení už udrží do zdárného konce.
     
    53:44
    Kotouč se nyní odrážel ve středním pásmu z hokejky na hokejku. Nakonec ho sice vybojovali hráči hostů, jenže ti se do útočného pásma nedostali.
     
    52:54
    Hned dvojice hostujících hráčů se snažila dorážet střelu, která nakonec zůstala v brankovišti. Frček je ovšem nadále velmi blízko čistému konto.
     
    52:19
    Aleš Hyršl chtěl dostat svůj tým do útočného pásma, ovšem neudělal to dobře. Předvedl totiž kličku na modré, takže jeho spoluhráč přejel modrou dříve.
     
    51:32
    A tak se hnali domácí hráči do protiútoku. V tom přišla zpětná přihrávka, ovšem když si hráč Plzně rovnal puk na střelu, stihl mu ho jeden z hostí odpálit.
     
    51:16
    Hokejisté v černém jsou na puku, kdy nakonec přišla střela od modré. Domácí gólman celou situaci viděl, k tomu navíc nemusel proti této střele zasahovat.
     
    50:37
    Jenže mohlo to vypadat lépe, to by však musela být proměněná velká šance! Hráč hostí dostal křižný pas, ovšem Frček se stihl fantasticky přesunout a jeho pokus zastavit.
     
    50:10
    Chybí nám posledních deset minut do konce utkání a domácí nadále vedou o dvě branky. S Pražany to v tomto zápase nevypadá ani trochu dobře.
     
    49:32
    Přesilovka ani jednoho týmu, i když byly obě zkrácené, se tedy neukázaly zrovna v úspěšném světle. O něco lepší byli Pražané, což ke kýženému snížení nevedlo.
     
    48:56
    Milan Piovarči je na ledě!
     
    48:06
    Jakub Švec je na ledě!
     
    47:40
    Univerzita Karlova se nadále drží na puku, ovšem musela se probíjet skrze střední pásmo. Nakonec i vystřelila, ale domácí brankář si svou bližší tyč pohlídal.
     
    47:26
    Skoro minutu se tedy bude hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách. To ze začátku o něco více vyhovovalo Pražanům, kteří prověřili pozornost Frčka.
     
    46:56
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Milan Piovarči – 2 min., držení hole).
     
    46:34
    Hostí jsou usazená v útočném pásmu a snaží se postupnou kombinací rozebrat obranu soupeře. Většina přihrávek je ale čitelná a navíc vcelku pomalá.
     
    46:06
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Jakub Švec – 2 min., sekání).
     
    45:47
    Západočeši navíc vyhráli buly v útočném pásmu a mohli ještě něco zajímavého vymyslet. Vše překazil hvizd sudího – postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    45:26
    Velká šance domácího celku na skórování třetí branky! Jeden z jeho hráčů se totiž dostal do samostatného úniku. Dokázal si položit brankáře, přesto nedostal puk přes něj! Důležitý a dobrý zákrok Nováka.
     
    45:00
    už je odehráno pět minut z této třetiny, ve které jsme toho zatím moc nezaznamenali. Západočeši ovšem poslali kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    43:53
    Pražané jsou v útočném pásmu, ale o puk musí spíše bojovat, než že by si vypracovali nějakou šanci. Přesto má Frček za sebou úspěšný zákrok vyrážečkou.
     
    43:12
    David Prachař tlačil svého soupeře na mantinelu, čímž mu znemožnil dostat se do nějaké šance. K tomu mu navíc pomohl spoluhráč, jenž kotouč sebral.
     
    42:50
    Miroslav Erbrt je na ledě!
     
    42:24
    Jenže Západočechům se v početní výhodě zatím moc nedaří. Přesto si nakonec připsali střelu, kterou našel Novák ve své lapačce a nechal přerušit hru.
     
    41:41
    Hokejisté v černém měli další možnost vyhodit puk až za gólmana Frčka, ovšem spíše si dva spoluhráči překáželi. Plzeň tak může zapsat první střelu v přesilovce.
     
    41:10
    Univerzita Karlova začal své oslabení velmi dobře. Ihned po buly se totiž dostala ke kotouči a rovnou ho poslala daleko přes všechny čáry.
     
    40:50
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Miroslav Erbrt – 2 min., držení).
     
    40:20
    A už se zase hraje! Jako první se do útočné třetiny vydali domácí hokejisté, ale stačila jedna nepřesná přihrávka, po které získali puk do své moci Pražané.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Již jsou za námi dvě třetiny dnešního utkání a zrovna atraktivní hokej tedy nevidíme. K tomu jsme v této periodě neviděli ani jeden gól. Aktivnější byli v této periodě hostující hráči, ale ti vždy ztroskotali na Frčkovi. Uvidíme, jestli se Karlovce ještě podaří alespoň zdramatizovat dnešní zápas.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Univerzita Karlova by chtěla snížit stav ještě v této třetině, ale zatím se jí to nedaří a v této části už asi ani nepodaří. Domácí stále povedou o dvě branky.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:32
    Západočeši toho moc nevymýšleli a poslal kotouč přes všechny čáry za branku Nováka. Udělali to ale chytře tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    37:54
    Dominik Beer si sjel z útočné modré do střelecké pozice a prozkoušel pozornost Frčka. Ten jeho pokus viděl a vyrazil ho vyrážečkou do rohu.
     
    37:23
    Hokejisté v černém jsou na puku, respektive byli. Zkusili to nahozením po mantinelu, ale nikdo nestihl být v útočném pásmu včas z hráč pražského celku.
     
    36:56
    Hostující hráč se snažil sám probíjet do útočného pásma, ovšem proti trojici soupeřů neměl moc šancí. Ti si na něj počkali na modré a odzbrojili ho.
     
    36:21
    Střední pásmo není v posledních minutách vůbec žádnou překážkou pro týmy.
     
    35:45
    Akademici jsou v posledních vteřinách v útočném pásmu a je to jedna z jejich nejdelších pasáží v této třetině. Od mantinelu ale Novák střelu znovu viděl.
     
    35:15
    A Novák má na svém kontě další zákrok, ale nemá ani vzdáleně tolik práce jako jeho kolega na druhé straně. Kotouč však chytil do lapačky a buly bude po levici.
     
    34:54
    hra se v posledních několika minutách hodně kouskuje a domácí se znovu provinili ofsajdem. Na druhé straně přišla střela z kruhu, kterou Frček chytil.
     
    34:05
    Plzeňští hokejisté se po delší době chtěli podívat na delší dobu do útočného pásma, jenže stopku jim vystavilo celkem záhy ofsajdové postavení.
     
    33:34
    Střely si připisují na své konto hlavně mladíci z Karlovy univerzity, jenže stále se jim nedaří vstřelit branku. Domácí brankář stihl zasáhnout svým betonem.
     
    32:58
    Novák se v posledních okamžicích musel hodně nudit, přesto musel vytáhnout důležitý zákrok! Betony však sklapl včas, a tak drží svůj tým nad vodou.
     
    32:13
    No, nyní nepřevedl brankář Akademiků zrovna dobrý zákrok. Nahození bekhendem ze strany skončilo v brankovišti, kde ho nikdo z hostí neposlal do sítě.
     
    31:36
    Domácí gólman má za sebou další zásah, ale Pražanům se nedaří prolomit kouzlo Frčka. Nyní se nakonec bude vhazovat na obranné modré Západočechů.
     
    31:00
    A Frček si musel připsat během několika vteřin hned dva zákroky. Oba zvládl betonem, na druhou stranu ani jeden z nich nebyl tím těžším zásahem.
     
    30:27
    Plzeňští tráví většinu času v obranném pásmu, ale nyní se stihli alespoň na několik okamžiků osvobodit. Pražané už si ale sjeli pro puk a jsou zase v útoku.
     
    30:00
    Je za námi přesně polovina utkání, po které nadále vede domácí celek o dvě branky. Pražané hrají jen s pár hráči a na jejich hře to je vcelku vidět.
     
    29:24
    Tomáš Soukup zachytil puk u mantinelu a chtěl poslat kotouč do středního pásma. Přehnal to však s razancí a jeho odpal skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    28:40
    Jan Rejzek je dalším hráčem, který se dostal ke střele. Jeho rána mířila do zadního růžku, jenže Novák stihl zasáhnout lapačkou a poslat puk do ochranné sítě.
     
    28:00
    Domácí předvedli velmi zajímavou akci, když získali kotouč v útočném pásmu. Následovala přihrávka před branku, ovšem hráč Plzně ji nedokázal trefit.
     
    27:34
    Novák zase musel být v akci. Západočeši jsou v posledních minutách zase o něco lepším týmem. Pražský gólman však neměl se zákrokem žádné potíže.
     
    26:45
    Hra nadále pokračuje a nevidíme nějaké velké šance. Vlastně nesledujeme moc atraktivní utkání, ve kterém jsem navíc viděli jen dvě branky do sítě hostí.
     
    23:56
    Pražané vyhráli buly v útočném pásmu a puk se postupně dostal na hokejku Marka Karocha. Jeho nahození nikdo nestačil tečovat a Frček nemusel zasahovat.
     
    23:36
    To byla velká šance na straně hostů! Jeden z nich totiž táhl přečíslení dva na jednoho, načež naservíroval puk na spoluhráče pro střelu z první. Ten jí mířil dobře na zadní tyč, ovšem Frček působí jistým dojmem.
     
    22:55
    Jiří Halberštát sice jako první dojel puk v útočném pásmu a poslal ho dále po mantinelu. Znovu se však Západočeši dostali k puku a snaží se dostat dopředu.
     
    22:18
    Dominik Havelka dostal kotouč v obranném pásmu a posílal ho hned na útočnou modrou. Pražené se však v útočném pásmu zase dlouho nezdrželi.
     
    21:40
    Kristian Novák je prvním gólmanem, který si v této části připsal úspěšný zákrok. Byla to však střela od mantinelu, kterou gólman dobře viděl.
     
    21:01
    Ondřej Černý si dojel kotouč ve svém obranném pásmu a hned hledal někoho dlouhým pasem. Tato přihrávka ovšem skončila jen na hokejkách Plzně.
     
    20:30
    A už se zase hraje! Hostující hokejisté se snaží hodně aktivně napadat v útočném pásmu, ale domácí hráči zatím v poklidu brání své pásmo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, po které mohou být rozhodně spokojenější domácí hokejisté, kteří vedou o dvě branky. Jako první se trefil Tomáš Soukup a jako druhý Jakub Švec. Pražané mají co dohánět.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Plzeň se na pár okamžiků dostala do útočného pásma, ovšem znovu přišlo několik soubojů u mantinelu. Na druhé straně musel v protiakci zasahovat Frček.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:36
    Pražané se sice dostali k další střele od modré, ale Frček znovu nemusel zasahovat. Rána totiž zaduněla jen o zadní mantinel a vyhnala hosty z pásma.
     
    18:00
    Do konce první periody nám zbývají poslední dvě minuty. Hokejisté v černém se zase nastěhovali do útočného pásma, ale bez většího úspěchu.
     
    16:57
    Domácí hokejisté vybojovali kotouč v útočném pásmu, ale Frček nemusel zasahovat. Hostující obrana se totiž bez větších potíží ubránila a poslala puk pryč.
     
    16:06
    Marek Duben měl možnost vystřelil od modré, ovšem raději volil jen přihrávku do strany. Žádný úspěch z toho pro hostující hráče nebyl.
     
    15:44
    Přesto si Kristián Novák musel připsat po delší době úspěšný zákrok. Neměl však problém se střelou od mantinelu, kterou velmi dobře viděl.
     
    15:09
    Domácí se nemohou v posledních minutách dostat do tlaku nebo k nějaké šanci. Zase stačilo několik soubojů v útočném pásmu, ve kterých přišla Plzeň o puk.
     
    14:39
    Jinak domácí hráči dnes nastupují v bílých dresech, zatímco hosté v černých. Na kotouči se častěji v posledních minutách drží hokejisté v černém.
     
    13:47
    Hráči z hlavního města se snaží útočit, přestože dnes nemají zrovna širokou soupisku. Plzeň se však bez problémů brání a hrozí z rychlých protiakcí.
     
    12:44
    K tomu se navíc dostali do útočného pásma. Tam ale stačilo několik osobních soubojů u mantinelu a domácí hokejisté přišli o kotouč.
     
    12:13
    Západočeši odpálil kotouč jen na zakázané uvolnění, a tak se konalo buly v jejich obranném pásmu. Akademici to ustáli bez nejmenších problémů.
     
    11:54
    Frček je přece jen o něco zaměstnanějším brankářem v posledních okamžicích. Univerzita Karlova se však nemůže dostat do nějaké gólové šance.
     
    11:13
    Marek Duben se dostal do solidní střelecké pozice na středu hřiště. Proti jeho rána ale nemusel domácí gólman ani zasahovat, střela zaduněla o mantinel.
     
    10:42
    Pražané se dostali během pár vteřin hned ke dvěma střelám. Frček ovšem zapsal dva úspěšné zásahy a hosté nerozehráli toto utkání ani trochu dobře.
     
    10:05
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vedou již o dvě branky! Tomáš Soukup našel v úplně rozhozené obraně hostí JAKUBA ŠVECE. Ten se dostal do samostatného úniku, který zakončil střelou k tyči. Asistence: Tomáš Soukup a Jakub Faschingbauer.
     
    09:30
    Vypadá to, že technické problémy jsou zažehnány a my vám můžeme přinést plný onlajn!
     
    05:25
    A s vyloučeními se pokračuje. Tentokrát je vyloučen Viktor Martínek (UKA) na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    05:04
    A s vyloučeními se nám roztrhl pytel! Jan Rejzek (AKP) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    03:54
    Dlouho hosté přesilovku nehráli. Marek Karoch (UKA) je vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    03:09
    Pražané mohou zaútočit. Jaroslav Hřebík je vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    01:37
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté se vcelku záhy dostávají do vedení! TOMÁŠ SOUKUP vypálil od modré a jeho rána prostřelila vše, co jí stalo v cestě. Asistence: Jakub Faschingbauer a Jakub Švec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Akademici Plzeň: Frček (Štekr) – Prachař, Šimůnek, Koco, Starý, Soukup, Beer – Šiška, Straka, Švec, Markov, Rejzek, Hřebík, Hájek, Šíma, Strmiska, Salajka, Kučera, Faschingbauer.

    UK Hockey Prague: Novák – Černý, Havelka, Duben, Karoch, Erbrt – Piovarči, Glitta, Martínek, Steklík, Bořík, Velas, Hyršl, Hakl, Halberštát.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního utkání v rámci Univerzitní ligy ledního hokeje. V tomto duelu se spolu zaměříme na souboj mezi Akademiky Plzeň a UK Hockey Prague. Úvodní buly je naplánováno na 18:00 a my budeme samozřejmě u toho!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Soukup (Faschingbauer, Švec), 11. Švec (Soukup, Faschingbauer), 57. Salajka, 58. Markov (Švec, Prachař)


    Akademici Plzeň: Frček (Štekr) – Prachař, Šimůnek, Koco, Starý, Soukup, Beer – Šiška, Straka, Švec, Markov, Rejzek, Hřebík, Hájek, Šíma, Strmiska, Salajka, Kučera, Faschingbauer.
    UK Kings Prague: Novák – Černý, Havelka, Duben, Karoch, Erbrt – Piovarči, Glitta, Martínek, Steklík, Bořík, Velas, Hyršl, Hakl, Halberštát.
    bahis siteleri