Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Ufa 2:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 8:1 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 4:5 (2:3 po s.n.) | Omsk – Novosibirsk 3:1 (kon.)
Viťaz – Riga 1:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 0:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
CSKA Moskva
Čtvrtek 19.12.2019, 18:00 • Gazprom Arena Stadium, Petrohrad (kapacita: 68 000 diváků) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Pavel Karnauchov – 2 min., sekání).
     
    58:38
    Za nepřesnou přihrávkou se hnal Ivan Tělegin, který byl za brankou později než spoluhráč. Petrohrad reaguje oddechovým čase a Magnus Hellberg už zůstane na střídačce. Hned šest bruslařů domácího celku se nastěhuje před branku CSKA.
     
    55:37
    Zakončení z pravé strany bylo hostujícím brankářem vyražené do levého kruhu, kde se nacházel Vladimir A. Tkačjov. Útočník Petrohradu měl před sebou odkrytou branku, ale trefil pouze boční síťku.
     
    Dnešní utkání sleduje 61 810 diváků.
     
    54:00
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Blažijevskij – 2 min., držení).
     
    51:26
    Od levého mantinelu se napřáhl Jarno Koskiranta, jehož dělovku vyrazil hostující brankář. Ilja Sorokin ani nevěděl jak zakročil, ovšem puk se otřel o bližší tyčku.
    49:07 Sergej KALININ - 0:1
     
    49:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Konečně jsme se dočkali gólů, z něhož se raduje celek z Moskvy! Pavel Karnauchov vyhrál souboj u zadního mantinelu, který posunul na Antona Slepyševa. Šikovný útočník měl dost času, aby zvedl hlavu a realizoval přihrávku mezi kruhy, kde se nacházel osamocený SERGEJ KALININ, jenž prostřelil švédského gólmana. Asistence: Anton Slepyšev a Pavel Karnauchov.
     
    45:05
    Do předbrankového prostoru si tentokrát najel Joonas Kemppainen, který mířil k bližší tyči. Ilja Sorokin se skvěle přesunul a zasáhl. Stále tak čekáme na úvodní gól zápasu.
    38:40 Při přečíslení trefil Ivan Tělegin horní tyčku
     
    38:40
    Cink! Přečíslení hostujícího mužstva zakončil z vrcholu levého kruhu Ivan Tělegin. Ruský reprezentant mířil do vzdálenějšího horního rohu branky, jenomže kotouč se znovu zastavil na břevnu.
     
    34:20
    V přebrankovém prostoru se nacházel Alexandr Barabanov, jenž vyslal dva střelecké pokusy bekhendem. Ovšem domácí útočník nepřehodil levý beton Ilji Sorokina.
     
    33:24
    Anton Burdasov mířil se spoluhráčem na jediného obránce. Domácí útočník volil přihrávku, jenomže výborně zasáhl Bogdan Kiselevič. Andrej Kuzmenko tak byl napřažený zbytečně.
     
    29:38
    Linden Vey přihrál vedle sebe, kde byl najetý Michail Grigorenko, která hned vystřelil. Jeho pokus letěl mezi ruku a tělo švédského brankáře, který v poslední chvíli mezeru utěsnil.
     
    28:10
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Naumenkov – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Alexandr Děrgačov – 2 min., hrubost).
     
    22:00
    Po chybě ve středním pásmu se řítil sám na branku Andrej Světlakov, který byl dojet soupeřem, a tak se mu klička do bekhendu nevydařila. Magnus Hellberg si s černou gumou poradil, jelikož mířila do jeho betonu po ledě.
    21:34 Alexandr Barabanov nastřelil tyčku
     
    21:34
    Znovu se cinká na brankovou konstrukci! Z pravého kruhu zamířil do bližší tyče Alexandr Barabanov, který byl tak velice blízko. Ilja Sorokin se rychle otáčel, aby puk v brankovišti mohl odpálit.
     
    20:54
    V předbrankovém prostoru se nacházel Kirill Kaprizov, který se nacházel sám mezi kruhy. Jeho pokus byl ale nepřesný, a tak se ani tentokrát stav zápasu nemění.
    18:26 Linden Vey nastřelil břevno branky Petrohradu
     
    18:26
    Cink! Michail Grigorenko získal kotouč na levé straně a poté kotouč prohodil na střed. Mezi kruhy byl totiž osamocený Linden Vey, jehož pokus proletěl nad ramenem švédského brankáře a zamířil do břevna!

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 50. Kalinin (Slepyšev, P. Karnauchov)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Bengtsson, A. Bělov, Zub, Chafizullin (A), Ožiganov, Tokranov, Zubarev – Barabanov, M. Aaltonen, Tkačjov – Jakupov, Kemppainen, Kagarlickij – Burdasov, Koskiranta, Kuzmenko – Ketov (C), Kablukov, Karpov – Děrgačov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (Lars Johansson) – Nestěrov (C), Kiselevič, Marčenko, Naumenkov, M. Robinson (A), Dahlbeck, Blažijevskij – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Sekáč – Kalinin, P. Karnauchov, Slepyšev – Tělegin (A), Světlakov, Mamin.

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Viljugin, Černyšjov

    Diváci: 61 810
    bahis siteleri