Mallorca – Sevilla 0:2 (kon.) | Barcelona – Alavés 4:1 (kon.) | Villarreal – Getafe 1:0 (kon.)
Valladolid – Valencia 1:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:1 (0:0)
Valencia CF
Sobota 21.12.2019, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (23:05:35)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:2.
    Střely mimo: 4:3.
    Rohy: 5:4.
    Ofsajdy: 4:0.
    Fauly: 10:12.
     
    Druhý poločas nabídl výrazně lepší fotbal než první dějství a nakonec i drama se šťastným koncem pro Valencii. Domácí byli ve druhé půli aktivnějším týmem, dlouho se ale do vyložené gólové příležitosti nedokázali dostat. To se změnilo příchodem Plana a Guardioly, kteří výrazně oživili hru domácích. Právě Guardiola dostal gólem z přímého kopu v poslední desetiminutovce domácí do vedení, hosté ale zápas nevzdali a nakonec vydřeli bod. Po velkém tlaku ho pro Valencii získal gólem v úplném závěru zápasu Manu Vallejo. Valladolid tak pošesté za sebou nedokázal zvítězit, povedlo se mu ale aspoň konečně vstřelit branku. V tabulce se nachází na 14. místě. Valencia je na sedmém místě tabulky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Valencia právě vstřelila branku!
    Hosté v úplném závěru vyrovnávají! Čeryšev skvělou kolmicí vysunul na pravém křídle do náběhu Torrese, jenž míč z první poslal do brankoviště Valladolidu. Brankář Masip míč nedokázal zasáhnout, a tak se k němu za ním dostal MANU VALLEJO, jenž ho svým prvním gólem v sezoně dorazil do odkryté branky. Asistence: Ferrán Torres.
     
    90+3
    Tlak hostů pokračuje. Domácí se snaží vytlačit Valencii do středu pole, to se jim ale nepovedlo a Guardiola, už ve vlastní šestnáctce, musel odkopnout centr Torrese z pravé strany.
     
    90+2
    Hned po obnovení hry získali míč hosté, kteří se tlačí před šestnáctku Valladolidu. Torresův centr po zemi ale nedokázal zasáhnout ani Wass na přední tyči a ani Esquerdo na zadní.
     
    90+1
    Fede zákroku Pareja pořádně přidal a ještě natahuje čas při ošetřování na hrací ploše.
     
    90
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu za odstrčení napadajícího Fedeho dostává Dani Parejo (Valencia CF). Tento zákrok už zjevně vyplynul z frustrace kapitána Valencie z vývoje utkání.
     
    89
    Guardiola zakončil další rychlý protiútok Valladolidu střelou z cca 25 metrů, jeho pokus ale letěl přímo na brankáře Doménecha, který míč vyrazil.
     
    88
    Ünal dokázal dostihnout odkop z vlastní poloviny a přes celou šestnáctkou posunul míč k Planovi. Ten z dobré pozice nestřílel a po několika kličkách o míč přišel.
     
    87
    Guardiola napokon pokračuje ve hře. Míč mají na kopačkách hosté, které ale drží vysoký presink domácích na jejich polovině hřiště.
     
    86
    Na trávníku zůstává sedět Guardiola a drží se za levé stehno. Je otázné, zda střelec zatím jediného gólu zápasu natahuje čas nebo ne.
     
    86
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Vicente Esquerdo.
     
    83
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Domácí po téměř šesti zápasech konečně střílejí gól! SERGI GUARDIOLA zakroutil z přímého kopu míč k levé tyči branky Valencie a i když brankář Doménech míč výborným zákrokem vyrazil, tak VAR odhalil, že míč už byl celým objemem těsně za brankovou čárou. Domácí se tak výrazně přibližují k důležité výhře! Bez asistence.
     
    81
    Žlutou kartu za zásah rukou do hlavy Fernándeze v hlavičkovém souboji dostává Francis Coquelin (Valencia CF). Kolem hlavního rozhodčího hned vznikla valná hromada hráčů Valencie, kterým se tento verdikt nelíbí. Pravdou je, že tento verdikt hlavního rozhodčího je velmi diskutabilní...
     
    80
    Střídající útočník Valladolidu tak posunul míč dozadu a jeho spoluhráči pokračují v obléhání pokutového území Valencie.
     
    79
    Valladolid se svou kombinací dostal na polovinu Valencie. Ünal nepřesným a hlavně zbytečně vysokým centrem míč dostal ke Guardiolovi na zadní tyči, ten ale nemohl vystřelit.
     
    Stáhnutí Villy ze hřiště vyvolalo obrovskou nevůli domácích fanoušků, kteří hlasitým pískotem dávají najevo svůj názor...
     
    78
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Anuar Tuhami.
     
    77
    Čeryšev tvrdě dohrál zezadu Plana, o faul se ale podle názoru hlavního rozhodčího nejednalo. Domácí mají míč na svých kopačkách a přihrávají si ho ve středu pole.
     
    Na levé straně poloviny Valencie začíná vznikat hotová skládka. Silný vítr zafoukal na jejich polovinu hromadu igelitových sáčku, nějaké letáky a na první pohled se zdá, že i nějakou malou láhev.
     
    74
    Centr z rohu odvrátila obrana Valencie ke Guardiolovi, jehož zakončení k pravé tyči výborným zákrokem vyrazil brankář Doménech.
     
    73
    Plano si naběhl na Ünalovu kolmici za obranu Valencie a z levé strany pokutového území vystřelil, brankář Doménech ale jeho střelu vyrazil na rohový kop.
     
    72
    Držení míče: 45 % : 55 %
     
    71
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Pablo Hervías, přichází Óscar Plano.
     
    70
    Čeryševovu tečovanou střelu ze střední vzdálenosti po zemi k levé tyči vyrazil skvělým zákrokem brankář Masip.
     
    68
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází Sergi Guardiola.
     
    68
    Parejo chtěl zaskočit domácího brankáře přímou střelou z přímého kopu z poměrně velké vzdálenosti, míč ale poslal vysoko nad Masipovu branku.
     
    68
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Manu Vallejo.
     
    67
    Dluhou kombinaci domácího týmu napokon ukončil Čeryšev, jenž obral Fedeho o míč. Domácí záložník ho pak na vlastní polovině hřiště podrazil a daroval hostům přímý kop.
     
    66
    Valladolid má teď velký tlak. Hosté se vůbec nedokážou dostat k míči a jen běhají za přihrávajícími si domácími ze strany na stranu.
     
    65
    Valencia však dokázala vytlačit domácí na jejich polovinu. Míč nezískala, znovu se tak musí po úspěšné rozehrávce domácích vrátit do obranné formace na vlastní polovině.
     
    64
    Domácí mají v posledních minutách jasnou převahu. Ünal minul hlavou centr Villy z levé strany, míč se ale po odkopu obránců Valencie vrátil na kopačky domácích.
     
    63
    Po přihrávce Sandra Ramíreze do středu šestnáctky se dostal k míči Ünal. Ten si musel odskočit od obránce Garaye a až pak z otočky vystřelil. Střelu, kterou tečoval Gabriel, chytil gólman Valencie Doménech.
     
    62
    Hervíasův nízkoletící míč doletěl do středu pokutověho území Valencie na nabíhajícího Moyana, jenž ho z první poslal nad branku Doménecha.
     
    61
    Čeryšev svým prvním zásahem do hry fauloval těsně za vlastní šestnáctkou Hervíase. Přímý kop pro Valladolid ze zajímavé střelecké pozice.
     
    60
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rubén Sobrino, přichází Denis Čeryšev.
     
    59
    Villa chtěl vysunout do náběhu na levém křídle Ünala, ten ale jeho přihrávku nedokázal zpracovat na hrací ploše.
     
    58
    Torres si narazil míč s Wassem na pravé straně, jeho zpětnou přihrávku ale znovu odfoukl vítr až za brankovou čáru. Domácí brankář Masip rychle rozehrává na opačnou stranu.
     
    57
    Na polovině Valladolidu se dostal po levém křídle k šestnáctce domácích Gayá. Centr se mu ale vůbec nepovedl a míč chytil připravený brankář Masip.
     
    56
    Domácí po předchozí aktivitě Valencie trochu ožili. Sandro Ramírez znovu vypálil ze střední vzdálenosti, jeho pokus ale zablokoval Gabriel.
     
    55
    Sandro Ramírez vystřelil spoza šestnáctky a brankář Valencie vyrazil jeho střelu k pravé tyči jen před sebe. Dobíhající Ünal míč dorazil do odkryté branky, i teď ale stál v ofsajdové pozici a gól tak neplatí.
     
    54
    Ünal nehraje nejpovedenější zápas. Sandro Ramírez ho chtěl vysunout do šestnáctky, míč mu ale odskočil a skončil u brankáře Doménecha.
     
    53
    Hervías obral na pravé straně vlastní poloviny o míč Solera a okamžitě se snažil kolmicí vysunout za obranu Valencie Ünala. Turecký útočník však nemohl v akci pokračovat kvůli ofsajdovému postavení.
     
    52
    Valencia znovu získala míč pod svou kontrolu a přebírá iniciativu znovu na své kopačky. Domácí čekají seřazeni v hlubokém bloku před vlastní šestnáctkou.
     
    51
    Parejo ideálním pasem na levé křídlo našel Rodriga, tomu ale míč při zpracování odskočil. Antoñito k němu stihl zacouvat, o míč ho ale obral až po dalším nepovedeném zpracování přihrávky Wasse.
     
    50
    Valencia se pak posunula na polovinu domácích, ani z tohoto útoku ale nebude nic. Coquelin nepřesnou přihrávkou za obranu Valladolidu poslal míč přímo za brankovou čáru.
     
    49
    Úvod druhého poločasu je zatím plný nepřesností. Gólman Valladolidu vrátil míč hostům, kteří si ho posouvají na vlastní polovině.
     
    48
    Ani hostům se ale rozehrávka nepovedla a Torres nepřesným nákopem na Rodriga míč v podstatě přihrál domácímu brankáři Masipovi.
     
    47
    Domácí se hned usadili na polovině Valencie, dlouho tam ale nevydrželi a po nepřesné přihrávce na Sandra Ramíreze o míč přišli.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měl Valladolid. Během přestávky nedošlo k žádným střídáním.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:02.
     
    Oba týmy se v prvním poločase přizpůsobily špatnému počasí a nepředvedly nic, co by stálo za zmínku. Jak Valladolid, tak i Valencia měly v prvním poločase pasáže, kdy diktovaly tempo hry, za celý poločas jsme ale neviděli ani jednu nebezpečnou střelu na branku. Paradoxem je, že o jediný nebezpečnější moment před brankou některého z týmů se postaral teč obránce Valladolidu, který usměrnil míč pod břevno vlastní branky a který donutil brankáře Masipa k zákroku. Nezůstává nám tak nic jiného, jen doufat, že druhý poločas přinese lepší fotbal.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 42 % : 58 %
    Střely na branku: 0:0
    Střely mimo: 2:1
    Rohy: 2:4
    Ofsajdy: 1:0
    Fauly: 3:8
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V závěru prvního poločasu kontroluje míč domácí tým, jenž se ale nedokáže dostat na polovinu svého soupeře.
     
    45
    Bude se hrát ještě jednu minutu.
     
    44
    Parejův centr od rohového praporku na opačné straně odhlavičkoval Sandro Ramírez. Hervías se pak rozběhl směrem na polovinu Valencie, ve středu pole ho ale taktickým faulem zastavil Torres.
     
    43
    Parejo nacentroval z rohového kopu do středu pokutového území Valladolidu na Gabriela, před kterým ale míč zasáhl obránce domácích. Míč letící pod břevno po teči vlastního obránce musel brankář Masip vyrazit nad svou branku.
     
    42
    Brankář Valladolidu Masip vyrazil centr z rohového kopu a domácí rychle zaútočili na opačnou stranu. Villa zakončil tuto akci střelou ze střední vzdálenosti, která ale skončila výrazně mimo branku Valencie.
     
    41
    Moyano pak rozehrál mizerně a špatnou malou domů téměř připravil střeleckou pozici Parejovi. Tomu na poslední chvíli odkopl míč na rohový kop výborným obranným zákrokem Karim.
     
    40
    Valencia ho ale rychle získala zpátky a znovu se vrátila na polovinu Valladolidu. Torres hledal pasem za obranu domácích z pravé strany Rodriga, i tentokrát byl ale jako první u míče brankář Masip.
     
    39
    Hosté se při své rozehrávce dostali pod velký tlak, rozehrát se jim ale povedlo. O míč přišli až na útočné polovině, kde ho Solerovi odkopl Olivas.
     
    38
    Střely: 4:1

    Pokus Rodriga byl vůbec první střelou Valencie v zápase.
     
    37
    Moyanův odkop zastavil Torres, jenž hned z pravé strany centroval do šestnáctky. K míči se dostal Rodrigo, hlavou ale usměrnil míč vysoko nad Masipovu branku.
     
    36
    Hervías rozehrál rohový kop už raději na krátko, jeho spoluhráči ale o míč přišli a rychle se museli vrátit dozadu. Karim však u středového kruhu skluzem zastavil pronikajícího Sobrina a hosté musí přejít k postupnému útoku.
     
    35
    Hervías možná myslel rozehrávku přímého kopu dobře, silný vítr ale míč doslova zafoukal daleko za brankovou čáru. Hervías, stojící pořád na místě rozehrávky, jen kroutí hlavou...
     
    34
    První žlutou kartu zápasu dostává za sražení pronikajícího Hervíase na trávník Carlos Soler (Valencia CF). Valladolid získává další přímý kop z pravé strany útočné poloviny.
     
    33
    Valladolid znovu získal míč rychle pod svou kontrolu a Antoñito chtěl ještě více zrychlit rozehrávku domácích, míč však poslal nepřesnou přihrávkou přímo do autu.
     
    32
    Průnik Villy zastavil před šestnáctkou Valencie Dani Parejo. Hosté pak rozehráli špatně a míč znovu získali domácí, kteří ho ale po faule Villy na Coquelina ztratili.
     
    31
    Torres prodloužil hlavou odkop svého brankáře Doménecha za sebe, tam ale byl před Rodrigem Karim, jenž míč zastavil. Domácí znovu útočí.
     
    30
    Sandro Ramírez z této pozice vystřelil, míč ale poslal nad branku Valencie.
     
    29
    Nákop Garaye na levé křídlo zastavil Antoñito. Pravý obránce Valladolidu pak hru rychle otočil na opačnou stranu na Villu, jehož při průniku z levého křídla do šestnáctky fauloval Wass. Přímý kop pro Valladolid téměř z hranice pokutového území.
     
    28
    Ünal si naběhl za obranu Valencie na nákop z vlastní poloviny, vybíhal ale z postavení mimo hru. Hosté si míč zatím přihrávají na vlastní polovině hřiště.
     
    27
    Solerův centr z levé strany odhlavičkoval Karim, odražený míč ale získali znovu hosté. Torres kolmou přihrávkou z pravé strany hledal rozběhnutého Rodriga, jako první byl ale u míče brankář Masip.
     
    26
    Domácí se pak míče zmocnili, ich akci ale znovu zastavil výborným defenzivním zákrokem Coquelin. Ten pak navíc vytlačil Antoñita s míčem do autu a definitivně získal hrací předmět pro své spoluhráče.
     
    25
    Brankář Valencie Doménech nakopl míč na polovinu Valladolidu, odkud ho odkopl do autu kapitán domácích Moyano.
     
    24
    Solerův centr z levé strany nebyl pro domácího brankáře Masipa velkým problémem a míč bez problémů chytil. Jeho výkop pak v silném větru doletěl až ke konkurentovi na opačné straně Doménechovi.
     
    23
    Coquelin obral o míč na vlastní polovině Fernándeze a hned založil útok svého týmu. Ten skončil poté, co se Rodrigo při snaze o sólový průnik do šestnáctky Valladolidu zamotal mezi dvojicí domácích obránců v kličkách. Karim mu čistým skluzem míč vypíchl.
     
    22
    Hosté dobrým pohybom vytlačili domácí tým zpátky na jeho polovinu, o míč ho ale připravit nedokázali. Hrací předmět získali až po nepřesné kolmici Fernándeze na Ünala.
     
    21
    Právě Fede si odskočil od svého strážce na centr z rohového kopu, jeho hlavička ale skončila blokem obránce Valencie. Odražený míč pak získali domácí, kteří si vzali zápasovou iniciativu zpátky do svých rukou.
     
    20
    Domácí ho rozehráli na krátko a Fedeho centr z pravé strany napokon odhlavičkoval na rohový kop Rodrigo.
     
    19
    Coquelin, jenž nakonec může pokračovat v zápase, fauloval na pravé straně vlastní poloviny Sandra Ramíreze. Přímý kop pro Valladolid.
     
    18
    Ünal vystihl rozehrávku Valencie a okamžitě střílel ze zhruba 25 metrů. Jeho střelu srazil obránce Garay přímo do rukou brankáře Doménecha.
     
    17
    Domácí tuto možnost využili a po několika minutách aktivity Valencie se usazují na polovině svého soupeře. Villa si naváděl míč z levého křídla podél hranice pokutového území na střelu, jeho pokus ale napokon zblokoval kapitán Valencie Dani Parejo.
     
    16
    Hosté plně převzali iniciativu a tlačili domácí hluboko do obrany. Valladolid se ale díky faulu Wasse na Villu osvobodil a může zaútočit.
     
    15
    Parejo si chtěl před pokutovým územím Valladolidu narazit míč s Rodrigem, zpětnou přihrávku na kapitána Valencie ale znovu odkopl domácí obránce.
     
    14
    Centr z rohového kopu po zemi odkopl hned první bránící hráč Valladolidu, odražený míč ale získali zpátky pod svou kontrolu hosté.
     
    13
    Centr Wasse z pravé strany odvrátila domácí obrana na první rohový kop Valencie.
     
    12
    Gabriel a Garay si několikrát vyměnili míč před vlastní šestnáctkou a pak rozehráli na polovinu domácích. Soler si na konci této akce naběhl na kolmici na pravé křídlo, jeho přihrávka ale přesná nebyla a domácí obrana míč odkopla.
     
    11
    Z ničeho nic se spustil silný déšť a k tomu se přidal i silný vítr. Na trávníku mezitím probíhá další postupná kombinace Valladolidu ve středu hřiště.
     
    10
    Fernández fauloval při presinku rozehrávky Valencie Gayu. Valencia tak získává prostor a čas na rozehrávku.
     
    9
    Domácí jsou zatím v úvodu zápasu iniciativnějším tímem. Villův centr z levé strany proletěl celou šestnáctkou Valencie na opačnou stranu k Antoñitovi, jehož centr hlavou v těžké pozici zasáhl Sandro Ramírez. Míč skončil výrazně mimo branky Valencie.
     
    8
    Antoñito se pokusil o individuální průnik z pravého křídla, míč mu ale v pokutovém území Valencie odskočil. Garay míč bez váhání odkopl na polovinu domácího týmu.
     
    7
    S Coquelinem to nevypadá vůbec dobře. Pomalým krokem odkulhal za postranní čáru, nezdá se ale, že by se měl vrátit do hry.
     
    6
    Coquelin špatně došlápl na levý kotník v souboji o míč a okamžitě spadl na trávník. U Coquelina jsou hned lékaři Valencie.
     
    5
    Poprvé v utkání se na polovině soupeře usadila i Valencia. Hosté se dostali k pokutovému území Valladolidu, o centr nebo střelu se ale zatím nepokusili.
     
    4
    Domácí pokračují v aktivitě. Pas Villy do šestnáctky Valencie zastavil Garay, jenž se při zpracovaní míče dotkl rukou. Hlavní rozhodčí nechává hru plynout dál.
     
    3
    Valladolid se konečně dostal na polovinu hostů. Moyano dostal míč na centr z levé strany, ten se mu ale vůbec nepovedl a slabou přihrávku obrana hostů bez problémů odkopla do středu pole.
     
    2
    Domácí se svou postupnou kombinací zatím nedokázali dostat na útočnou polovinu a přihrávají si jen v blízkosti středového kruhu.
     
    1
    Výkop zápasu měli hosté, kteří okamžitě nakopli míč na útočnou polovinu. Hned v prvním hlavičkovém souboji fauloval Sobrino Karima a míč tak získávají domácí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Valladolid bude hrát ve fialovobílých dresech, hosté v kombinaci oranžové a černé.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o malou chvíli začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Valladolid: Masip – Antoñito, Olivas, Karim, Moyano (C) – Hervías, Fernández, Fede, T. Villa – Sandro Ramírez, Ünal.
    Náhradníci: Lunin – Barba, Guardiola, Tuhami, Plano, Míchel, De la Fuente.

    Valencia CF: Doménech – Wass, Garay, Gabriel, Gayá – Torres, Parejo (C), Coquelin, Soler – Rodrigo, Sobrino.
    Náhradníci: Rivero – J. Costa, Kondogbia, Čeryšev, Diakhaby, M. Vallejo, Esquerdo.

    Rozhodčí: Gómez – Montero, Espejo.
     


    Vzájemné zápasy

    Ve vzájemných utkáních je výrazně úspěšnějším týmem Valencia. „Netopýři“ prohráli s Valladolidem naposledy ještě v březnu 2009 a aktuálně tak tahají proti tomuto soupeři sérii osmi zápasů bez prohry. Z posledních šesti zápasů se ale až čtyři skončily nerozhodným výsledkem. V minulé sezoně se ve Valencii zrodila remíza 1:1 a ve Valladolidu vyhrala Valencia 2:0.
     


    Valencia CF

    Valencia se na rozdíl od domácích rozehrála v posledních týdnech do výborné formy a od konce října prohrála ve všech soutěžích jediný zápas (v LaLize proti Betisu 1:2). V tabulce se tak posunula už na osmé místo, z něhož ztrácí na čtvrté Getafe tři body. Z posledních šesti zápasů vyhrála čtyři a body ztratila jen dříve zmíněnou prohrou s Betisem a v posledním kole po remíze 1:1 s Realem Madrid. Valencia je pátým nejproduktivnějším týmem soutěže (27 vstřelených gólů), obrana ale patří jen mezi průměr soutěže (24 inkasovaných gólů). Valencia je v zápasech venku osmým nejlepším týmem soutěže, z osmi zápasů ale až čtyři prohrála.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Valencia – Granada 2:0
    Betis – Valencia 2:1
    Valencia – Villarreal 2:1
    Levante – Valencia 2:4
    Valencia – Real Madrid 1:1
     


    Real Valladolid

    Valladolid se po nadějném vstupu do sezony začal kvůli špatné formě v posledních týdnech propadávat tabulkou. Po pěti zápasech bez výhry a vstřeleného gólu klesl domácí tým na 15. místo tabulky, na kterém má náskok 5 bodů před 18. Celtou Vigo. I díky nulovému počtu vstřelených branek v posledních zápasech má Valladolid třetí nejhorší útok soutěže (14 vstřelených gólů). Naopak jen pět týmů inkasovalo méně gólů než Valladolid (20 inkasovaných gólů). Valladolid je v tabulce domácích zápasů čtvrtým nejhorším týmem LaLigy, doma ale prohrál jediný zápas. Důvodem tak nízké pozice je velký počet domácích remíz.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Alavés – Valladolid 3:0
    Valladolid – Sevilla 0:1
    Celta Vigo – Valladolid 0:0
    Valladolid – Real Sociedad 0:0
    Getafe – Valladolid 2:0
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Real Valladolid – Valencia CF. Utkání 18. kola španělské LaLigy začíná ve 21:00.

    Michal Sadlek

    Branky: 83. Guardiola – 90+4. M. Vallejo (Torres)

    Karty:   34. Soler (VAL), 81. Coquelin (VAL), 90. Parejo (VAL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:12.
    Real Valladolid: Masip – Antoñito, Olivas, Karim, Moyano (C) – Hervías (71. Plano), Fernández, Fede, T. Villa (78. Tuhami) – Sandro Ramírez (68. Guardiola), Ünal.
    Náhradníci: Lunin – Barba, Guardiola, Tuhami, Plano, Míchel, De la Fuente.

    Valencia CF: Doménech – Wass, Garay, Gabriel, Gayá – Torres, Parejo (C), Coquelin, Soler (86. Esquerdo) – Rodrigo (68. M. Vallejo), Sobrino (60. Čeryšev).
    Náhradníci: Rivero – J. Costa, Kondogbia, Čeryšev, Diakhaby, M. Vallejo, Esquerdo.

    Rozhodčí: Gómez – Montero, Espejo

    Diváci: 16 295
    bahis siteleri